TNG
Rekrytera med TNG Norr i Luleå - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Luleå med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Vi hjälper dig med rekrytering i Luleå

TNG är ditt moderna och kostnadseffektiva rekryteringsföretag i Luleå och Norrbotten! Vi erbjuder fördomsfri rekrytering, interim och bemanning för att snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt personal för din verksamhet. Oavsett om du söker personal i Luleå, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller Boden, så löser vi dina personalbehov. Varmt välkommen!

Som rekryteringsföretag i Norra Sverige hjälper dig att rekrytera personal inom försäljning, inköp, HR, marknadsföring, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom är vi specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vi erbjuder också bemanning och interimslösningar för tillfälliga personalbehov.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Seniora rekryteringskonsulter som förstår din bransch och affär
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  • Kvalitetssäkrade medarbetare, unikt matchade till tjänsten
  • En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och diskrimineringsstiftningen

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

När du anlitar TNG som ditt rekryteringsbolag i Luleå tar vi alltid ett helhetsgrepp om ditt behov.

Vi hjälper dig med all rekrytering

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag tar vi alltid ett helhetsgrepp om ditt behov. Från första möte där ni beskriver vilken eller vilka roller som behöver fyllas. Till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Med andra ord behöver du endast lägga tid på att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och med stor potential för att lyckas i er organisation. Dessutom lyfter vi ert arbetsgivarvarumärke genom att låta alla sökande ta del av en unik och transparent kandidatupplevelse och följa vår hantering av deras ansökan genom hela rekryteringen.

Kunder vi jobbar med i Norr just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden
Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i Luleå

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Sök lediga jobb i Luleå hos TNG

Söker du jobb i Luleå?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Luleå och norra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla