TNG
TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbolag i Gävle som hjälper dig med rekrytering och konsulter - alltid datadrivet och fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Gävle med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Få hjälp med din rekrytering i Gävle

Välkommen till TNG, ditt moderna och effektiva rekryteringsföretag i Gävle och Gästrikland! Vi erbjuder fördomsfri rekrytering, liksom interim- och bemanningstjänster för att snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt personal för din organisation. Oavsett om du söker personal i Gävle eller i närliggande områden som Sandviken, Hofors, Tierp eller Ockelbo, så löser vi dina personalbehov. Varmt välkommen!

Vår rekryteringsbyrå i Norr hjälper dig att rekrytera för olika tjänster inom försäljning, inköp, HR, marknadsföring, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom är vi specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vi erbjuder också bemanning och interimslösningar vid tillfälliga konsultbehov.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är alla utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Rekryteringskonsult på TNG.

Rätt medarbetare med fördomsfri rekrytering

Vi är specialiserade på fördomsfri rekrytering och genomför en kompetensbaserad och datadriven rekryteringsprocess för att säkerställa att inga kandidater väljs bort på felaktiga och diskriminerande grunder. Allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. Vi utför också professionella bakgrundskontroller för ytterligare kvalitetssäkring.

TNG är ett rekryteringsbolag i Gävle - låt oss hjälpa dig med nästa rekrytering!

Stöd vid egen rekrytering

Sköter ni er rekrytering på egen hand, men vill hitta en rekryteringsbyrå som kan hjälpa till med kvalitetssäkring? Då finns också vi på TNG här för dig! Med vår tjänst Second Opinion utför vi objektiva bedömningar av interna eller externa slutkandidaters kompetens för att säkerställa att ni rekryterar rätt.

För dig som vill lära dig mer om rekrytering erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna, digitala kurser eller så skräddarsyr vi en företagsanpassad utbildningar där vi besöker er i Gävle.

Vi hjälper dig med personal inom

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG står ut i mängden.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eitech och Emil Lundgren
Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Gävle som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Sök lediga jobb via TNG

Söker du jobb i Gävle?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla