TNG

Vetenskaplig rekrytering av ingenjörer och tekniker

Rekrytera ingenjörer och tekniker med fokus på kompetens och fakta

Söker du kvalificerade tekniker och ingenjörer med rätt kompetens och potential för att hänga med i omställningen till Industri 4.0? Låt då TNG Tech ta hand om din teknikrekrytering. Hos står alltid kompetens, metod och fakta i fokus. Allt för att du snabbt ska få rätt person på plats.

TNG Tech logotype

På TNG Tech tänker vi annorlunda när vi rekryterar och hyr ut teknikpersonal. För att säkerställa att du får de bästa kandidaterna använder vi en datadriven kompetensbaserad rekryteringsmodell som garanterar att vi tillsätter den medarbetare som har bäst matchad teknikkompetens och potential att lyckas framåt.

Vid varje rekrytering och konsultuppdrag sätter vi fakta, mätbara metoder och vetenskap framför magkänsla och förutfattade meningar. Detta eftersom vi vet att faktorer som CV och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer, då utvecklingen går fort framåt och medarbetare idag måste följa med den tekniska utvecklingen.

Objektiva urval

Vår vetenskapliga och mätbara metod levererar ingenjörer och tekniker med rätt talang och mångfald vilket bidrar till mångfald, affären och innovationstakten på ditt företag.

Ditt employer brand i fokus

Vi lyfter alltid fram ditt varumärke framför vårt eget i all talent marketing. Den sökande kan också följa in ansökan digitalt genom hela processen vilket bygger förtroende för ditt företag.

Kvalitetssäkrade kandidater

Vi säkerställer att alla sökandes motivation och drivkrafter ligger i linje med vad som förväntas, och mäter också begåvning med arbetspsykologiska tester.

Bli kontaktad av våra teknikrekryterare!

Vill du veta mer om hur TNG Tech kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning av tekniker och ingenjörer? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Vi kvalitetssäkrar dina blivande medarbetare

För att lyckas använder vi arbetspsykologiska screeningtester med bland annat begåvningstester i kombination med andra urvalsmetoder. Och vi testar tidigt. Vilket är unikt inom teknikrekrytering. Dagens forskning visar också att tester ökar validiteten i hur man lyckas rekrytera rätt kandidater.

För att kvalitetssäkra rekryteringen ytterligare gör vi utökade bakgrundskontroller. Det innebär en faktacheck av en kandidat inför ett anställningsbeslut.

Hyra istället för rekrytera ingenjör?

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering av erfarna ingenjörer eller nya talanger med potential, eller anlita våra underkonsulter med seniora teknikkompetenser på tidsbestämda interimsuppdrag. Dessutom erbjuder vi en så kallad ”Hyr-först”-tjänst vilket kan vara bra om ni vill hyra en teknikkonsult innan beslut är taget att anställa.

Via TNG Tech interim hyr vi även ut kvalitetssäkrade interimskonsulter inom teknik och industri. En flexibel lösning när du exempelvis behöver ersätta en teknisk specialist eller chef som slutat för att ett projekt inte ska stanna upp eller produktiviteten gå ner.

Vi rekryterar just nu

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

Ingenjörsjobb vi tillsatt inom Engineering

Våra kunder finns främst inom tillverknings-, fordons-, process-, energi-, miljö-, kemiindustrin, cleantech samt elteknik. Nedan några av teknik- och ingenjörsjobb vi tillsatt nyligen:

 • Serviceingenjör
 • Projektchef
 • Konstruktör
 • Projektledare
 • Projektkoordinator
 • Teknisk projektledare VA
 • Labbingenjör
 • Arbetsmiljöingenjör
 • Geotekniker
 • Försäljningsingenjör
 • Utvecklingsingenjör