Sök

IT-support och drift

Vi är specialister på IT-rekrytering och bemanning inom IT-support och drift

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support inom 24 arbetstimmar med en serviceinriktad supporttekniker som pratar samma språk som användarna? Har du behov av att bemanna arbetstoppar, semestertider eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmodell garanterar att vi tillsätter den som har störst potential att utföra bäst jobb hos dig. Det kan tyckas självklart men ofta styr normer, magkänsla och fördomar. Vi vet att ett cv och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT. På så sätt hittar vi kandidater som gör en uppenbar skillnad och bidrar samtidigt till ökad mångfald på din arbetsplats.

Ökad kundnöjdhet

Vår erfarenhet inom it-rekrytering gör att vi kan vägleda våra kunder att fokusera på rätt kompetenser. IT kunskap är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar personal till lediga  it-support och drift jobb. Personliga egenskaper som serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt är ofta kompetenser som är avgörande för exempelvis en supportteknikers framgång. Genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi mäter dessa egenskaper kan vi aktivt bidra till att du överträffar din SLA och får ökad kundnöjdhet.

Startklara supporttekniker

Vi är specialiserade inom support och drift och med vår bemanningstjänst TNG Express erbjuder vi supporttekniker som är startklara inom 24 arbetstimmar. Vi intervjuar löpande drift- som supporttekniker och som kund går det då snabbt när du behöver hyra kvalificerad IT-personal.

Bakgrundskontroller

Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Vi inkluderar därför utökade bakgrundskontroller i våra bemannings- och rekryteringsuppdrag*.

Roller inom IT-support och drift vi rekryterat i år:

  • Servicedesktekniker
  • Supporttekniker
  • Helpdesktekniker
  • Onsitetekniker
  • Drifttekniker
  • NOC-tekniker

Intresseanmälan

*
*
*
*

 

* Bakgrundskontroll ingår inte i vårt Expresserbjudande men går att lägga till kostnadsfritt om du som kund önskar.