TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Rekrytering inom digital utveckling

Rekrytera medarbetare som stärker den digitala affären

rekrytering it digital rekryteringsföretagBehöver du rekrytera digitala specialister som med sin spetskompetens kan driva digitaliseringen framåt hos er? Affären flyttar till digitala plattformar vilket skapar helt nya yrkesroller. TNG IT Digital utmanar traditionella rekryteringsmetoder och hittar kandidater som tidigare varit osynliga. Kort sagt, vi ser bortom det uppenbara.

Våra rekryterare är specialiserade på digital utveckling och arbetar utifrån vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi löpande håller kontakt med och bygger hela tiden upp nya Talent Pipelines i takt med att nya roller behövs inom det digitala området.

På TNG IT Digital är vi väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

3 skäl att välja TNG IT Digital

 1. Fördomsfritt

  Vi ser bortom det uppenbara och utmanar din bild av den perfekta utvecklaren.

 2. Ditt employer brand i fokus

  Vi sätter ditt varumärke framför vårt eget i all talent marketing. Dessutom har vi skapar en unik transparent kandidatupplevelse som lyfter ditt employer brand.

 3. Digital Cross Search™

  Vår unika fördomsfria search metod där allt fokuserar på kompetens gör att vi hittar kandidater som andra inte hittat.

Vi marknadsför vår kund

Vårt nätverk och våra searchkanaler räcker långt men inte hela vägen. Eftersom digitala specialister och programmerare är högt efterfrågade behöver vi vara pålästa och ha ett attraktivt erbjudande. Därför arbetar vi nära våra kunder för att lära känna deras employer brand. Vi utmanar gärna våra kunder att tänka i termerna ”vad kan vi ge” och inte bara ”vad behöver vi ha”. Allt för att vi ska lyckas attrahera din digitala stjärna.

Vårt fokus handlar om att lyfta upp våra kunders varumärken och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner. Dessutom kan vi integrera flera unika bilder från ditt företag samt film. Allt för att ge kandidaten ett helhetsperspektiv av ditt företag. På sajten har vi också skapat en optimal kandidatupplevelse, som därmed också bygger ditt arbetsgivarevarumärke. Vi samarbetar med flera av Sveriges mest attraktiva företag och har starka referenser inom flera olika branscher.

Search på hundra sajter och forum

Samtidigt som företagens behov av digital kompetens ökar ser vi fortsatt kandidatbrist inom digital utveckling. Därför är det viktigt att våra rekryteringsaktiviteter både når de kandidater som redan har arbete och inte aktivt söker jobb, samt de som söker jobb just nu.

I våra rekryteringsteam jobbar därför utbildade och dedikerade researchers som snabbt ringar in efterfrågad kompetens och söker efter kandidater på över hundra olika webbsajter, sociala medier och forum. Vi genomför också målgruppsanpassade aktiviteter på utvalda jobbsajter och i sociala medier som vi sedan mäter och följer upp.

Ada Digital – för dig i Stockholm

Ada Digital är TNG:s dotterbolag som specialiserar sig än mer på att hitta digitala specialister och talanger. Genom innovativa rekryteringslösningar vill Ada Digital förändra synen på IT-rekrytering och kompetens. De är inspirerade av världens första programmerare som vågade utmana och hade mod att förändra. Ada Digital rekryterar inom  Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

Vill du veta mer? Besök Ada Digitals hemsida!

Ada Digital

I år har vi rekryterat

 • Digitala produktägare
 • Projektledare
 • UX-designers
 • Interaktionsdesigners
 • Mobila utvecklare
 • Apputvecklare
 • Programmerare
 • Webbutvecklare (frontend, backend, fullstack)
 • QA och testare
 • DevOps
 • Webbanalytiker och  digitala analytiker
 • SEO-specialister
 • Backend utvecklare

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig hitta digitala medarbetare?

Hör av dig nedan!