TNG

Jobb på Borealis via TNG

Spännande ingenjörsjobb på karriärföretaget Borealis

Borealis är en ledande tillverkare av kemiska och innovativa plastlösningar i Stenungsund. Just nu söker detta spännande teknikföretag flera ingenjörer till lediga teknik- och ingenjörsjobb via oss på TNG Tech. Sök idag! 

Lediga jobb och ingenjörsjobb på Borealis vis TNG techBorealis är en ledande tillverkare av kemiska och innovativa plastlösningar. Vi är den enda polyetentillverkaren (PE) i Sverige och våra anläggningar finns i Stenungsund, 50 km norr om Göteborg. Våra produktionsanläggningar, innovationscenter och servicecenter samarbetar med kunder i mer än 120 länder för att leverera produkter som lämnar ett betydelsefullt bidrag till samhället och en hållbar utveckling.

Vi är den största arbetsgivaren i det industriella klustret i Stenungsund med knappt 1 000 anställda inklusive vårt Innovation Centre. Här arbetar vi med polymerdesign, vetenskapliga tjänster samt forskning och utveckling inom affärsområdena Research & Development (R&D), infrastruktur (Wire & Cable och Pipe).

Karriärföretag enligt Dagens Industri

Borealis tar ett stort miljöansvar och arbetar aktivt inom området. Vi sätter alla våra medarbetare i fokus och har tre år i rad fått utmärkelsen årets Karriärföretag av Dagens Industri. För att våra medarbetare ska nå sin fulla potential, erbjuder Borealis goda möjligheter till avancemang och utbildning, från nybörjare till ledande befattningshavare.

Nedan hittar du alla lediga jobb just nu på Borealis via oss på TNG Tech.

Lediga jobb på Borealis just nu