TNG
Bemanningsföretag i Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Bemanningsföretag i Västerås som gör bemanning enkel för dig

Hyr personal och konsulter i Västerås

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen? Då har du hittat rätt! När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du en trygg partner som både tänker och arbetar på ett nytt sätt. Genom att se bortom fördomar matchar vi dig med rätt konsulter utan att diskriminera när du behöver hyra personal. Vårt mål är att hitta konsulter du vill anställa – som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

Varför välja TNG som bemanningsföretag i Västerås?

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan även nya talanger med potential. Potential som vi kvalitetssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss. För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, med aktivt närvarande konsultchefer som gör att även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
Hyr konsulter i Västerås med TNG! Med TNG hyr du konsulter som trivs på jobbet och får löpande stöttning av våra närvarande konsulterchefer.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Utöver Västerås kan vi hjälpa till med bemanning i Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser inom Mälardalen. Vi jobbar brett inom alla tjänstemannaområden. Exempelvis hyr vi ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Vidare specialiserar vi oss också där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen. Till exempel med teknikrekryteringIT-rekryteringchefsrekrytering och interim. Genom vårt dotterbolag Ada Digital erbjuder vi också innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom TechData & AnalyticsDigital Commerce, IT Security och Digital Management för dig som vill utveckla din digitala affär. Kort sagt: konsultuthyrning där du behöver det.

Hyr interimskonsulter och specialister i Västerås med omnejd via TNG

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • En partner du kan lita på: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss uppdaterade om diskrimineringslagen. En extra trygghet för dig.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i regionen just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta TNG - vi hjälper dig med bemanning, interim och konsultuthyrning i Göteborg. Alltid fördomsfritt och datadrivet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag i Västerås. Behöver du hyra in personal? Lämna din information och berätta lite mer om typ av roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag i Västerås via TNG

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Västerås?

Då har du hittat rätt! TNG samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla