TNG
TNG är ditt moderna och effektiva rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Halmstad som hjälper dig rekrytera och hyra rätt medarbetare för din verksamhet.

Rekryteringsföretag i Halmstad – TNG, din partner för framgångsrik rekrytering

Rekrytera och hyr personal i Halmstad

Söker du ett effektivt rekryteringsföretag i Halmstad? Välkommen till TNG! Med vår långa erfarenhet och djupgående kunskap inom rekrytering, bemanning och interim, är vi din pålitliga partner. Oavsett dina behov, hittar vi rätt lösning för din verksamhet i Halmstad och hela Hallands län.

Varför välja TNG som rekryteringsföretag i Halmstad?

Som ditt lokala rekryteringsbolag i Halmstad, erbjuder vi snabba, kostnadseffektiva och träffsäkra lösningar för att hjälpa dig rekrytera personal och hyra konsulter som bidrar till att driva din verksamhet framåt. Vi är specialister på fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, bemanning och interim. Vi arbetar strukturerat och datadrivet, med allt från anonymiserade ansökningar till inkluderande talent marketing och transparent kandidatåterkoppling.

Tack vare digitala lösningar och moderna verktyg, är vi på TNG geografiskt obundna och tillsätter uppdrag i hela landet. Oavsett om du behöver hjälp med rekrytering och bemanning i Halmstad eller andra platser i Halland som Mjällby, Båstad, Laholm, Falkenberg och Oskarström, så löser vi dina personalbehov.

Bred branschkunskap och specialisering

Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, samt delmoment som sourcing, urval eller kandidatattraktion. Vi arbetar huvudsakligen inom tjänstemannasektorn, inklusive HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering samt chefsrekrytering. Vi erbjuder även bemannings- och interimsuthyrning av specialister.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

På TNG arbetar vi med mätbar och datadriven rekrytering. Resultatet för dig? Rätt personal och konsulter snabbt på plats!

Mätbar och datadriven rekrytering

En förutsättning för att lyckas med digital kandidatattraktion och kandidatleverans är ett aktivt och personligt samarbete. På TNG jobbar därför våra rekryteringskonsulter och marknadsavdelning nära varandra. På vår marknadsavdelning finns specialister inom digital marknadsföring, growth hacking, trafikgenerering, rekryteringsmarknadsföring samt kandidatupplevelse.

Vi arbetar agilt och datadrivet och alla aktiviteter följs upp av vårt analytics-team som återkopplar till rekryteraren samt löpande genomför förbättringsåtgärder. Vår inkluderande talent marketing ger dig en bredare och mer diversifierad talangpool och rätt räckvidd. Vilket gör att vi kan tillsätta rekryteringar snabbare, och samtidigt stärka ditt varumärke som arbetsgivare.

Stöd vid rekrytering inhouse

Rekryterar ni internt i Halmstad men behöver stöd för kvalitetssäkring? Då hjälper vi gärna till. Med tjänsten Second Opinion säkerställer vi att ni rekryterar rätt genom objektiva kompetensbedömningar.

Har ni behov av kompetensutveckling inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion? Missa då inte vår uppskattade utbildningsverksamhet TNG Evolve. Vi erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva rekryteringsutbildningar, både digitalt och på plats i Halmstad. Våra kurser ger er konkreta verktyg och nya infallsvinklar för att lyckas med er rekrytering.

TNG är ditt rekryteringsbolag i Halmstad som rekryterar och hyr ut personal inom HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans, ekonomi m.m.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och alla våra medarbetare är utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa objektiva och fördomsfria urval.

Vi rekryterar just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Halmstad - när du behöver hjälp med rekrytering, konsultuthyrning och interim. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hur kan vi hjälpa dig?

Välj TNG som ditt rekryteringsföretag i Halmstad och upplev skillnaden. Kontakta oss idag för att komma igång med din rekrytering eller hyra in en konsult. Vi ser fram emot att höra från dig!

Exempel på roller vi rekryterar i Halmstad

Jobb inom ekonomi och HR
Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb
Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, inköpschef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom marknad och försäljning
Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst
Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Jobb inom teknik, IT och inköp
IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, programmerare, supply chain expert, supply chain specialist, produktionsplanerare, mekanikkonstruktör.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla