Sök
rekrytering-bemanning-it-support-tng-it-digital

Jag vill veta mer!

Rekrytera eller hyr medarbetare inom IT-support:

Vi är specialister på IT-rekrytering som ökar kundnöjdheten.

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker  som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmodell garanterar att vi tillsätter den som har störst potential att utföra bäst jobb hos dig. Det kan tyckas självklart men ofta styr normer, magkänsla och fördomar. Vi vet att ett cv och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT. På så sätt hittar vi kandidater som gör en uppenbar skillnad och bidrar samtidigt till ökad mångfald på din arbetsplats.

Ökad kundnöjdhet genom arbetspsykologiska tester

Vår erfarenhet inom it-rekrytering gör att vi kan vägleda våra kunder att fokusera på rätt kompetenser. IT kunskap är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar personal till lediga  it-support och drift jobb.

Genom att mäta personliga egenskaper som serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt hittar vi nya talanger och medarbetare. Vi gör det genom  att låta alla sökande genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester, innan vi ens tittar på deras CV. Här mäter vi egenskaper  med service i fokus så att dina framtida medarbetare aktivt bidrar till att överträffa er SLA och ökar kundnöjdhet bland era användare.

Startklara supporttekniker

Vi är specialiserade inom support och drift och med vår bemanningstjänst TNG Express erbjuder vi supporttekniker som är startklara inom 24 arbetstimmar. Vi intervjuar löpande drift- som supporttekniker och som kund går det då snabbt när du behöver hyra kvalificerad IT-personal.

Bakgrundskontroller

Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Vi inkluderar därför utökade bakgrundskontroller i våra bemannings- och rekryteringsuppdrag* så att ni som arbetsgivare ska känna er trygga när marknadens krav på ökad säkerhet hela tiden förändras.

Roller inom IT-support och drift vi rekryterat i år:

  • Servicedesktekniker
  • Supporttekniker
  • Helpdesktekniker
  • Onsitetekniker
  • Drifttekniker
  • NOC-tekniker

* Bakgrundskontroll ingår inte i vårt Expresserbjudande men går att lägga till kostnadsfritt om du som kund önskar.

Jag behöver rekrytera eller hyra inom IT. Hör av er!