TNG
Sök lediga hr-jobb och jobb inom HR och personal via TNG

Prova att rekryera fördomsfritt

Vill du rekrytera rätt kompetens - snabbt, objektivt och faktabaserat?

TNG:s fördomsfria kompetensbaserad rekrytering med bl.a. arbetspsykologiska screeningtester – hjälper dig att rekrytera rätt medarbetare, med störst potential till ditt företag. Samtidigt bidrar metoden till att öka mångfald och innovation på din arbetsplats.

Det är lätt att fastna för sökandens tidigare meriter eller att charmas av personligheten. Något som kan innebära kostsamma felrekryteringar och lägre innovationstakt. Framgången ligger istället i att se bortom det uppenbara, och fördomsfritt och objektivt, bedöma kompetens och framtida potential och inte gå på magkänsla.

På TNG gör vi det här varje dag genom vår omvända fördomsfria rekryteringsprocess – där vi testar först och frågar sen:

  • Alla sökande får genomföra skräddarsydda personlighets- och begåvningstester framtagna utifrån förutsättningarna för tjänsten och din arbetsplats.
  • Testerna genomförs innan våra rekryterare läser de sökandes CV. Då går det snabbare att rekrytera och våra rekryterare får en shortlist av de mest lämpade kandidaterna innan de ens läst deras CV.
  • Vi mäter potentialen vilket gör att den sökande snabbare kommer igång på arbetsplatsen och matchar de kompetenser du verkligen behöver.
  • Våra objektiva kandidaturval bidrar till en bättre affär och mångfald då ingen kandidat väljs bort på felaktiga grunder som sitt namn, ålder, kön, bakgrund eller tidigare erfarenhet.