TNG
Bemanningsföretag i Gävle som gör bemanning, konsultuthyrning och interim enkelt för dig

Bemanningsföretag i Gävle som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Gävle

På jakt efter ett bemanningsföretag i Gävle? Välkommen till TNG! Vi är ditt moderna och effektiva bemanningsföretag som avlastar dig med personaluthyrning inom hela tjänstemannasektorn. Oavsett om du behöver förstärkning på kort eller lång sikt ser vi till att hitta rätt konsult för din verksamhet.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Gävle?

TNG specialiserar oss på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. För att det ger resultat – för oss, våra kunder och jobbsökare. Tillsammans ser vi bortom det uppenbara och sätter fakta och kompetens framför magkänsla och fördomar. Det gör att vi matchar fler kandidater och diversifierade sökande till rätt arbetsgivare.

Som bemanningsföretag har vi lång erfarenhet av att stötta organisationer i Gävle och Gästrikland. Vårt team av erfarna rekryterare står redo att hjälpa dig hitta rätt konsult för ditt team. En engagerad medarbetare som har det där lilla extra och snabbt sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Flexibla lösningar när du behöver hjälp med bemanning

Skälen till att hyra personal kan variera. Det kan handla om föräldraledighet, höga arbetstoppar, sjukskrivningar eller en omorganisation. Därför erbjuder vi på TNG flexibla lösningar som passar just era unika behov. Som ditt bemanningsföretag i Gävle matchar vi snabbt rätt konsult till din organisation och säkerställer att den nya medarbetaren levererar med hög kvalitet från dag ett.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Vårt bemanningsföretag i Gävle har ett brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT. Självklart kan du också rekrytera personal med oss lokalt i Gävle.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.

Helhetsansvar för din bemanning

Många bollar i luften? Som bemanningsföretag är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Därför sköter vi allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Kort sagt: vi avlastar dig med bemanning så att du kan fokusera på det dagliga arbetet.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Som en bonus bidrar varje bemanningsuppdrag dessutom med mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod möjliggör ett mer diversifierat urval av sökande.

TNG är ett bemanningsbolag som erbjuder flexibla konsultlösningar i Gävle med omnejd.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Noggrann matchning av konsulter: Vi säkerställer att rätt individ placeras på rätt position, vilket optimerar både produktivitet och arbetsglädje.
 • Grundlig kvalitetskontroll: Genom att använda arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller, garanterar vi att du får de mest kvalificerade kandidaterna.
 • En betrodd samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt informerade om diskrimineringslagen. Du kan vara trygg i att vi hanterar allt på ett korrekt sätt.
 • Nöjda och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Gävle så matchar vi er med rätt konsult för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi har glada att du hittat till vårt bemanningsföretag i Gävle. Behöver du hyra in personal? Lämna din information och beskriv kort vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga jobb och konsultuppdrag i Gävle

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Gävle?

Då har du hittat rätt! TNG samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Lund, Uppsala, UmeåLuleå, Väster­åsSundsvall, VäxjöKalmarKarlskronaHelsingborg och Kristianstad.

Rekommenderat för dig

Visa alla