TNG
På TNG är vi stolta över att erbjuda rekryteringskonsulter specialiserade på datadriven och fördomsfri rekrytering som tar din verksamhet till nästa nivå.

Anlita en rekryterare från TNG

Rekryterare som löser dina personalbehov

Saknar du rekryterare inhouse eller har svårt att hitta tid för att ersätta vakanser? Kanske vill du bara ha en kvalificerad medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? Låt då en rekryterare på TNG ta hand om din rekrytering!

På TNG är vi stolta över att erbjuda rekryteringskonsulter specialiserade på datadriven och fördomsfri rekrytering. Genom att anlita oss får du tillgång till den senaste tekniken och en fördomsfri rekryteringsmetodik, vilket ger dig träffsäkra och professionella rekryteringar varje gång.

Vad gör en rekryterare?

Våra rekryterare på TNG arbetar dagligen med rekrytering och konsultuthyrning av chefer och specialister inom tjänstemannasektorn. Kort sagt: att hitta kandidater och konsulter med rätt kompetens för att lösa ett kort- eller långsiktigt personalbehov hos någon av våra kunder.

Rekryteringskonsulten från TNG tar ansvar för hela rekryteringsprocessen eller stöttar i valda delar. Från kompetensanalys, talent attraction och search – till bedömning av kompetens och potential, lönecheck, bakgrundskontroll och uppföljning.

För att värna om ert varumärke som arbetsgivare, samt lösa tillsättning av bristkompetenser, arbetar rekryteraren även aktivt och långsiktigt med kandidatvård och kandidatupplevelse.

Anlita rekryterare

Linnea Wäringe - en av våra rekryterare på TNG

5 skäl till att anlita rekryterare från TNG

  • Träffsäkra rekryteringar: Rekryterarna på TNG är experter på att bedöma och matcha kandidater till specifika roller och en bredd av olika organisationer. Liksom har kunskap om hur en rekryteringsprocess ska gå till, vilka intervjufrågor som ger värdefulla svar, hur man bäst bedömer kompetens och pratar lön.
  • Spara tid och pengar: Att genomföra en lyckad rekryteringsprocess på egen hand kräver ofta en betydande arbetsinsats, inte bara från rekryterande chef utan även från HR och närmaste teamet. Därtill kommer kostnader för annonskanaler, tester, bakgrundskontroll och system. Genom att anlita en rekryterare får ni inte bara ett fast pris på rekrytering – ni kan också frigöra resurser till förmån för kärnverksamheten.
  • Objektivt urval och bedömning: Externa rekryterare är inte påverkade av internpolitiska eller personliga agendor och kan därmed ge en neutral och professionell bedömning av de sökande. Vilket ökar chansen för att ni faktiskt väljer den mest lämpade kandidaten.
  • Uppdaterat nätverk med talanger: Våra rekryterare har etablerade relationer med potentiella jobbsökare inom olika branscher och yrkesroller. Därför kan de också snabbt identifiera och attrahera både aktiva och passiva kandidater till era lediga jobb.
  • Specialister på fördomsfri rekrytering: Vi har systemstöd och löpande utbildningar för att säkerställa att varje kandidat blir bedömd utifrån fakta, dvs dokumenterade färdigheter, kompetenser och potential – fritt från förutfattade meningar. Därför hittar vi inte bara sökanden som många andra missar utan även guldkornen som verkligen kan bidra till din affär.

Kom igång idag!

Andrea Kjellin är en av TNG:s rekryterare

Moderna rekryterare med banbrytande metodik

Fördomsfri rekrytering är kärnan i allt arbete på TNG. Våra rekryteringskonsulter drivs av data, och genom att använda en datadriven rekryteringsprocess kan vi hitta de mest lämpliga kandidaterna snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare.

Att anlita en rekryterare från TNG är därför inte bara datadrivet och fördomsfritt. Det är också kostnadseffektivt. Tack vare en väl utvecklad rekryteringsmetodik och innovativa verktyg minskar vi onödiga kostnader och tidsåtgång i rekryteringsprocessen.

Sinisa, en duktig rekryterare

Rekryterar och bemannar i alla branscher

Våra professionella rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet och expertis inom en bredd av olika branscher. Samtliga är dedikerade till att hitta de bästa talangerna för ditt företag, organisation eller myndighet och stöttar dig genom hela rekryteringsprocessen.

Dessutom har vi rekryterare som specialiserat sig på chefsrekrytering via TNG Lead, IT-specialister via TNG IT Digital och ingenjörsrekrytering med TNG Tech.

Vi rekryterar just nu

Kontakta TNG för att få hjälp av en av våra duktiga rekryterare

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av medarbetare du behöver, så kontaktar en av våra rekryterare dig så snart som möjligt!

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Vi hjälper dig med personal inom

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Sök jobb som rekryterare på TNG

Söker du jobb som rekryterare?

Bli då en i vårt team på TNG! Förutom ett utvecklande jobb som rekryterare, med massor av spännande kontakter, får du ett innovativt företag till arbetsgivare. Här blir du specialist på fördomsfri rekrytering, datadriven bedömning och långsiktig försäljning.

Lästips för dig

Visa alla