TNG
Rekrytera inköpare eller upphandlare

Rekrytera eller hyr interim inköpare eller upphandlare

Rekrytera eller hyr inköpare eller upphandlare

Är du i behov av någon som har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer samtidigt som kvalitet och effektivitet står i centrum? Vill du dessutom att ditt företag ska kunna effektivisera och höja era inköpsprocesser? Rekrytera eller hyr in en inköpare eller upphandlare fördomsfritt med oss på TNG Tech redan idag! 

TNG Tech

På TNG Tech förkastar vi magkänslan och sätter istället kandidatens kompetens i centrum. Med hjälp av vår datadrivna rekryteringsmetodik mäter vi kandidatens kompetens och framtida arbetsprestation. Resultatet av detta är att vi, med stöd i data, hittar den bäst lämpade inköparen eller upphandlaren för just er organisation. En inköpare eller upphandlare som är analytisk, strategisk, förhandlingskunnig och besitter god kommunikativ förmåga.

Rekrytera en lösningsorienterad inköpare eller upphandlare

Genomtänkta och smarta inköp är en viktig del av ett företags lönsamhet och framgång. Rekrytera eller hyr en interim inköpare eller upphandlare med TNG Tech så din organisation kan kvalitetssäkra sin leverantörsbas och göra träffsäkra analyser av marknaden. Eftersom inköpare och upphandlare även utreder potentiella förbättringsområden inom inköpsprocessen kan nya vägar bli identifierade. Som ett resultat av detta kan ditt företag utveckla och säkerställa goda leveransprecisioner och affärsmöjligheter.

Kom igång idag!

Med TNG Tech får du:

Hyr inköpare eller upphandlare via TNG Tech

Hyr inköpare eller upphandlare som interimskonsult

I en ständigt föränderlig omvärld är det viktigt för företagets framgång att inköpsavdelningen gör rätt analys och bedömning av marknaden. Därför kan det vara på sin rätta plats att hyra in spetskompetens inom inköp och upphandling via TNG Techs interimsuthyrning.

För att kvalitetssäkra viktiga interna områden såsom inköp och upphandling behöver företag ibland få in spetskompetens snabbt och kostnadseffektivt. Genom att hyra in inköpare eller upphandlare som interimskonsulter får ditt företag startklar spetskompetens. På så sätt kan du kostnadseffektivt driva din strategiska inköpsprocess och leverantörsstyrning framåt.

När du hyr in konsulter vi TNG Tech får du även tillgång till vårt interimskonsultnätverk med inköpare och upphandlare som är testade och redo. Detta bidrar med ökad mångfald och innovation eftersom vi kan hitta teknikkonsulter utanför de traditionella nätverken.

Jobb inom inköp vi rekryterar just nu

Rekrytera inköpare eller upphandlare

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en inköpare eller upphandlare? Eller är du intresserad av att höra mer om våra interimslösningar?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom inköp och logistik?

Har du behov av att rekrytera andra roller inom inköp och logistik? Vi på TNG Tech kan givetvis hjälpa dig! Vi arbetar löpande med rekrytering inom inköp och logistik i hela Sverige och tar gärna ett möte och berättar mer.

Rekommenderat för dig

Visa alla