TNG
Rekryteringsföretag Västerås som hjälper dig rekrytera och hyra konsulter fördomsfritt och datadrivet

Rekryteringsföretag i Västerås med fokus på fördomsfri rekrytering och interim

Rekrytera och hyr rätt personal i Västerås och Västmanland

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning och interim i Västerås? Då kan vi på TNG hjälpa dig. Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. På riktigt. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att utmana det invanda, och istället sätta fokus på kompetens och potential. Du kommer märka skillnaden!

Varför välja TNG som rekryteringsföretag i Västerås?

Oavsett om du behöver rekrytera personal eller hyra konsulter så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert, genom vår datadrivna och objektiva rekryteringsmetod. Vi tar ett helhetsansvar för din rekrytering –från första mötet där vi tillsammans gör en kompetensanalys. Till inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti. Dessutom får dina jobbsökare ta del av vår transparenta kandidatupplevelse som återspeglar sig positivt på ert employer brand.

Rekryterar fördomsfritt i Västerås och Västmanland

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i Västerås samt hela Västmanland. Exempelvis Hallstahammar, Surahammar, Köping, Eskilstuna, Enköping, Sala, Fagersta och Arboga.

Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen. Exempelvis inom chefsrekrytering, ingenjörsrekrytering och teknikrekrytering, IT-rekrytering och interim. Oavsett bransch får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna och konsulterna.

Anlita oss

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

En fördomsfri rekrytering kommer alltid vara kompetensbaserad, men en kompetensbaserad rekrytering behöver inte nödvändigtvis vara fördomsfri.

Rekryteringsföretag med kompetens i fokus

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar.

Varför? Därför att det lönar sig för våra kunder att jobba med de bästa! Med vår unika rekryteringsmetod hittar vi de mest lämpade kandidaterna och konsulterna som tidigare valts bort på felaktiga grunder. Något som skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Kunder vi jobbar med i regionen just nu

Insiktsdriven search identifierar bristkompetens vid rekrytering

Insiktsdriven search identifierar bristkompetens

Vid kompetensbrist – exempelvis inom IT– och tekniksektorn – rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Allt för att gå i mål med rekryteringen och matcha din verksamhet med rätt specialist.

Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar. Dessutom utgör de ett värdefullt underlag för att utveckla er talangstrategi och stärka ert employer brand framåt.

Konsultuthyrning och interim i Västerås? TNG hjälper dig!

Konsultuthyrning och interim

Behöver du förstärka ditt team med en konsult under en kritisk period? Det kan handla om en interimslösning under en pågående rekrytering eller tillfälligt förstärka ett team med en kvalitetssäkrad specialist eller chef. Oavsett vilket så hjälper vi dig och ser till att snabbt och kvalitetssäkrat matcha rätt konsult, interimschef och specialist till din organisation. Som snabbt kommer igång och kan stötta din affär när du behöver det som mest.

Tack vare vår höga kunskap inom fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, verktyg för regelefterlevnad och välutbildade rekryteringskonsulter kan du känna dig trygg att allt går till på rätt sätt. Från start till slut. Vi sköter allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på arbetet i verksamheten.

Om Sverige ska vara med och konkurrera internationellt måste vi bli bättre på att ta tillvara på all kompetens i samhället. Och hålla fördomar och subjektiva tolkningar långt borta från rekryteringsprocesser.

– Åsa Edman Källströmer, VD TNG

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

TNG är ditt rekryteringsföretag som hjälper dig med fördomsfri och datadriven rekrytering, bemanning och interim - kontakta oss!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt rekryteringsföretag i Västerås med omnejd. Behöver du rekrytera personal eller hyra konsulter? Lämna dina uppgifter i formuläret och berätta lite mer om vilken roll du söker, så ringer vi strax upp. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag i Västerås via TNG

Söker du lediga jobb i Västerås?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla