TNG
TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet. I Luleå, Norrbotten och hela Sverige.

Bemanningsföretag i Luleå som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Luleå

Söker du ett bra bemanningsföretag i Luleå? Då är du varmt välkommen till oss på TNG. Vi erbjuder snabb och effektiv personaluthyrning som sparar tid och resurser. Med tjugo års erfarenhet inom bemanning och konsultuthyrning och rätt digitala verktyg, matchar vi rätt person till rätt jobb.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Luleå?

Som ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag är TNG specialiserade på att erbjuda tjänster inom fördomsfri rekrytering och bemanning. Vår unika metodik fokuserar på objektiva fakta och mäter potentiell arbetsprestation, snarare än att basera urvalet på yttre faktorer som ålder, utseende, intressen, bakgrund eller kön. Det gör att vi träffsäkert kan matcha ett större och mer diversifierat urval av kandidater till våra kunder.

Tack vare digitala lösningar och verktyg, är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela Norrbotten. Oavsett om du önskar hyra konsulter i Luleå, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller Boden, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Luleå, ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade konsulter i hela regionen. Vi kan assistera dig i att hyra personal inom en mängd olika områden. Till exempel ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp och IT.

Oavsett om du behöver extra stöd under en föräldraledighet, vid hög arbetsbelastning, under sjukskrivningar eller omorganisationer, kan vi hitta rätt person för jobbet. Vi förstår att varje organisation är unik, och skräddarsyr alltid våra tjänster för att passa dina specifika behov i Luleå.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
TNG tar ett helhetsansvar för din bemanning i Luleå.

Trygg bemanning utan krångel

Har du fullt upp? När du anlitar konsulter genom oss, tar vi ansvar för allt, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt arbete. Vi tar hand om urvalsprocessen, anställningskontrakt och all annan administration. Dessutom har vi konsultchefer som hanterar alla personalrelaterade frågor.

Samtidigt kan du känna dig trygg i att din bemanning sköts på ett korrekt sätt. Våra rekryteringskonsulter håller sig ständigt uppdaterade om aktuell lagstiftning mot diskriminering och använder beprövade verktyg. Därmed säkerställer att ingen kandidat diskrimineras, vilket är ett ansvar vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag, eftersom vår objektiva och fördomsfria urvalsmetod möjliggör ett mer varierat urval av kandidater.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter. Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Snabb uppstart. Varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov, vilket innebär att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag ett.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb. Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Vi hjälper dig med personal inom

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

Hyra konsult inom t ex ekonomi, marknadsföring, administration, HR, kundtjänst, produktion, IT och teknik? Hör av dig till TNG - ditt lokala bemanningsföretag i Luleå och Norrbotten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Luleå, för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök lediga jobb i Luleå hos TNG

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Luleå?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Luleå och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Lästips för dig

Visa alla