TNG
Rekryteringsföretag Västerås som hjälper dig rekrytera och bemanna fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Västerås med fokus på fördomsfri rekrytering

Rekrytera personal i Västerås!

Behöver du hjälp med rekrytering i Västerås? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda, och istället sätta fokus på kompetens och potential. Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra personal så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

När du anlitar TNG som rekryteringsföretag hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen. Från det första mötet med dig som kund, via vår rekryteringsmarknadsföring, den objektiva och fördomsfria rekryteringsupplevelsen till jobbsökarnas transparenta kandidatupplevelse.

Rekryterar fördomsfritt i Västerås med omnejd

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering i Västerås, Eskilstuna, Arboga och andra närliggande platser, men också i övriga Sverige. Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi behöver med exempelvis TNG TechTNG IT Digital och TNG Lead.

Pär Johansson, regionchef TNG Örebro och Mälardalen

Hör av dig!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef med ansvar över Västerås med omnejd.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare i Västerås så kontakta mig direkt på 070-350 03 07mejla eller lämna din information.

En fördomsfri rekrytering kommer alltid vara kompetensbaserad, men en kompetensbaserad rekrytering behöver inte nödvändigtvis vara fördomsfri.

Rekryteringsföretag med kompetens i fokus

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar.

Varför? Därför att det lönar sig för våra kunder att jobba med de bästa! Med vår unika rekryteringsmetod hittar vi de mest lämpade kandidaterna som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Något som skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Om Sverige ska vara med och konkurrera internationellt måste vi bli bättre på att ta tillvara på all kompetens i samhället. Och hålla fördomar och subjektiva tolkningar långt borta från rekryteringsprocesser.

– Åsa Edman Källströmer, VD TNG
Fitness24Seven

Fitness24Seven


"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

Lyckat samarbete mellan Ahlsell och TNG

Ahlsell

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

Lyckat samarbete mellan SEB och TNG

SEB

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

Läs alla success stories

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg.