TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Rekrytering och bemanning inom försäljning

Rekrytera eller hyr säljare

Resultatorientering, analytisk förmåga och affärsutveckling är några av de kompetenser som våra kunder efterfrågar när de behöver hjälp med rekrytering av säljare eller hyra personal inom försäljning under en begränsad period. Läs mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig här!

TNG har lång erfarenhet av rekrytering, bemanning och personaluthyrning inom försäljning i hela Sverige. Våra seniora rekryterare och kompetensspecialister har hög kunskap inom försäljning. Särskilt med tanke på att de själva ansvarar för sina affärer och därmed vet hur viktig en fungerade kundrelation är.

På TNG arbetar vi med objektiva kandidaturval och en fördomsfri, kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fakta och mätbar kompetens alltid går före magkänsla, fördomar och subjektiva tolkningar när vi rekryterar säljare. Dessutom erbjuder vi alla våra jobbsökare en transparent kandidatupplevelse med löpande återkoppling under hela rekryteringsprocessen. Det stärker ert varumärke och attraktionskraft som arbetsgivare, något som är viktigt när säljare ofta har många erbjudanden när de aktivt söker jobb.

Säljare och på jakt efter nytt jobb? Se alla lediga säljjobb!

3 skäl att välja TNG

 1. Fördomsfritt, datadrivet och hållbart

  Vår rekryteringsprocess bidrar till innovation och mångfald bland dina säljare – vilket ger bättre affärer då de speglar er kundbas.

 2. Arbetspsykologiska tester

  Genom arbetspsykologiska screeningtester mäter vi kandidatens potential, motivation och prestation – nu och framåt.

 3. Vi lyfter ert employer brand

  Vi jobbar aktivt med talent marketing, och har en transparent kandidatupplevelse som stärker ert employer brand.

Så mäter vi säljkompetens

När du rekryterar eller hyr säljare med TNG får alla sökande göra skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester med fokus på de kompetenser ni behöver. Då får vi fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar för att lyckas inom just er organisation. Vi lägger hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för fem år sedan.

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor – något som våra kunder uppskattar.

Bakgrundskontroller kvalitetssäkrar

För att säkerställa att vi verkligen valt rätt kandidat genomför vi avslutningsvis också bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för att vara. Utöver det verifierar vi även lämnade referenspersoner.

Några säljjobb vi tillsatt i år:

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Account manager
 • Affärsutvecklare
 • Key account manager (KAM)
 • Regionchef
 • Affärsområdesansvarig
 • Technical sales manager
 • Technical sales engineer och försäljningsingenjör
 • Säljchef
 • Fältsäljare

BEHÖVER DU REKRYTERA SÄLJARE?

HÖR AV DIG IDAG!