TNG
Rekryteringsföretag Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Västerås med fokus på fördomsfri rekrytering

Rekrytera personal i Västerås!

Behöver du hjälp med rekrytering i Västerås? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda, och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

När du anlitar TNG som rekryteringsföretag hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen. Från det första mötet med dig som kund, via vår rekryteringsmarknadsföring, den objektiva och fördomsfria rekryteringsupplevelsen till jobbsökarnas transparenta kandidatupplevelse.

Rekryterar fördomsfritt i Västerås med omnejd

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering i Västerås, Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser, men också i övriga Sverige. Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi behöver med exempelvis TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Lead.

Rekrytera i Västerås!

tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekryteringHej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef med ansvar över Västerås med omnejd.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare i Västerås så kontakta mig direkt på 070-350 03 07mejla eller lämna din information.

"Om Sverige ska vara med och konkurrera internationellt måste vi bli bättre på att ta tillvara på all kompetens i samhället. Och hålla fördomar och subjektiva tolkningar långt borta från rekryteringsprocesser." Åsa Edman Källströmer, VD TNG
Hyra konsult i Västerås? Kontakta vårt bemanningsföretag!
När du rekryterar själv

Rekryterar du på egen hand i Örebro men vill anlita ett rekryteringsbolag för en kvalitetssäkring? På TNG erbjuder vi en så kallad Second Opinion, där du får en objektiv bedömning av kandidater för att säkerställa att du rekryterar rätt.

Rekryteringsföretag i Västerås med fokus på fördomsfri bemanning, rekrytering och konsultuthyrning
Utbildning inom rekrytering

Utöver rekryteringar i Örebro erbjuder vi också en utbildningsverksamhet. Hos oss har du möjlighet att boka företagsanpassade utbildningar såväl som kurser inom fördomsfri rekrytering. Kika in våra utbildningar och kurser vi erbjuder just nu, på plats i Örebro eller på distans.

Rekrytering och second opinion med fokus på kompetens

Rekryteringsföretag med kompetens i fokus

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar.

Varför? Därför att det lönar sig för våra kunder att jobba med de bästa! Med vår unika rekryteringsmetod hittar vi de mest lämpade kandidaterna som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Något som skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Kundcase fitness24seven

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

Samarbete mellan Ahlsell och TNG för löpande rekrytering av säljpersonal

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

Samarbete mellan TNG och Cabonline för rekrytering och konsultuthyrning

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

Samarbetet med TNG bidrog till ökad mångfald hos SEB

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

Samarbete mellan Hövding och TNG Tech

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Du hittar vårt bemannings- och rekryteringsföretag på följande orter:

Rekryteringsföretag i Stockholm som rekryterar fördomsfritt

Rekryteringsföretag Stockholm

TNG Göteborg är ett rekryteringsföretag som rekryterar och bemannar i Göteborg och väst-sverige.

Rekryteringsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Rekryteringsföretag Malmö

TNG är ditt bemanningsföretag och rekryteringsföretag Örebro och Mälardalen hjälper dig med din rekrytering och bemanning - alltid fördomsfritt.

Rekryteringsföretag Örebro