TNG
Bemanningsföretag Karlskrona - TNG hyr ut konsulter och personal inom hela tjänstemannasektorn.

Bemanningsföretag i Karlskrona som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Karlskrona

Letar du efter ett bemanningsföretag i Karlskrona som kan hjälpa dig att hitta rätt personal? Välkommen till oss på TNG. Med tjugo års erfarenhet av bemanning och en djupgående förståelse för arbetsmarknaden, både lokalt i Karlskrona och Blekinge, samt på nationell nivå, är vi din partner för effektiva och kostnadseffektiva bemanningslösningar.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Karlskrona?

På TNG är vi mer än ett traditionellt bemanningsföretag. Vi är en auktoriserad partner som specialiserar oss på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Tack vare vår unika metodik kan vi utvärdera potentiell arbetsprestation baserat på objektiva data. Resultatet blir att vi kan matcha en bred och diversifierad grupp av kandidater till dig som kund, oavsett om du söker en konsult på heltid eller deltid.

Geografiskt obundet bemanningsföretag med digitala verktyg

Tack vare digitala verktyg och modern teknik är vi inte bundna till en specifik geografisk plats. Detta innebär att vi kan hantera bemanningsuppdrag över hela Blekinge län och södra Sverige. Oavsett om du behöver hyra in konsulter i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn eller Olofström, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalificerade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Karlskrona ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av konsulter inom en mängd olika områden. Till exempel hyr vi ut ekonomer, ingenjörer, marknadsförare, HR-personal, kundtjänstmedarbetare, administratörer, inköpare och IT-specialister. Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar våra tjänster för att passa just dina behov. Oavsett uppdrag ser vi till att matcha dig med rätt person för jobbet. En motiverad konsult som kommer igång och levererar från dag ett.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på heltid eller deltid
  Är ditt team i behov av förstärkning? TNG levererar pålitlig och flexibel bemanning, snabbt och enkelt. Där våra konsulter arbetar i din verksamhet på heltid eller deltid. Eller varför inte testa vår tjänst ”Hyr först, rekrytera sen”, där du provar en konsult med möjlighet till framtida anställning?
 • Pool-lösning med beredskap
  Hur förbereder du dig på plötsliga behov av extra personal? Vi erbjuder en dedikerad pool av konsulter, tillgängliga dygnet runt för att täcka just dina behov. Från rekrytering till schemaläggning och beredskap – vi garanterar att rätt kompetens finns där när du behöver det.
 • Hyr interimskonsulter
  Vad händer när du står inför en kritisk deadline eller behöver genomföra ett årsbokslut? Vårt team av erfarna interimskonsulter är redo att stödja dig. Med tillgång till ett brett nätverk och en fördomsfri rekryteringsprocess säkerställer vi att du snabbt får rätt specialist för jobbet.
 • Hyr interimschefer
  Behov av starkt ledarskap på kort varsel? Hyr en av våra erfarna interimschefer! Vi tillhandahåller interimschefer med specialkompetenser inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. Våra chefer är snabbt på plats och redo att leda din verksamhet genom varje unik utmaning.
TNG erbjuder tjänster inom bemanning, personaluthyrning och interim i Karlskrona

Bemanning: säkert, smidigt, hållbart

Har du mycket på ditt bord? När du väljer TNG som ditt bemanningsföretag kan du koncentrera dig på ditt arbete. Medan vi tar hand om allt som har med bemanning att göra. Vi hanterar urvalsprocessen, sköter anställningsavtal och sköter dessutom all administration, inklusive personalärenden.

Med andra ord: du kan slappna av och ha fullt förtroende för att vi hanterar din bemanning på ett professionellt och korrekt sätt. Dessutom bidrar vi till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag genom vår objektiva och fördomsfria urvalsmetod.

När du anlitar TNG får konsultuthyrning i Karlskrona får du en kvalitetssäkrad konsult som levererar från dag ett.

Med TNG som ditt bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i södra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Karlskrona så matchar vi dig med rätt konsulter för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Karlskrona, för att diskutera dina behov. Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om vilken roll du söker, så blir du strax uppringd av en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag via TNG - rekryterings- och bemanningsföretag i Karlskrona

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Karlskrona?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Dessutom arbetar vi även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla