TNG

JAG VILL VETA MER!

Rekrytera vetenskapligt inom inköp och logistik

Rekrytering och konsultuthyrning inom Supply Chain

Rekrytering inom inköp och logistik ställer höga krav på en rekryterare. Ofta råder det kandidatbrist inom Supply Chain Management, men med TNG Tech hittar vi de kandidater du letar efter och säkerställer att de gör bästa möjliga jobb på ditt företag. Vi gör det med arbetspsykologiska screeningtester, kompetensbaserade och faktabaserade kandidaturval och en vetenskaplig rekryteringsprocess som bidrar till mångfald och kvalitetssäkrar dina framtida medarbetare.

Inom vår område Supply Chain rekryterar och hyr vi ut specialister och chefer inom logistik- och inköpsområdet. Våra kunder finns på moderna e-handelsföretag som klassiska verkstadsföretag.

Inköpare och logistiker har idag en allt viktigare roll på företag. De är länken mellan leverantören och de interna kunderna på företaget vilket ställer höga krav på kompetens. De måste både förstå produkten, kunna samarbeta internt och externa, förhandla, förbättra och utveckla, arbeta både strategiskt och operativt samt ha stor förståelse för affären och kvalitet.

Vi kan Supply Chain

Och det är här vi på TNG Tech kan hjälpa till – inom hela Supply Chain Management området. Våra tekniska rekryterare och kompetensspecialister är mycket kunniga och vana att rekrytera och och hyra ut konsulter inom inköp och logistik. De arbetar idag med både stora och små företag i  Sverige och använder vetenskapliga mätbara metoder för att hitta rätt kandidater och utgår från fakta och mätbara metoder för att välja rätt.

Varför välja TNG Tech?

 1. Arbetspsykologiska screeningtester

  Alla sökande får genomföra våra digitala arbetspsykologiska tester där vi bl.a mäter logisk förmåga.

 2. Faktabaserade urval

  Vi arbetar med vetenskapliga urval och mäter resultatet av dina rekryteringar.

 3. Vi utmanar – ni lyckas

  Vi utmanar er kravspecifikation så att ni hittar medarbetare som ökar er innovation och lönsamhet och inte är en kopia av en tidigare kollega.

Rätt talent marketing och kandidatupplevelse

Efterfrågan på personal inom supply chain är hög. Därför jobbar vi nära våra kunder för att lära känna ert employer brand. Vi lyfter upp ert varumärke, framför vårt eget, och tydligt presentera arbetsuppgifter, företaget och era förmåner – allt på de sökandes villkor. Vi hanterar också alla sökande som om de vore våra (och era!) kunder och har byggt en unik digital kandidatupplevelse där de kan följa sin ansökan transparent genom hela rekryteringen och få löpande återkoppling.

Ibland krävs det lite extra för att hitta den där speciella kandidaten inominköp och logistik och då använder vi oss av vår fördomsfria Digital Cross Search™ metod. Här hittar vi snabbt kandidater och kvalitetssäkrar sedan era framtida medarbetare.

Oavsett vilken marknadsföring vi använder så är den gemensamma nämnaren är densamma: Att hitta inköpare och logistiker med rätt teknisk kompetens som effektiviserar er verksamhet och hjälper till att lyfta affären. Och det kan våra rekryterare.

Hyr först om det passar dig

På TNG Tech kan vi hjälpa dig med din rekrytering eller hyra ut teknikkonsulter på hel- eller deltid inom inköp och logistik oavsett var du befinner dig i Sverige. Vi skräddarsyr lösnigar för hur du kan hyra in konsulter efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Dessutom kan du använda dig av vårt hyr-först erbjudande om du är osäker på dina framtida personalbehov.

Logistik- och inköpsjobb vi nyligen tillsatt

 • Logistikdirektör
 • Logistikchef
 • Lagerchef
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Produktionsplanerare
 • Huvudplanerare
 • Logistiker
 • Logistikutvecklare
 • Projektledare logistik
 • Transportledare
 • Trafikledare
 • Trafikchef
 • Logistikingenjör
 • Supply Chain specialist

JAG BEHÖVER REKRYTERA ELLER HYRA MEDARBETAR INOM SUPPLY CHAIN. HÖR AV ER!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss samma dag.