TNG
Rekrytera med TNG Norr i Sundsvall - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Sundsvall

Rekrytera och hyr personal i Sundsvall

Behöver du nya medarbetare i Sundsvall med omnejd? Då har du kommit rätt! TNG är ett unikt rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering. Vi hjälper verksamheter inom alla branscher med rekrytering, bemanning och interim. Tack vare en datadriven och fördomsfri rekryteringsmetodik hittar vi dessutom medarbetare och talanger med hög potential, men som andra missar. Välkommen att rekrytera med oss!

Ditt fördomsfria rekryteringsföretag i Sundsvall och Västernorrland

Behöver teamet växa? Eller har en viktig medarbetare sagt upp sig? Oavsett om du söker personal i Sundsvall eller närliggande områden såsom Timrå, Ånge och Härnösand, ja till och med upp till Kramfors och Örnsköldsvik, hjälper vi dig med kompetensförstärkning lokalt.

Till exempel kan våra erfarna och branschkunniga rekryteringskonsulter hjälpa dig med rekrytering för roller inom HR, marknadsföring, försäljning, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi specialister inom teknik- och ingenjörsrekrytering på TNG Tech, IT-rekrytering på TNG IT Digital samt chefsrekrytering på TNG Lead. Givetvis arbetar vi också med bemanning och interimslösningar för mer tillfälliga behov.

Med TNG sker alla tillsättningar smidigt och träffsäkert tack vare vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik™. Här mäter vi datadrivet, opartiskt och professionellt kandidaternas kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Vinningen ligger främst hos er som arbetsgivare, som får den bästa tillgängliga medarbetaren, men även för kandidaten som blir rättvist bemött i sitt jobbsökande.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG löser din rekrytering i Sundsvall - från start till mål

Tar helhetsansvar för din rekrytering

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag tar vi alltid ett helhetsgrepp om ditt behov. Från första möte där ni beskriver ert rekryteringsbehov. Till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Med andra ord behöver du endast lägga tid på att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och med stor potential för att lyckas i verksamheten. Dessutom tar vi ert arbetsgivarvarumärke på största allvar och låter alla sökande ta del av en unik och transparent kandidatupplevelse genom hela rekryteringen.

TNG är ditt rekryteringsföretag i Sundsvall som även stöttar i second opinion och utbildning i rekrytering

… eller kvalitetssäkrar din egen rekrytering

Vill ni sköta era rekryteringar själva, men söker en rekryteringsbyrå som hjälper till med kvalitetssäkring? Då är TNG rätt partner även för er! Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva bedömningar av interna eller externa slutkandidaters kompetens för att säkerställa att er rekrytering blir lyckad.

Behöver ni istället kompetensutveckling inom rekrytering? Då kommer våra  företagsutbildningar och öppna digitala kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och talent attraction väl till pass. Tillsammans löser vi kommunens mål med 5 000 nya jobb till 2030!

Vi hjälper dig med personal inom

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG Lead står ut i mängden, säger han.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eitech och Emil Lundgren

Vi rekryterar just nu

Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i Sundsvall

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Hitta lediga jobb i Sundsvall med TNG!

Söker du jobb i Sundsvall?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Sundsvall och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla