TNG
Rekrytera Key Account Manager

Rekrytera eller hyr interim Key Account Manager

Rekrytera eller hyr en Key Account Manager

Söker du någon som har förmågan att arbeta relationsskapande och samtidigt kunna identifiera och värna om affären? Rekrytera eller hyr in en Key Account Manager, KAM, med oss på TNG för att driva just ditt företags sälj- och affärsverksamhet framåt redan idag — fördomsfritt och datadrivet.

På TNG står alltid säljarens kandidatens kompetens i fokus. Med hjälp av vår datadrivna och fördomsfria metodik öppnar vi upp för fler kandidater och hittar därför de bäst lämpade säljkandidaterna. Key Account Managers som är resultatorienterade, relationsskapande och affärsinriktade.

Rekrytera en affärsdriven Key Account Manager

För att ett företag inte ska tappa nuvarande eller potentiella kunder är det avgörande att relationen dem emellan fungerar bra. Genom att rekrytera en Key Account Manager via TNG kan ett företag kvalitetssäkra relationsskapandet mellan företagets kunder utan att tappa affären. Eftersom en KAM även arbetar bitvis med analysarbete, där olika affärshändelser kopplas samman, kan nya affärsvägar identifieras.

Med TNG får du:

  1. En Key Account Manager som snabbt sätta sig in i er verksamhet och löpande anpassar sig till förändringar på marknaden.
  2. En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens, problemlösningsförmåga samt soft skills — viktiga i dagens snabbrörliga värld
  3. Utökade bakgrundskontroller via ToFindOut, eftersom en Key Account Manager representerar företagets varumärke.

Jobb inom sälj som vi rekryterar just nu

Rekrytering Key account manager

Hyr en Key Account Manager som interimskonsult

Ibland sker det förändringar där du snabbt behöver backa upp din vakanta post på grund av sjukfrånvaro, pågående rekryteringsprocesser eller föräldraledighet. Då passar det bra att hyra in en erfaren interimskonsult via oss på TNG!

Relationsbyggandet med befintliga och potentiella kunder tar sällan en paus. Därför gäller det att ha en KAM på plats för att inte tappa viktiga affärer. Genom att hyra in en interimskonsult slipper du långa och komplexa introduktioner eftersom denne besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna. Som arbetsgivare är det även du som avgör uppdragets längd och omfattning. Detta gör att inhyrningen blir flexibelt anpassad efter ditt uppdrag och behov.

Nya perspektiv och infallsvinklar kan även presenteras inom säljteamet av interimskonsulten eftersom hen kommer in utifrån med nya ögon.

Rekrytera hyr Key account manager

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en Key Account Manager eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom sälj?

Har du behov av att rekrytera andra säljroller? Då kan vi på TNG givetvis hjälpa dig! Vi arbetar löpande med säljrekrytering i hela Sverige och tar gärna ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!