TNG
Bemanningsföretag Växjö - TNG hyr ut konsulter och personal inom hela tjänstemannasektorn.

Bemanningsföretag i Växjö som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Växjö

Är du på jakt efter ett bemanningsföretag i Växjö som står ut från mängden? Då är TNG det självklara valet! Med oss får du tillgång till över tjugo års erfarenhet och en djup insikt i arbetsmarknaden, både lokalt i Växjö och Småland, samt nationellt. Vi levererar flexibla och kostnadseffektiva bemanningslösningar inom hela tjänstemannasektorn.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Växjö?

Vi är mer än bara ett bemanningsföretag. TNG är en auktoriserad partner med specialisering inom fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Genom vår unika metodik fokuserar vi på att utvärdera potentiell arbetsprestation baserat på objektiv data. På så sätt kan vi matcha en bred och diversifierad grupp av kandidater till våra kunder. Oavsett om du söker en konsult på hel- eller deltid.

Tack vare digitala verktyg och modern teknik är vi inte bundna till en specifik geografisk plats. Därmed kan vi hantera bemanningsuppdrag över hela Kronobergs län och södra Sverige. Oavsett om du behöver hyra in konsulter i Växjö, Ljungby, Alvesta, Lammhult eller Älmhult, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Växjö ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av konsulter inom en mängd olika områden. Vi förstår att varje organisation är unik och anpassar våra tjänster för att passa just dina behov. Oavsett om du behöver personal inom ekonomi, teknik, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp eller IT, ser vi till att matcha dig med rätt person för jobbet. Resultatet blir en motiverad konsult som kommer igång och levererar från dag ett. Du kommer märka skillnaden!

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG tar ett helhetsansvar för din bemanning i Växjö när du behöver hyra konsulter på hel- eller deltid.

Bemanning: tryggt, enkelt, hållbart

Mycket att göra? Inga problem. När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du fokusera på dina arbetsuppgifter. Medan vi tar hand om allt som rör bemanning. Vi sköter urvalsprocessen, hanterar anställningskontrakt och tar ansvar för all administration. Även personalfrågor, som hanteras av våra dedikerade konsultchefer.

Med andra ord: du kan luta dig tillbaka och lita på att vi sköter din bemanning på ett professionellt och korrekt sätt. Dessutom bidrar vi till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag genom vår objektiva och fördomsfria urvalsmetod.

Hyr interimskonsult i Växjö! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Perfekt matchade konsulter: Vi ser till att rätt person hamnar på rätt plats, för att maximera både effektivitet och trivsel.
 • Omsorgsfull kvalitetssäkring: Genom att använda arbetspsykologiska rekryteringstester, kompetensbaserade intervjuer och noggranna bakgrundskontroller, säkerställer vi att du får de bästa kandidaterna.
 • En pålitlig samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Du kan lita på att vi hanterar allt korrekt.
 • Glada och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.

Uppdrag vi tillsätter i södra Sverige just nu

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Växjö så matchar vi dig med rätt konsulter för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Växjö, för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG har lokal närvaro i Växjö och hjälper din med rekrytering och konsultuthyrning

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Växjö?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Växjö och södra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Umeå, LuleåKalmar, Kristianstad, Karlskrona, Helsingborg och Lund.

Lästips för dig

Visa alla