TNG
TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet. I Luleå, Norrbotten och hela Sverige.

Bemanningsföretag i Luleå som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Luleå

Söker du ett bra bemanningsföretag i Luleå? Då är du varmt välkommen till oss på TNG. Vi erbjuder snabb och effektiv personaluthyrning som sparar tid och resurser. Med tjugo års erfarenhet inom bemanning och konsultuthyrning och rätt digitala verktyg, matchar vi rätt person till rätt jobb.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Luleå?

Som ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag är TNG specialiserade på att erbjuda tjänster inom fördomsfri rekrytering och bemanning. Vår unika metodik fokuserar på objektiva fakta och mäter potentiell arbetsprestation, snarare än att basera urvalet på yttre faktorer som ålder, utseende, intressen, bakgrund eller kön. Det gör att vi träffsäkert kan matcha ett större och mer diversifierat urval av kandidater till våra kunder.

Tack vare digitala lösningar och verktyg, är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela Norrbotten. Oavsett om du önskar hyra konsulter i Luleå, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller Boden, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Luleå, ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade konsulter i hela regionen. Vi kan assistera dig i att hyra personal inom en mängd olika områden. Till exempel ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT.

Oavsett om du behöver extra stöd under en föräldraledighet, vid hög arbetsbelastning, under sjukskrivningar eller omorganisationer, kan vi hitta rätt person för jobbet. Vi förstår att varje organisation är unik, och skräddarsyr alltid våra tjänster för att passa dina specifika behov i Luleå.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG tar ett helhetsansvar för din bemanning i Luleå.

Trygg bemanning utan krångel

Har du fullt upp? När du anlitar konsulter genom oss, tar vi ansvar för allt, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt arbete. Vi tar hand om urvalsprocessen, anställningskontrakt och all annan administration. Dessutom har vi konsultchefer som hanterar alla personalrelaterade frågor.

Samtidigt kan du känna dig trygg i att din bemanning sköts på ett korrekt sätt. Våra rekryteringskonsulter håller sig ständigt uppdaterade om aktuell lagstiftning mot diskriminering och använder beprövade verktyg. Därmed säkerställer att ingen kandidat diskrimineras, vilket är ett ansvar vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag, eftersom vår objektiva och fördomsfria urvalsmetod möjliggör ett mer varierat urval av kandidater.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter. Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Snabb uppstart. Varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov, vilket innebär att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag ett.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb. Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i norra Sverige just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Hyra konsult inom t ex ekonomi, marknadsföring, administration, HR, kundtjänst, produktion, IT och teknik? Hör av dig till TNG - ditt lokala bemanningsföretag i Luleå och Norrbotten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Luleå, för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök lediga jobb i Luleå hos TNG

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Luleå?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Luleå och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Umeå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund.

Lästips för dig

Visa alla