TNG
Bemanningsföretag Växjö - TNG hyr ut konsulter och personal inom hela tjänstemannasektorn.

Bemanningsföretag i Växjö som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Växjö

Är du på jakt efter ett bemanningsföretag i Växjö som står ut från mängden? Då är TNG det självklara valet! Med oss får du tillgång till över tjugo års erfarenhet och en djup insikt i arbetsmarknaden, både lokalt i Växjö och Småland, samt nationellt. Vi levererar flexibla och kostnadseffektiva bemanningslösningar inom hela tjänstemannasektorn.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Växjö?

Vi är mer än bara ett bemanningsföretag. TNG är en auktoriserad partner med specialisering inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Genom vår unika metodik fokuserar vi på att utvärdera potentiell arbetsprestation baserat på objektiv data. På så sätt kan vi matcha en bred och diversifierad grupp av kandidater till våra kunder. Oavsett om du söker en konsult på hel- eller deltid.

Tack vare digitala verktyg och modern teknik är vi inte bundna till en specifik geografisk plats. Därmed kan vi hantera bemanningsuppdrag över hela Kronobergs län och södra Sverige. Oavsett om du behöver hyra in konsulter i Växjö, Ljungby, Alvesta, Lammhult eller Älmhult, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Växjö ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av konsulter inom en mängd olika områden. Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar våra tjänster för att passa just dina behov. Oavsett om du behöver personal inom ekonomi, teknik, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp eller IT, ser vi till att matcha dig med rätt person för jobbet. Resultatet blir en motiverad konsult som kommer igång och levererar från dag ett. Du kommer märka skillnaden!

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
TNG tar ett helhetsansvar för din bemanning i Växjö när du behöver hyra konsulter på hel- eller deltid.

Bemanning: tryggt, enkelt, hållbart

Mycket att göra? Inga problem. När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du fokusera på dina arbetsuppgifter. Medan vi tar hand om allt som rör bemanning. Vi sköter urvalsprocessen, hanterar anställningskontrakt och tar ansvar för all administration. Även personalfrågor, som hanteras av våra dedikerade konsultchefer.

Med andra ord: du kan luta dig tillbaka och lita på att vi sköter din bemanning på ett professionellt och korrekt sätt. Dessutom bidrar vi till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag genom vår objektiva och fördomsfria urvalsmetod.

Hyr interimskonsult i Växjö! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Perfekt matchade konsulter: Vi ser till att rätt person hamnar på rätt plats, för att maximera både effektivitet och trivsel.
 • Omsorgsfull kvalitetssäkring: Genom att använda arbetspsykologiska rekryteringstester, kompetensbaserade intervjuer och noggranna bakgrundskontroller, säkerställer vi att du får de bästa kandidaterna.
 • En pålitlig samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Du kan lita på att vi hanterar allt korrekt.
 • Glada och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.

Uppdrag vi tillsätter i södra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Växjö så matchar vi dig med rätt konsulter för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Växjö, för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG har lokal närvaro i Växjö och hjälper din med rekrytering och konsultuthyrning

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Växjö?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Växjö och södra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla