TNG
Rekrytera och hyr personal i Bors med TNG - ditt moderna och effektiva rekryteringsföretag.

Rekryteringsföretag i Borås

Rekrytera och hyr personal i Borås

Söker du ett modernt och effektivt rekryteringsföretag i Borås? Välkommen till TNG! Med vår långa erfarenhet och djupgående kunskap inom rekrytering, bemanning och interim, är vi din pålitliga partner. Oavsett dina behov, hittar vi rätt lösning för din verksamhet när du behöver rekrytera eller hyra personal.

Rekrytering, bemanning och interimslösningar i Borås

TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper små som stora företag hitta rätt kompetens genom en unik fördomsfri och datadriven rekryteringsmetod. Oavsett om du behöver rekrytera för en permanent position, fylla en tillfällig lucka i ditt team eller hyra konsulter för att hantera en period av förändring, hjälper vi dig snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt. Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar vårt uppdrag baserat på dina specifika mål.

Rekryteringsföretag i Borås och hela Västra Götalands län

Tack vare digitala lösningar och moderna verktyg, kan vårt team av erfarna rekryterare tillsätta uppdrag i hela landet. Oavsett om du behöver hjälp med rekrytering och bemanning i Borås, eller i närliggande platser som Alingsås, Ulricehamn, Svenljunga, Kinna och Varberg, står vi redo att lösa dina personalbehov.

Bred branschkunskap och specialisering

Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, samt delmoment som sourcing, urval eller digital kandidatattraktion. Framför allt arbetar vi inom tjänstemannasektorn där vi rekryterar och hyr ut ekonomer, administratörer, säljare, marknadsförare, IT-personal, HR-specialister, logistiker, inköpare m.m. För att möta rådande kompetensbrist har vi även specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering samt chefsrekrytering. Dessutom hyr vi ut erfarna interimskonsulter och interimschefer för att få in spetskompetens eller bistå i utvecklingsprojekt och förändringsarbete.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Med TNG som rekryteringsföretag och bemanningsföretag får du uppleva hur fördomsfri rekrytering bidrar till bättre matchade kandidater för din arbetsplats.

Upplev kraften i fördomsfri rekrytering

När TNG grundades för tjugo år sedan, var det med en vision om en hållbar arbetsmarknad där alla sökande får en rättvis bedömning baserad på fakta, inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. Detta är inte bara ord – vi lever efter det varje dag.

Oavsett om det handlar om rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi med en fördomsfri och strukturerad metod. Vi använder datadrivna, opartiska kompetensurval, arbetspsykologiska rekryteringstester och anonymiserade ansökningar. Vidare erbjuder vi inkluderande talent marketing, transparent återkoppling till alla kandidater och kvalitetssäkring. Resultatet blir en större pool av kvalificerade sökande och bättre matchade kandidater för din arbetsplats.

TNG:s tjänst second opinion hjälper dig kvalitetssäkra dina egna rekryteringar i Borås.

Stöd vid egen rekrytering

Om ni hanterar rekrytering internt i Borås men behöver stöd för att säkerställa kvaliteten, står vi till er tjänst. Med vår tjänst Second Opinion kan vi hjälpa er att säkerställa att ni rekryterar rätt genom objektiva bedömningar av kompetens.

Om ni behöver utveckla er kompetens inom områden som fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion, bör ni inte missa vår uppskattade utbildningsverksamhet, TNG Evolve. Vi erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva rekryteringsutbildningar, både digitalt och på plats hos er i Borås. Våra kurser ger er praktiska verktyg och nya perspektiv för att lyckas med er rekrytering.

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag i Borås får du de bästa kandidaterna för ditt behov.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst matchade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Erfarna branschexperter: Vårt team av seniora rekryterare har djupgående kunskap om din bransch och affärsverksamhet, vilket bidrar till framgångsrika rekryteringsprocesser.
  • Analys av kompetensbehov: Vi erbjuder vägledning och stöd i allt från att identifiera nuvarande behov till att fastställa vilka kompetenser som kan hjälpa ditt företag att nå nästa nivå.
  • Auktoriserad rekryteringspartner: Vi har kollektivavtal och alla våra medarbetare är utbildade i diskrimineringslagstiftningen, vilket garanterar objektiva och icke-diskriminerande urvalsprocesser.

Roller vi tillsätter i västra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Borås! Vi rekryterar och hyr ut konsulter inom bl.a. HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Är du redo att uppleva skillnaden med TNG, ditt lokala rekryteringsföretag i Borås? Kontakta oss för att komma igång med din rekrytering eller konsultinhyrning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Exempel på roller vi rekryterar i Borås

Jobb inom ekonomi och HR
Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, inköpschef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom marknad och försäljning
Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst
Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Jobb inom teknik, IT och inköp
IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, programmerare, supply chain expert, supply chain specialist, produktionsplanerare, mekanikkonstruktör.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla