TNG
TNG är ett bemanningsföretag verksamt i Sundsvall med lång erfarenhet av bemanning, konsultuthyrning och interim.

Bemanningsföretag i Sundsvall som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Sundsvall

Letar du efter ett modernt och effektivt bemanningsföretag i Sundsvall? Då har du hittat rätt! På TNG är vi experter på att hitta rätt personal snabbt och smidigt. Med tjugo års erfarenhet av fördomsfri bemanning och personaluthyrning vet vi vad som krävs för att matcha rätt person med rätt jobb. Oavsett vad du behöver hjälp med hittar vi den bästa konsultlösningen för dig.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Sundsvall?

På TNG tror vi på att rekrytera och hyra personal baserat på vad de kan, inte på vad vi tror att de kan. Därför fokuserar vi på fakta och kompetens, inte magkänsla och förutfattade meningar. Det gör att vi kan hitta rätt person till jobbet, varje gång.

Vi har jobbat länge i Sundsvall och Västernorrland, och vårt team vet precis vad som krävs för att matcha rätt konsult till just ditt team. Oavsett om du behöver hjälp vid föräldraledighet, under en stressig period, vid sjukskrivningar eller omorganisationer, hittar vi rätt person för jobbet som snabbt kommer igång och levererar. Vi förstår att varje organisation är unik, och anpassar alltid vår hjälp efter dina behov.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Sundsvall, har vi kontakt med många duktiga konsulter inom olika områden. Vi kan hjälpa dig att hitta personal inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT. Självklart kan du också rekrytera med oss lokalt i Sundsvall.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
När du anlitar TNG tar vi ett helhetsansvar för din bemanning, så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Enkel och hållbar bemanning

Har du mycket att göra? Som ditt bemanningsföretag tar vi hand om allt det tidskrävande och administrativa när du anställer en av våra konsulter. Våra konsultchefer löser alla personalfrågor, så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Med vårt duktiga team och våra smarta verktyg kan du vara säker på att vi sköter bemanningen på bästa sätt. Vi ser till att ingen kandidat avvisas av fel skäl, och vi följer alltid diskrimineringslagen. Dessutom, varje gång du anlitar oss, hjälper du till att öka mångfalden och gör ditt företag mer hållbart. Då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett mer bredare urval av sökande.

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Sundsvall.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Rätt matchning: Konsulter som passar just ditt företag. Vi hittar rätt person för rätt jobb.
 • Noggrann kvalitetssäkring: Våra konsulter har genomgått arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.
 • Pålitlig partner: Vi har kollektivavtal och kan allt om diskrimineringslagen.
 • Nöjda konsulter: Konsulter som trivs med sitt jobb. Vi har nöjda medarbetare som levererar bättre enligt våra kunder.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Hyra konsulter? Kontakta oss på bemanningsföretaget TNG som löser din bemanning i Sundsvall!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Sundsvall idag för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb i Sundsvall med TNG!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Sundsvall?

Då har du hittat rätt! TNG samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom en bredd av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Lästips för dig

Visa alla