TNG
Sök traineejobb via TNG

Jobba som trainee

Söker du traineejobb?

Ett snabbspår till en kvalificerad tjänst – och för många en rivstart i karriären. Som trainee får du både professionell och personlig utveckling och möter andra drivna människor. Du får en handledare som coachar, agerar bollplank och delar kunskap. Kort sagt: ett traineejobb är en riktigt rolig chans för dig som tycker om att ta ansvar och vill nå en nyckelroll!

Trainee- och intership-program blir idag allt vanligare, och för många företag är de avgörande för att hitta organisationens framtida ledare och specialister. Tidigare var det vanligast med traineeutbildningar för civilekonomer och civilingenjörer. Men under senare år har det dykt upp traineeprogram inom de flesta utbildningsinriktningarna. Såsom jurister, systemvetare, sjuksköterskor och personalvetare.

I Sverige finns idag omkring 200 traineeprogram, varav många hos storföretag som SEB, H&M, IKEA, ABB och Telenor. Men även medelstora företag satsar numera på traineeprogram för att fylla på med nya, drivna talanger med hög potential.

Hitta ditt traineejobb via TNG

På TNG har vi många års erfarenhet av att rekrytera till traineeprogram. Genom TNG Trainee erbjuder vi traineeprogram inom ekonomi, finans, försäljning, marknadsföring, HR och kundservice. Vidare rekryterar vi genom TNG Tech Trainee löpande till  traineeprogram inom industri och teknik, Production, Supply Chain Management och IT. Något för dig? Läs vidare om hur du kan söka traineejobb via TNG!

Som trainee får du mycket uppmärksamhet; du blir presenterad för nyckelpersoner, får jobba med kvalificerade projekt och får överlag en unik chans att bygga ett väldigt fint nätverk på kort tid. Nätverk som annars skulle ta flera år att bygga upp.

– Helena Björk, trainee-rekryterare på TNG
Traineeprogram TNG

Checklista: Är trainee något för dig?

  • Jag ska snart eller har nyligen tagit examen från högskola eller universitet.
  • Jag är ambitiös, driven och gillar nya utmaningar.
  • Jag vill inom ett par år jobba i en ledande position.
  • Jag är intresserad av olika kulturer och vill gärna jobba internationellt.
  • Jag tycker om att träffa nya människor och bygga nätverk.

Låter det här som du? Då har du perfekta förutsättningar för att jobba som trainee!

Rekrytering till traineeprogram

Fördomsfri ansökan till traineeprogram

Tanken med ett traineeprogram är att attrahera talanger inom specialistområden och ge dem ett snabbspår så att de kan arbeta lika bra som personer som byggt sin erfarenhet successivt under en längre tid. Men det betyder inte att det bara är unga människor som erbjuds traineeprogram. Idag är det många som byter karriär mitt i livet, skolar om sig till nya yrken och därmed också är intressanta för företag som anställer traineer. Så våga utmana!

När du söker jobb som trainee via TNG får du uppleva vår fördomsfria rekryteringsprocess. Det innebär att vi kastar allt ljus på din kompetens, potential och motivation. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Dessutom kan du själv följa din ansökan i realtid och få återkoppling när rekryteraren har läst din ansökan och när det är dags för intervju. Så du inte behöver gå runt och vänta på besked.

Lediga traineejobb just nu!