TNG
Bemanningsföretag i Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Bemanningsföretag i Västerås som gör bemanning enkel för dig

Hyr personal och konsulter i Västerås

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen? Då har du hittat rätt! När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du en trygg partner som både tänker och arbetar på ett nytt sätt. Genom att se bortom fördomar matchar vi dig med rätt konsulter utan att diskriminera när du behöver hyra personal. Vårt mål är att hitta konsulter du vill anställa – som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

Varför välja TNG som bemanningsföretag i Västerås?

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan även nya talanger med potential. Potential som vi kvalitetssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss. För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, med aktivt närvarande konsultchefer som gör att även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
Hyr konsulter i Västerås med TNG! Med TNG hyr du konsulter som trivs på jobbet och får löpande stöttning av våra närvarande konsulterchefer.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Utöver Västerås kan vi hjälpa till med bemanning i Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser inom Mälardalen. Vi jobbar brett inom alla tjänstemannaområden. Exempelvis hyr vi ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Vidare specialiserar vi oss också där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen. Till exempel med teknikrekryteringIT-rekryteringchefsrekrytering och interim. Genom vårt dotterbolag Ada Digital erbjuder vi också innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom TechData & AnalyticsDigital Commerce, IT Security och Digital Management för dig som vill utveckla din digitala affär. Kort sagt: konsultuthyrning där du behöver det.

Hyr interimskonsulter och specialister i Västerås med omnejd via TNG

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • En partner du kan lita på: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss uppdaterade om diskrimineringslagen. En extra trygghet för dig.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i regionen just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta TNG - vi hjälper dig med bemanning, interim och konsultuthyrning i Göteborg. Alltid fördomsfritt och datadrivet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag i Västerås. Behöver du hyra in personal? Lämna din information och berätta lite mer om typ av roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag i Västerås via TNG

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Västerås?

Då har du hittat rätt! TNG samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, UppsalaGävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund.

Lästips för dig

Visa alla