TNG
Bemanningsföretag i Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Bemanningsföretag i Västerås

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Västerås!

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen? Då har du hittat rätt! När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du en trygg partner som både tänker och arbetar på ett nytt sätt. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera när du behöver hyra personal. Vårt mål är att hitta konsulter du vill anställa – som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse.

Genom den hittar vi inte bara rätt kompetens, utan även nya talanger med potential. Denna potential kvalitetssäkrar vi med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Utöver Västerås kan vi hjälpa till med bemanning och rekrytering i  Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser inom Mälardalen. Men också i övriga Sverige.

Vi jobbar brett inom alla tjänstemannaområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel teknikrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital och chefsrekrytering med TNG Lead. I Stockholm finns dessutom vårt dotterbolag Ada Digital som erbjuder innovativa rekryterings- och konsultlösningar för dig som vill utveckla din digitala affär.

Bemanningsföretag Västerås

Vi hjälper dig med bemanning i Västerås. Hör av dig så berättar jag gärna mer!

PÄR JOHANSSON, REGIONCHEF ÖREBRO Utomhus

Pär Johansson
070-350 03 07

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Bemanningsföretag i Västerås som hyr ut konsulter snabbt, fördomsfritt och kostnadseffektivt
Tjänster inom bemanning

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller för att få in spetskompetens i ett viktigt projekt? Skälen till att hyra personal via ett bemanningsföretag kan vara många. Oavsett vilket löser TNG Västerås din bemanning, på heltid eller deltid.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Bemanningsföretag i Västerås som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Hyra konsult i Västerås?

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare, med aktivt närvarande konsultchefer som gör att även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

"Via oss på TNG får du konsulter du vill behålla och anställa. Något 79 % av våra kunder gör årligen." Pär Johansson, regionchef TNG Örebro

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Du hittar vårt rekryterings- och bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Bemanningsföretag Malmö