TNG
Rekrytera automationsingenjör

Rekrytering eller interim av automationsingenjör

Rekrytera eller hyr in en automationsingenjör

Behöver din organisation en automationsingenjör som har förmågan att identifiera och koppla samman människan med digitalisering och automatisering? Bra! Låt då oss på TNG Tech hjälpa dig att rekrytera eller hyra ut er nästa automationsingenjör – datadrivet och vetenskapligt!

TNG Tech

På TNG Tech sätter vi alltid kompetens, metod och fakta i centrum. Som resultat av detta kan vi utmana den traditionella rekryteringsprocessen och istället tillämpa en objektiv och datadriven rekryteringsmetodik. En metod som förkastar magkänslan och som istället är baserad på vetenskap och data. På så sätt kan vi hitta den bäst lämpade automationsingenjören för just din verksamhet och affär. En automationsingenjör som är självgående, kommunikativ och som brinner för teknik och innovation.

Rekrytera en lösningsorienterad automationsingenjör

Kraven på en hållbar produktion och ett resurseffektivt underhåll ökar i linje med den digitala omställningen. I linje med Industri 4.0 blir dessutom automation allt mer nödvändigt för att industrin ska hänga med. Genom att rekrytera eller hyra in en automationsingenjör faktabaserat med TNG Tech kan din organisation kvalitetssäkra arbetet inom underhåll, reparation och utveckling. 

På så sätt kan en ingenjör som förstår automation och produktionsflöden även hjälpa ditt företag att hänga med i digitaliseringen.

Kom igång idag!

Med TNG Tech får du alltid:

  1. Digitala arbetspsykologiska tester där vi säkerställer att teknikkandidaternas kompetenser, drivkrafter och motivation ligger i linje med vad som förväntas i rollen.
  2. Urvalsmetoder som är fakta- och databaserade där vi, för att hitta specialister med rätt profil, analyserar de kompetenser som är kritiska för att lyckas i rollen som automationsingenjör.
  3. Teknikrekryterare och kompetensspecialister som är väl insatta i branschen och kunniga inom teknik- och ingenjörsrekrytering.
Hyr automationsingenjör som interimskonsult via TNG Tech

Hyr automationsingenjör som interimskonsult

Datorer och automatiserad teknik styr allt mer i vårt samhälle. Det gäller allt från maskiner och industriprocesser till belysning. Det står således högt i kurs för organisationer inom Industrin 4.0 att hänga med i digitaliseringen där automation blir allt mer viktigt för att bibehålla konkurrenskraften.

Därför kan det vara på sin plats att hyra in spetskompetens i form av en automationsingenjör med hjälp av TNG Techs interimsuthyrning.

Ibland behöver företag snabbt få in spetskompetens för att exempelvis täcka upp en vakant tjänst eller få nya infallsvinklar. Genom att hyra in en automationsingenjör som interimskonsult får din organisation startklar spetskompetens för att driva just er teknikverksamhet i rätt riktning.

När du hyr in interimskonsulter via TNG Tech får du även tillgång till vårt interimsnätverk med ingenjörer som är testade och redo. Som ett resultat av våra nätverk kan vi hitta teknikkonsulter utanför de traditionella nätverken som bidrar till mångfald och innovation.

Teknik- och ingenjörsjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera automationsingenjör

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG Tech kan hjälpa dig att rekrytera en automationsingenjör eller höra mer om vår interimslösning? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Behöver du rekrytera andra teknik- och ingenjörsroller?

Behöver du rekrytera andra roller inom industri och teknik? Givetvis hjälper vi på TNG Tech dig! Vi arbetar löpande med ingenjörsrekrytering i hela Sverige och tar gärna ett möte där vi berättar mer.

Rekommenderat för dig

Visa alla