TNG
Rekrytera logistiker - datadrivet och träffsäkert med TNG Tech

Rekrytering och interim av logistiker

Rekrytera och hyr logistiker

Behöver du en logistiker som förstår produktionen och affären? Och som dessutom besitter god förmåga att förhandla i skarpa lägen? Rekrytera eller hyr då din nästa logistiker vetenskapligt med TNG Tech för att effektivisera ditt företag – redan idag!

TNG Tech

Logistiker har idag en viktig roll för företagen eftersom de fungerar som länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget. En logistikers arbetsuppgifter handlar huvudsakligen om att kunna förstå helheten och händelser i ett större perspektiv. Resultatet av detta är att verksamheten kan kvalitetssäkra sitt logistikflöde där rätt produkt eller tjänst når slutkund enligt bestämd tidsplan. Eftersom det är en betydelsefull och bred roll är det viktigt att rekrytera rätt logistiker från början.

På TNG Tech hittar vi rätt logistiker med hjälp av vår datadrivna rekryteringsmetodik. Genom att sätta teknikkandidatens kompetens och framtida potential i centrum kan vi hitta din nästa logistiker som levererar. En logistiker som är analytisk, strukturerad och lösningsorienterad och som kan effektivisera din verksamhet.

Rekrytera din nästa lösningsorienterade logistiker

För att hänga med i den snabbt utvecklande digitaliseringen och bibehålla god konkurrenskraft inom Industrin 4.0 gäller det att ha rätt kompetens. Med hjälp av TNG Tech kan du rekrytera logistiker eller hyra in en kvalificerad konsult via vårt nätverk för interim. Allt för att ditt företag ska kunna kvalitetssäkra era logistiskprocesser för en effektiv försörjningskedja.

Kom igång idag!

Med TNG Tech får du:

  1. Digitala färdighetstester som bland annat mäter teknikkandidatens förmåga att lösa problem, samarbeta och analysera.
  2. Teknikrekryterare och kompetensspecialister som är väl insatta i branschen och kunniga inom logistikerrekrytering.
  3. Vår kompetensbaserade och datadrivna search för att vi snabbt och kvalitetssäkrat ska kunna hitta rätt logistiker för just ert uppdrag.
Hyr logistiker som interimskonsult via TNG Tech

Hyr logistiker som interimskonsult

Att effektivisera och identifiera nya innovativa lösningar inom teknik och logistik är något som står högt i kurs hos många företag idag. Därför kan det vara på sin rätta plats att hyra in spetskompetens inom logistik via TNG Techs interimsuthyrning.

Företag behöver ibland snabbt få in spetskompetens för att kunna kvalitetssäkra och optimera viktiga områden såsom interna processer och logistikflöden. Genom att hyra in en logistiker som interimskonsult får ditt företag startklar spetskompetens för att driva just er affär och verksamhet framåt.

När du hyr konsulter via TNG Tech får du även tillgång till våra interimsnätverk med logistiker som är testade och klara. Genom att utmana de traditionella nätverken öppnar vi upp för fler kandidater. På så sätt hittar vi rätt teknikkonsulter och bidrar till en arbetsmarknad med mångfald och innovation.

Teknik- och logistikjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera logistiker

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en logistiker eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter!

Behöver du rekrytera andra teknik- och logistik roller?

Behöver du rekrytera andra roller inom teknik och logistik? Vi på TNG Tech hjälper självklart dig! Vårt rekryteringsarbete inom teknik och logistik sker löpande i hela Sverige. Vi tar gärna ett möte och berättar mer.

Rekommenderat för dig

Visa alla