TNG
TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbolag i Karlstad som hjälper dig med rekrytering och konsulter - alltid datadrivet och fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Karlstad och Värmland

Rekrytera och hyr personal i Karlstad

Söker du ett rekryteringsföretag som kan hjälpa dig med personal i Karlstad med omnejd? Då finns vi på TNG här för dig! Med över tjugo års erfarenhet och en djup insikt i arbetsmarknaden, både lokalt i Karlstad och regionalt i Värmland, hjälper vi dig med flexibla och kostnadseffektiva lösningar för rekrytering, bemanning och interim.

Som din lokala och digitala rekryteringsbyrå hjälper vi på TNG dig att hitta och rekrytera kvalificerad personal inom alla tjänstemannaområden. Från försäljning, inköp, HR, marknadsföring och IT, till logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi rekryteringskonsulter särskilt specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vid tillfälliga konsultbehov erbjuder vi också bemanning och interimslösningar.

Med oss som rekryteringsbolag får du:

  • En pålitlig samarbetspartner: Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag och håller oss ständigt uppdaterade om aktuell lagstiftning och compliance. Till exempel utbildar vi all personal, oavsett roll, i diskrimineringslagen.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora rekryterare är insatta i regionens utmaningar som påverkar din bransch och affär, vilket leder till mer framgångsrika rekryteringar.
  • Stöttning med kompetensanalysen: Vi hjälper dig identifiera aktuellt personalbehov, samt vilka kompetenser som behövs för att hänga med i tiden och framtidssäkra affären.
  • Datadriven rekrytering: Vi dokumenterar våra beslut och presenterar de bäst lämpade kandidaterna för respektive tjänst med hjälp av mätbar data, valida metoder och moderna verktyg.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra rekryteringstjänster

TNG i Karlstad erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och interimskonsulter

Rätt medarbetare i Karlstad

Med närhet till både skog, sjö och sol, liksom att vara mittpunkten mellan Stockholm och Oslo har onekligen satt Karlstad på kartan. Här växer många spännande affärsmöjligheter och nya jobbmöjligheter fram. Inte minst inom bioekonomi, där Karlstadsregionen är världsledande. Men det skapar också utmaningar inom kompetensförsörjning, då många verksamheter nu kräver annan kompetens än vad regionen behövt tidigare.

Låt därför våra erfarna och branschkunniga rekryteringskonsulter hjälpa dig med konsulter och rekrytering av specialistkompetens. Oavsett om du behöver tillfällig förstärkning en vill hitta en lojal och engagerad medarbetare för många år framöver kan vi hjälpa dig på vägen.

Rekrytera med TNG i Karlstad - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering. bemanning och interim

Unik fördomsfri rekrytering

På TNG var vi först i Sverige med att arbeta med fördomsfri rekrytering – och vi gör det bra. Vår kompetensbaserade och datadrivna rekryteringsprocess säkerställer dagligen att inga kandidater väljs bort på grund av enskilda personers begräsningar att se bortom det uppenbara. Med oss som rekryteringsbolag får ni därmed den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential.

Ingen har fattat våra uppdrag bättre än vad TNG har gjort.

– Lotta Groth, People & General Affairs Manager på Makita

Vi hjälper dig med personal inom

Kunder vi jobbar med i området just nu

Kontakta TNG i Karlstad- ditt rekryteringsföretag i Värmland som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av tjänst du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Hitta lediga jobb i Karlstad med TNG som ditt rekryteringsföretag

Söker du jobb i Karlstad?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb i hela Sverige inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling var du befinner i vår rekryteringsprocess och följer rekryterarens arbete i realtid.

Det går också bra att skicka en spontanansökan, så kan vi kontakta dig när det dyker upp jobb nya eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla