TNG
Rekrytera med TNG i Växjö - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Växjö med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Rekrytera och hyr personal i Växjö

TNG är ditt moderna och kostnadseffektiva rekryteringsföretag i Växjö! Med en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång, hittar vi snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt personal för din verksamhet. Nyckeln? En fördomsfri rekrytering, kombinerat med stort yrkeskunnande och nyfikenhet för att hitta de bästa kandidaterna. Varmt välkommen att anlita oss i nästa rekrytering!

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är alla utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG har lokal närvaro i Växjö och hjälper din med rekrytering och konsultuthyrning

Rekryteringsbyrå med lokal närvaro

Behöver du kompetenta medarbetare i Växjö och andra delar av Småland? Då har du kommit rätt! Vi hjälper din hitta ny personal inom allt från försäljning, inköp, HR och marknadsföring, till IT, logistik, administration, finans och ekonomi.

Dessutom är vi specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vi erbjuder också konsultuthyrning och interimslösningar för tillfälliga personalbehov.

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag i Växjö tar vi alltid ett helhetsgrepp om ditt behov.

Vi hjälper dig med all rekrytering

När du anlitar TNG som rekryteringsbolag tar vi alltid ett helhetsgrepp om ditt behov. Från första möte där ni beskriver vilken eller vilka roller som behöver fyllas. Till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Med andra ord behöver du endast lägga tid på att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och med stor potential för att lyckas i er organisation.

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig Värmevärden

Vi hjälper dig med personal inom

Vi rekryterar just nu

Kontakta TNG för att få hjälp med din rekrytering i Växjö

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Hitta lediga jobb i Växjö med TNG

Söker du jobb i Växjö?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Växjö och södra Sverige. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla