TNG
Rekrytera Account Manager

Rekrytera eller hyr in Account Manager som interim

Rekrytera eller interimhyr en Account Manager

Är du i behov av någon som arbetar resultatinriktat och har förmågan att värna samt identifiera nya potentiella affärer? Med TNG kan du fördomsfritt rekrytera eller hyra in en Account Manager för att stärka och utveckla ditt företags säljverksamhet.

Vill du veta mer? Boka möte direkt!

Med TNG:s fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik står alltid kandidatens kompetens i centrum. Genom att tillämpa denna rekryteringsmetod kan vi inkludera fler kandidater och således hitta rätt Account Manager. En Account Manager som är säljorienterad, resultatinriktad och har förmågan att möta kundens behov samtidigt som affären är i fokus.

Rekrytera en affärsorienterad Account Manager

Låt ditt företags affärsverksamhet växa genom att rekrytera en Account Manager fördomsfritt med TNG. Med vår kompetensbaserade rekrytering som bygger på 15 års utvecklingsarbete, praktisk erfarenhet och löpande forskning kan vi rekrytera rätt kandidat för ert uppdrag. Genom att rekrytera en Account Manager som besitter förmågan att förstå kunden kan hen omvandla mötet till en affärsmöjlighet. På så sätt kan ditt företags säljverksamhet utvecklas och drivas framåt.

Som partner med TNG får du:

  1. Genomförda bakgrundskontroller eftersom vi vet att detta är viktigt då Account Managers representerar ditt företags varumärke.
  2. Datadrivna screeningtester som bland annat mäter Account Managerns kommunikativa förmåga, säljkompeten och stresshantering.
  3. En specialiserad rekryteringspartner som kan hitta, bedöma och mäta säljkompetens med fokus på potential och personliga egenskaper.

Lediga jobb inom sälj som vi rekryterar just nu

Rekrytera Account Manager

Hyr en Account Manager som interimskonsult

När snabba förändringar sker krävs även snabba lösningar! Hyr in en interimskonsult med TNG när du behöver backa upp ditt säljteam på grund av sjukfrånvaro, pågående rekryteringsprocesser eller föräldraledighet.

Ett företags befintliga och potentiella kundkontakt tar sällan en paus. Därför är det betydelsefullt att ha en Account Manager på plats som är redo att identifiera och slutföra viktiga affärer. Eftersom en interimskonsult besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna kan denne börja leverera från dag ett. På så sätt sparar du tid och slipper långa introduktioner.

Det är även du som arbetsgivare som bestämmer uppdragets omfattning och längd vilket således gör inhyrningen flexibelt anpassad efter just ditt specifika uppdrag.

Rekrytera Account Manager

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en Account Manager eller höra mer om vår interimslösning?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom sälj?

Behöver du rekrytera andra tjänster inom sälj? Vi på TNG hjälper dig givetvis! Vår säljrekrytering sker kontinuerligt i hela Sverige och vi tar gärna ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!