TNG
Rekrytera marknadskommunikatör eller konsult inom marknadsföring. Kontakta TNG så matchar vi dig med rätt person för jobbet!

Rekrytering och konsultuthyrning av marknadskommunikatör

Rekrytera eller hyr en marknadskommunikatör fördomsfritt

Dags att vässa er kommunikation externt och stärka er digitala marknadsföring? Då kan vi på TNG hitta de medarbetare ni behöver. Vi hjälper dig att fördomsfritt och datadrivet rekrytera eller hyra in en marknadskommunikatör som bygger ert varumärke, affär och strategiska kommunikation framåt.

Vad gör en marknadskommunikatör?

En marknadskommunikatör är en innovativ skapare av innehåll som hanterar text, bild, ljud och video för digitala plattformar. Samtidigt är de experter på digital marknadsföring, med insikt i potentialen hos digitala medier och förmågan att effektivt dra nytta av dem för att nå ut till valda målgrupper.

Rekrytera en strategisk marknadskommunikatör

I ett digitaliserat samhälle växer mediebruset och därför blir företagens marknads- och kommunikationsarbete ännu mer centralt. Med hjälp TNG kan du rekrytera en marknadskommunikatör som har förmågan att fläta samman företagets digitala kommunikation med strategi för att på så sätt nå rätt målgrupper. Eftersom marknadskommunikatören även kan arbeta med hela organisationens kommunikationen kan rollen även vara.

Genom att tillämpa vår datadrivna fördomsfria rekryteringsmetodik attraherar och rekryterar vi den bäst matchade kandidaten för just din organisationen. En marknadskommunikatör som är kreativ men också förstår digital marknadskommunikation och marknadsföringsstrategi. Samt har rätt personliga egenskaper och soft skills för att hänga med och anpassa sig en snabbföränderlig omvärld.

Kom igång direkt!

Jobb inom marknad och försäljning vi rekryterar just nu

Rekrytera eller hyr marknadskommunikatörer

Hyr marknadskommunikatör som konsult

Vid pågående rekryteringsprocesser eller vid specifika situationer kan det finnas behov av att ta in en extern konsult som snabbt kommer in i företaget. Vid sådana tillfällen passar det bra att hyra in en konsult inom marknadsföring från oss på TNG!

Oavsett om ni går in i en intensiv period eller är mitt uppe i ett förändringsarbete hjälper vi på TNG er att snabbt tillsätta en kvalificerad konsult inom marknadsföring. Som arbetsgivare bestämmer du uppdragets längd och omfattning samtidigt som en lång introduktion inte behövs då våra konsulter besitter tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna.

Eftersom marknadskonsulten kommer utifrån kan denne även erbjuda nya perspektiv och objektiva ögon. Något som ofta är fördelaktigt för en organisations utveckling och innovationskraft.

Varför rekrytera marknadskommunikatör med TNG?

Jag är impad över metodiken. Jag får det lilla extra, en högre kvalitet på kandidaterna. Det ger trygghet och det gör att TNG står ut i mängden.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eitech och Emil Lundgren
Rekrytera eller hyr marknadskommunikatör

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en marknadskommunikatör eller höra mer om vår konsultlösning inom marknadsföring? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd av en av våra erfarna rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Önskar du rekrytera andra roller inom marknadsföring?

Är du i behov av att rekrytera eller hyra andra marknadsroller? Då löser vi självklart även det. Vi hjälper löpande små som stora företag i hela Sverige med marknadsrekrytering och bokar gärna in ett möte och lyssnar in era behov. Nyfiken på vilka kunder vi samarbetar med? Ta en titt på alla lediga jobb vi har ute just nu.

Rekommenderat för dig

Visa alla