TNG
2015 är innovationens år på TNG.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

VD-Insights: Innovationens år på TNG 2015

Medarbetarnas engagemang satte agendan


asa-edman-kallstromer-vd-tng-rekrytera-fordomsfritt
Jag tittar ut över hustaken här på kontoret. Snön lyser – med sin frånvaro – men engagemanget däremot verkligen skiner innanför väggarna. Och så har det varit hela året.

Mycket har hänt på TNG under 2015. Det har verkligen varit innovationens år. Vi har fått förtroende från flera nya kunder och anställt en mängd nya kollegor. Tillsammans har vi egentligen vänt upp och ner på vår verksamhet. Det har varit en stor förändring, nyttig och svår ibland. Det har gjort att vi har utmanat oss själva, vårt ledarskap, men också våra kunder.

Resultatet? Våra innovationer har tagits emot över förväntan och all vår personal trivs riktigt bra på på TNG.

Våra medarbetare – TNG:s framgång

Det som gör mig riktigt stolt är att många av de här uppskattade tjänsterna är resultatet av ett nära samarbete mellan våra medarbetare och kunder. Det är egentligen ett självklart sätt att arbeta på, eftersom hela vår affärsidé bygger på att se den interna kraften och potentialen som finns i ett team, även vårt eget.

Det är därför vi arbetar med stor öppenhet och transparens i organisationen. Jag tror att företag som har en tydlig målbild och en gemensam värderingsgrund förenar medarbetarna, föder kreativitet och förädlar lösningar.

Den rika floran av våra nya produkter är ett bra exempel på det. Tillsammans har vi sett bortom eventuella fördomar och hjälpt våra kunder att hitta rätt kandidater med potential att hjälpa dem växa sin affär. Vi arbetar med hjärtat, men rekryterar med hjärnan.

I några fall har hjärtat fått ta en stor del av verksamheten. Vi har fortsatt att dela med oss av vår framgång till välgörande ändamål. Vi har varit aktiva och bidragit till att bekämpa fattigdom och barnarbete till att stötta i den pågående flyktingkrisen. Nu i december, inför jul, bidrar också all vår personal och våra kunder till 800 matpaket till behövande på flykt.

Integrationsprojekt som gynnar svensk arbetsmarknad

Vi har även gått med som Founding partner till ett mycket spännande projekt som vi tror kommer att bidra stort till språkintegrationen i Sverige – Språkkraft.  Språkkraft är en ideell förening som med hjälp av en språkapp hjälper flyktingar att lära sig vardagssvenska för att snabbare komma ut på arbetsmarknaden.

Här tror vi, att vi tillsammans med vår personal och våra kunder, kommer att kunna bidra för en snabbare integration för nyanlända.

Allt vi gör – varje dag, grundar sig i vår vision att se bortom det uppenbara och rekrytera fördomsfritt. Och vi gör det på riktigt. Det är ingen skrivbordsprodukt. Vi ser verkligen potentialen i människor och bidrar på så sätt till en hållbar arbetsmarknad. En arbetsmarknad där vi alltid försöker vara med och bidra till innovation. Det har vi gjort 2015, och det kommer vi fortsätta att göra 2016. Jag hoppas att vi träffas då igen.

Från oss alla, till er alla – önskar vi er en riktigt god jul och en fortsättning på det nya året!

 Åsa Edman Källströmer, VD TNG

P.S. Ville du veta vilka nyheter vi lanserat i år? Ok – här är listan: En ny unik fördomsfri process, screeningtester för att skapa en objektiv urvalsprocess, nya bemanningstjänster, TNG IT Digital, TNG Tech och Q&Q.

Rekommenderat för dig