TNG
Rekrytera med TNG Syd i Karlskrona- ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Karlskrona

Vi hjälper dig med rekrytering i Karlskrona och Blekinge

Behöver du hjälp med rekrytering i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och andra delar av Blekinge? Då finns vi på TNG, ett modernt rekryteringsföretag, här för att hjälpa dig! Som specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering hittar vi rätt medarbetare genom att opartiskt bedöma kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oavsett om du behöver rekrytera personal eller hyra konsulter så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

Varför välja TNG som ditt rekryteringsbolag i Karlskrona?

När du anlitar TNG som ditt rekryteringsföretag tar vi alltid helhetsansvar för din rekrytering. Redan från första möte, där vi tillsammans gör en kompetensanalys, till inkluderande talent marketing, digital annonsering, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Dessutom får dina jobbsökare ta del av vår transparenta kandidatupplevelse som återspeglar sig positivt på ert arbetsgivarvarumärke. Med andra ord tar hand om hela rekryteringsprocessen, så att du kan fokusera på er kärnverksamhet.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

I Karlskrona erbjuder TNG Lokal närvaro och branschkunniga rekryterare

Lokal närvaro, branschkunniga rekryterare

TNG syd erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i Skåne, Blekinge och södra Småland. Men TNG i stort gör rekryteringar i hela Sverige. Tillsammans hjälper vi dig hitta kvalificerad personal inom alla tjänstemannaområden såsom försäljning, marknadsföring, ekonomi, HR och administration. Därtill har vi specialiserat oss på bristkompetenser och har dedikerade rekryteringskonsulter som stöttar dig i chefsrekrytering, ingenjörsrekrytering och IT-rekrytering.

Oavsett bransch får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna och konsulterna. Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din affär, vilket i kombination med vår lokala närvaro i Karlskrona och kringliggande orter leder till framgångsrika rekryteringar.

TNG är ett rekryteringsbolag som erbjuder flexibla personallösningar i Karlskrona med omnejd.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är alla utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.

Fördomsfri rekrytering: vår styrka, din fördel

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller lärosäte. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar. Detta skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Genom att välja TNG som ditt rekryteringsföretag i Karlskrona och Blekinge, får du tillgång till en rekryteringsprocess som är både rättvis och effektiv, och som hjälper dig att få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential.

Kunder TNG Syd jobbar med just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta TNG när du behöver hjälp med rekrytering

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du personal i Karlskrona eller till andra orter i Blekinge? Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb det gäller, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Sök lediga jobb i Karlskrona och Blekinge med TNG

Söker du jobb i Karlskrona?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla