TNG
Rekryteringsföretag Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Västerås

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria rekryteringsföretag i Västerås!

Behöver du hjälp med rekrytering i Västerås? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda, och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

När du anlitar TNG som rekryteringsföretag hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen. Från det första mötet med dig som kund, via vår rekryteringsmarknadsföring, den objektiva och fördomsfria rekryteringsupplevelsen till jobbsökarnas transparenta kandidatupplevelse.

Rekryterar fördomsfritt i Västerås med omnejd

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning i Västerås, Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser, men också i övriga Sverige. Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi behöver med exempelvis TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Lead.

Rekryteringsföretag Västerås

TNG hjälper dig med rekrytering i Väserås. Hör av dig så berättar jag gärna mer!

PÄR JOHANSSON, REGIONCHEF ÖREBRO Utomhus

Pär Johansson
070-350 03 07

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

"Om Sverige ska vara med och konkurrera internationellt måste vi bli bättre på att ta tillvara på all kompetens i samhället. Och hålla fördomar och subjektiva tolkningar långt borta från rekryteringsprocesser." Åsa Edman Källströmer, VD TNG
Hyra konsult i Västerås? Kontakta vårt bemanningsföretag!
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Rekryteringsföretag i Västerås med fokus på fördomsfri bemanning, rekrytering och konsultuthyrning
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Få mer information!

Hör av dig idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning i Västerås och Mälardalen.

Rekrytering och second opinion med fokus på kompetens

Rekryteringsföretag med kompetens i fokus

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar.

Varför? Därför att det lönar sig för våra kunder att jobba med de bästa! Med vår unika rekryteringsmetod hittar vi de mest lämpade kandidaterna som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Något som skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Du hittar vårt bemannings- och rekryteringsföretag på följande orter:

Rekryteringsföretag i Stockholm som rekryterar fördomsfritt

Rekryteringsföretag Stockholm

TNG Göteborg är ett rekryteringsföretag som rekryterar och bemannar i Göteborg och väst-sverige.

Rekryteringsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Rekryteringsföretag Malmö

TNG är ditt bemanningsföretag och rekryteringsföretag Örebro och Mälardalen hjälper dig med din rekrytering och bemanning - alltid fördomsfritt.

Rekryteringsföretag Örebro