TNG

Öppna rekryteringskurser inom fördomsfri rekrytering

Rekryteringskurser för dig som vill rekrytera fördomsfritt

Dags för lite kompetensutveckling inom rekrytering? Då ska du anmäla dig till våra öppna kurser på TNG Evolve. Här kan du som jobbar som rekryterare, HR-specialist eller chef fördjupa dig inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering och samtidigt nätverka med branschkollegor. 

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekryteringSamtliga öppna rekryteringskurser leds av rekryterare som jobbar operativt i TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

Nedan hittar du vårt aktuella kursutbud!

 

 

Fördomsfri rekrytering – grundkurs

Kommande kurstillfällen:
6 mars 2019 (Göteborg), 22 mars 2019 (Stockholm)

Kurs i fördomsfri rekryteringsmetodik

Vad är viktigt att tänka på för att undvika att låta fördomar spela in i er rekryteringsprocess? Hur ser en fördomsfri rekryteringsprocess ut? Hur undviker du att diskriminera – medvetet eller omedvetet? Det och mycket mer får du lära dig under denna kurs!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

 

Kompetensbaserad rekrytering för chefer

Nästa kurstillfälle:
3 april (Göteborg), 5 april (Stockholm)

Rekryteringsutbildning för dig som linjechef

Låt inte magkänslan styra när du rekryterar! Den här kursen riktar sig särskilt till dig som chef och blandar teori med praktik och konkreta tips. Målet är att du som deltagare direkt efter avslutad kurs ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekrytering.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Digital kandidatattraktion och talent acquisition

Nästa kurstillfälle:
5 april (Göteborg), 10 april (Stockholm)

Kurs i Digital Talent Marketing

Bli en expert på digital kandidattraktion! I den här kursen delar vi med oss av en mängd handfasta tips och verktyg för skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING PÅ PLATS HOS ER?

Hittar du inget passande kurstillfälle eller har du egna önskemål kring innehåll och upplägg? Föredrar du kanske att vi kommer ut till er och håller utbildningen? Utöver öppna kurser erbjuder TNG Evolve även företagsanpassade utbildningar inom fördomsfri rekrytering och digital kandidatattraktion. Skräddarsytt och anpassat helt efter era behov och önskemål.

 

LÄS MER OM VÅRA FÖRETAGSUTBILDNINGAR!