TNG
Träffa oss på TNG Tech på underhållsmässan

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Träffa TNG Tech på Underhållsmässan i Göteborg!

EUROPAS LEDANDE MÖTESPLATS INOM SMART MAINTENANCE

Söker din organisation tekniker och ingenjörer inom modernt underhåll, men har svårt att få en klar bild över vilka kompetenser som behövs för att skapa lönsamhet och innovation framåt? TNG Tech medverkar på Underhållsmässan 2022. Kom förbi vår monter så diskuterar vi gärna ert kompetensbehov och utmaningar framåt!

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt kan vi spara pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Det är det genomgående temat för Underhållsmässan 2022.

Mässan är en mötesplats för industrin och leverantörer inom underhåll och produktion där besökarna får ta den av den senaste tekniken och kunskapen för att ställa om till ett smartare underhåll.

Rätt kompetens för hållbart datadrivet underhåll

Pär Johansson
Pär Johansson

På TNG Tech har vi lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning inom underhåll. Vi kommer finns på plats för att prata om den utmaning som många företag inom underhåll idag står inför: att hitta rätt ledare och specialister för att skapa framgångsrika team som är rustade för framtiden.

– Industri 4.0 innebär såväl möjligheter som utmaningar när det kommer till underhåll. Tack vare ny teknik är det idag möjligt att få väldigt hög tillförlitlighet i utrustningen, vilket på sikt bidrar till en mer hållbar industri. Samtidigt ställer tekniken och ett mer datadrivet arbetssätt nya krav på vilken kompetens som behöver finnas inom organisationen.

Det konstaterar Pär Johansson, produktägare för TNG Tech och fortsätter:

– Bland annat ser vi att tvärfunktionella kompetenser inom exempelvis IT- och underhållsområdet ger möjligheter som exempelvis att man på bästa sätt kan analysera och använda den data man får fram. Att man är förändringsbenägen, öppen för ny teknik och kan använda den på ett smart och hållbart sätt. 

Underhållsmässan ägde rum 31 maj–3 juni 2022 på Svenska Mässan i Göteborg.

Rekrytera och hyr konsulter inom modernt underhåll med TNG Tech

TNG Tech: Vi förstår modernt underhåll

På TNG Tech har vi lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning inom underhåll. Vi hjälper er utmana gamla kravprofiler för att kompetenssäkra er underhållsverksamhet inför omställningen till en hållbar industri.

Genom vår datadriva kompetensbaserade rekryteringsmetodik identifierar vi ledare och specialister som inte bara har relevant kunskap och erfarenhet, utan även rätt soft skills som förändringsbenägenhet, flexibilitet och självledarskap. Parametrar som vi ser är viktiga för att långsiktigt leverera i verksamheten.

Rekrytera eller hyr konsulter inom underhåll!

Rekommenderat för dig