TNG

Bemanningsföretag i Västerås

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Västerås!

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen? Då har du hittat rätt! När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du en trygg partner som både tänker och arbetar på ett nytt sätt. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera när du behöver hyra personal. Vårt mål är att hitta konsulter som du vill anställa, och som snabbt fungerar på ditt företag och kan bidra till din affär.

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential. Denna potential kvalitetssäkrar vi med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Utöver Västerås kan vi hjälpa till med bemanning och rekrytering i  Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser inom Mälardalen. Men också i övriga Sverige.

I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet. Vi jobbar brett inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital.

Bemanningsföretag Västerås

TNG hjälper dig med bemanning i Västerås.

PÄR JOHANSSON, REGIONCHEF ÖREBRO

Pär Johansson
070-350 03 07

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, med aktivt närvarande konsultchefer som gör att även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

"Via oss på TNG får du konsulter du vill behålla och anställa. Något 79 % av våra kunder gör årligen." Pär Johansson, regionchef TNG Örebro
Hyra konsult i Västerås?

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.