TNG
Bemanningsföretag i Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Bättre personaluthyrning: Ditt bemanningsföretag i Västerås

Hyr personal i Västerås!

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen? Då har du hittat rätt! När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du en trygg partner som både tänker och arbetar på ett nytt sätt. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera när du behöver hyra personal. Vårt mål är att hitta konsulter du vill anställa – som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse.

Genom den hittar vi inte bara rätt kompetens, utan även nya talanger med potential. Denna potential kvalitetssäkrar vi med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Utöver Västerås kan vi hjälpa till med bemanning i  Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser inom Mälardalen. Men också i övriga Sverige.

Vi jobbar brett inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel teknikrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital och chefsrekrytering med TNG Lead. I Stockholm finns dessutom vårt dotterbolag Ada Digital som erbjuder innovativa rekryterings- och konsultlösningar för dig som vill utveckla din digitala affär.

Hyra konsult i Västerås?

tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekryteringHej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag med ansvar över Västerås med omnejd.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 070-350 03 07mejla eller lämna din information.

Bemanningsföretag i Västerås som hyr ut konsulter snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt
Lokal bemanning på dina villkor

TNGs fysiska kontor är belägna på flera orter, och vi arbetar med lokal bemanning i hela Sverige. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller lägre period finns vi här och hjälper dig. Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor.

Du kan välja att hyra en konsult på deltid eller heltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemanningsföretag i Västerås som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning
Konsult- och interimsuthyrning av kvalificerade specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Därför hyr vi löpande ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare vid TNG IT Digital samt interimschefer via vår chefsrekryterare på TNG Lead.

I vårt nätverk, TNG Talent Network, hittar vi våra kvalificerade konsulter eller så låter vi våra rekryteringskonsulter snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett tillvägagångssätt hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, med aktivt närvarande konsultchefer som gör att även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

"Via oss på TNG får du konsulter du vill behålla och anställa. Något 79 % av våra kunder gör årligen." Pär Johansson, regionchef TNG Örebro

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Du hittar vårt rekryterings- och bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Bemanningsföretag Malmö