Sök

Rekrytera fördomsfritt inom försäljning och marknad

Rekrytering och bemanning inom försäljning och marknad

Resultatorientering, effektiv kommunikation och affärsutveckling är några av de kompetenser som våra kunder efterfrågar när de ber oss hjälpa dem med fördomsfri rekrytering  av säljare och marknadsförare.

TNG har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom försäljning och marknad. Våra seniora rekryterare och kompetensspecialister har en hög kunskap inom försäljning då de själva ansvarar för sina affärer och vet hur viktig en fungerade kundrelation är.

Idag arbetar vi med objektiva kandidaturval, vilket innebär att fakta går före magkänsla och fördomar, via en omvänd rekryteringsprocess som är kompetensbaserat.  Det bidrar till högre innovation och mångfald i din organisation. Istället för att titta på CV först väljer vi att testa alla sökande först med arbetspsykolgiska screeningtester  för att få fram ett urval av kandidater med rätt kompetenser och personliga förutsättningar. Något som verkligen är viktigt när man rekryterar t.ex. säljare. Hellre fokus på din nya säljares potential att bearbeta nyckelkunder och bygga starka affärsrelationer än vad hen presterat i säljresultat för 5 år sedan.

Vi mäter sälj- och marknadskompetenser

Och dessa kompetenser kan vi upptäcka! Vi har specialanpassade personlighetstester skräddarsydda efter säljcykeln. Dessa använder vi för att se var i säljprocessen kandidaten har sina styrkor.

Vi har även tester som mäter administrativa och kreativa färdigheter hos marknadsförare, något som våra kunder uppskattar. Dessutom har det blivit vanligare att titta på de analytiska kompetenserna hos de som söker marknadsjobb.

För att säkerställa att vi verkligen valt rätt kandidat gör vi också bakgrundskontroller på slutkandidaten. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den han eller hon utger sig för vara. Vi verifierar även lämnade referenspersoner.

Några av de säljjobb vi tillsatt i år:

Säljare, innesäljare, account manager, affärsutvecklare, Key account manager (KAM), regionchef, affärsområdesansvarig, technical sales manager, technical sales engineer, försäljningsingenjör, säljchef, fältsäljare

Jobb inom marknadsföring:

Marknadsassistent, marknadskoordinator, marknadschef, marknadsansvarig, PR-chef, PR-ansvarig, digital analytiker, orginalare, kommunikatör, informatör, CRM-ansvarig (relationsmarknadsförare), digital marknadsförare, content manager

 

Behov av rekrytering?

*
*
*
*