TNG
Rekrytera marknadskommunikatör

Rekrytering eller interimsuthyrning av en marknadskommunikatör

Rekrytera eller hyr en marknadskommunikatör fördomsfritt

Är du i behov av att vässa din kommunikation externt och stärka er digitala marknadsföring? Vi på TNG hjälper dig att rekrytera eller hyra in en marknadskommunikatör som bygger ert varumärke, affär och strategiska kommunikation framåt.

Kandidatens kompetens är det som vi på TNG alltid sätter i centrum. Genom att tillämpa vår datadrivna fördomsfria rekryteringsmetodik attraherar och rekryterar vi den bäst lämpade marknadskommunikatören till organisationen. En marknadskommunikatör som är kreativ men också förstår digital marknadskommunikation samt marknadsföringsstrategi.

Rekrytera en strategisk marknadskommunikatör

I ett digitaliserat samhälle växer mediebruset och därför blir företagens marknads- och kommunikationsarbete ännu mer centralt. Med hjälp TNG kan du rekrytera en marknadskommunikatör som har förmågan att fläta samman företagets digitala kommunikation med strategi för att på så sätt nå rätt målgrupper. Eftersom marknadskommunikatören även kan arbeta med hela organisationens kommunikationen kan hen även vara en tillgång när internkommunikationen behöver förbättras.

Med TNG som rekryteringspartner får du:

  1. Inkluderande och målgruppsanpassade marknadsaktiviteter som attraherar rätt marknadskommunikatörer och stärker ditt Employer Brand.
  2. Skräddarsydda tester som bland annat mäter marknadskommunikatörernas verbala förmågor och språkkunskaper.
  3. Utökade bakgrundskontroller, något som vi vet är viktigt då marknadskommunikatören presenterar ert varumärke
Rekrytera eller hyr marknadskommunikatör

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en marknadskommunikatör eller höra mer om vår interimslösning inom marknadsföring?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Rekrytera eller hyr marknadskommunikatörer

Hyr in en marknadskommunikatör som interimskonsult

Vid pågående rekryteringsprocesser eller vid specifika situationer kan det behövas en extern konsult som snabbt kommer in i företaget. Vid sådana tillfällen passar det bra att hyra in en interimskonsult inom marknadsföring från oss på TNG!

Ibland sker snabba förändringar och då kan ett företags kommunikation vara a och o. Oavsett om ni går in i en intensiv period eller är mitt uppe i en omorganisation hjälper vi på TNG er att tillsätta en marknadskommunikatör som interimskonsult snabbt och fördomsfritt.

Som arbetsgivare bestämmer du uppdragets längd och omfattning samtidigt som en lång introduktion inte behövs eftersom våra interimskonsulter besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna. Eftersom marknadskonsulten även kommer utifrån kan denne erbjuda nya perspektiv och objektiva ögon.

Behöver du rekrytera andra roller inom marknad?

Är du i behov av att rekrytera andra marknadsroller? Vi på TNG hjälpa gärna dig! Vi genomför ett löpande arbete med marknadsrekrytering i hela Sverige och bokar gärna in ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!

Lediga jobb inom marknad som vi rekryterar just nu

Se fler jobb