TNG
Rekrytera Account Manager

Rekrytera eller hyr in Account Manager som interimskonsult

Rekrytering och konsultuthyrning av Account Manager

Dags att utöka säljteamet? Letar du efter säljare som arbetar resultatinriktat, bygger kundlojalitet och har förmågan att identifiera nya potentiella affärer? Med TNG kan du fördomsfritt rekrytera eller hyra in en Account Manager som speglar dina kunder och dagligen levererar resultat.

Med TNG:s fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik kan vi mäta sökandes motivation och framtida arbetsprestation. Vi hittar dessutom fler säljkandidater då vi attraherar en bredare målgrupp – en målgrupp som speglar din kundbas. Det gör att vi hittar rätt Account Manager för er organisation. En Account Manager som är resultatinriktad, inlyssnande och tar hem affärerna.

Rekrytera en affärsorienterad Account Manager

Låt ditt företags affärsverksamhet växa genom att rekrytera en Account Manager datadrivet med TNG. Vår fördomsfria rekryteringsmetodik bygger på tjugo utvecklingsarbete, praktisk erfarenhet och löpande forskning där vi kan mäta de sökandes potential inom försäljning. Genom att rekrytera en Account Manager som besitter förmågan att förstå kunden kan hen omvandla mötet till en affärsmöjlighet.

Anlita oss

Säljjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera Account Manager

Hyr en Account Manager som interimskonsult

När snabba förändringar sker krävs även snabba lösningar! Hyr in en interimskonsult med TNG när du behöver stärka upp ditt säljteam på grund av sjukfrånvaro, pågående rekryteringsprocesser eller föräldraledighet.

Ett företags befintliga och potentiella kundkontakt tar sällan en paus. Därför är det betydelsefullt att ha en Account Manager på plats som är redo att identifiera och slutföra viktiga affärer. Eftersom en interimskonsult besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna kan denne börja leverera från dag ett. På så sätt sparar du tid och slipper långa introduktioner.

Det är även du som arbetsgivare som bestämmer uppdragets omfattning och längd – flexibelt anpassad efter just ditt specifika uppdrag.

Rekrytera Account Manager med TNG så får du:

Kandidaterna håller toppklass. TNG har verkligen förstått vilka kärnvärden vi eftersöker och levererar därefter.

– Niclas Dahlberg, Regionchef Syd, Ahlsell
Rekrytera Account Manager

Få mer information

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en Account Manager eller höra mer om vår interimslösning inom försäljning? Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera andra roller inom försäljning?

Behöver du rekrytera andra tjänster inom sälj? Vi på TNG hjälper dig givetvis! Vår säljrekrytering sker kontinuerligt i hela Sverige och vi tar gärna ett möte och berättar mer. Via vår self service kan du enkelt boka möte – fysiskt eller digitalt.

Rekommenderat för dig

Visa alla