TNG

JAG VILL VETA MER!

Öppna rekryteringskurser inom fördomsfri rekrytering

Rekryteringskurser för dig som vill rekrytera fördomsfritt

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Dags för lite kompetens­utveckling inom rekrytering? Då ska du anmäla dig till våra öppna kurser på TNG Evolve. Här kan du som jobbar som rekryterare, HR-specialist eller chef fördjupa dig inom fördomsfri, kompetensbaserad och icke-diskriminerande rekrytering samtidigt som du nätverkar med branschkollegor. 

Samtliga öppna rekryteringskurser leds av rekryterare som jobbar operativt i TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar kring fördomsfri rekrytering, objektiva urval och personbedömning, intervjuteknik, arbetspsykologiska tester och mångfald.

 

Aktuellt kursutbud

Fördomsfri rekrytering – grundkurs

Kommande kurstillfällen:
26/2 (Göteborg), 28/2 (Stockholm)

Kurs i fördomsfri rekryteringsmetodik

Vad är viktigt att tänka på för att undvika att låta fördomar spela in i er rekryteringsprocess? Hur ser en fördomsfri rekryteringsprocess ut? Hur undviker du att diskriminera – medvetet eller omedvetet? Det och mycket mer får du lära dig under denna kurs!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Rekrytering och intervjuteknik för chefer

Kommande kurstillfällen:
11/3 (Göteborg), 12/3 (Stockholm)

Rekryteringsutbildning för dig som linjechef

Låt inte magkänslan styra när du rekryterar! Den här kursen riktar sig särskilt till dig som chef och blandar teori med praktik och konkreta tips. Målet är att du som deltagare direkt efter avslutad kurs ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekrytering.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Digital kandidatattraktion och talent acquisition

Kommande kurstillfällen:
6/2 (Stockholm), 20/2 (Göteborg)

Kurs i Digital Talent Marketing

Skriv säljande, lockande och SEO-anpassade platsannonser som ger effekt! I den här kursen delar vi med oss av en mängd handfasta tips och verktyg för skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING PÅ PLATS HOS ER?

Hittar du inget passande kurstillfälle eller har du egna önskemål kring innehåll och upplägg? Föredrar du kanske att vi kommer ut till er och håller utbildningen? Då rekommenderar vi en skräddarsydd företagsutbildning!

Utöver öppna kurser erbjuder TNG Evolve nämligen också företagsanpassade utbildningar inom fördomsfri rekrytering och digital kandidatattraktion. Skräddarsytt och anpassat helt efter era behov och önskemål.

LÄS MER OM VÅRA FÖRETAGSUTBILDNINGAR!