TNG
TNG är ett rekryteringsföretag och rekryteringsbolag i Piteå som hjälper dig med rekrytering och konsulter - alltid datadrivet och fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Piteå med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Få hjälp med din rekrytering i Piteå

Är du på jakt efter ett rekryteringsföretag som kan hjälpa dig med personal i Piteå? Då är TNG det självklara valet! Med oss får du tillgång till över tjugo års erfarenhet och en djup insikt i arbetsmarknaden, både lokalt i Piteå och regionalt i Norrbotten. Vi levererar flexibla och kostnadseffektiva lösningar för rekrytering, bemanning och interim inom hela tjänstemannasektorn.

Vår rekryteringsbyrå i Norr hjälper dig att rekrytera för olika tjänster inom försäljning, inköp, HR, marknadsföring, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom är vi specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vid tillfälliga konsultbehov erbjuder vi också bemanning och interimslösningar.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadriven rekrytering: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av mätbar data, valida metoder och moderna verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår såväl den norra regionen som din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Stöttning i din kompetensanalys: Vi hjälper dig identifiera aktuellt behov, samt vilka kompetenser som behövs för den framtida affären.
  • En pålitlig samarbetspartner: Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Du kan lita på att vi hanterar allt korrekt.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG Norr i Piteå erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och utbildning

Rätt medarbetare i Piteå

Med 876 km till Stockholm har Piteå, tillsammans med många andra delar av norra Sverige, sina egna utmaningar med kompetensförsäljning. Tillsammans med mer traditionella branscher med en lång historik i området, växer helt nya branscher fram. Många av dessa kräver annan kompetens än vad regionen behövt tidigare.

Låt därför våra erfarna och branschkunniga rekryteringskonsulter hjälpa dig med rekrytering. Oavsett om du behöver tillfällig förstärkning en vill hitta en lojal och engagerad medarbetare för många år framöver.

Rekrytera med TNG i Piteå - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering. bemanning och interim

Unik och träffsäker rekrytering

Vi på TNG var först med att arbeta med fördomsfri rekrytering i Sverige – och vi gör det bra. Vår kompetensbaserade och datadrivna rekryteringsprocess säkerställer dagligen att inga kandidater väljs bort på grund av enskilda personers begräsningar att se bortom det uppenbara. Med oss som rekryteringsbolag får ni därmed den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential.

Rekryterarna på TNG är lätta att prata med och att de är tydliga och raka. De utmanar mig på ett bra sätt. Jag uppskattar idéerna, rakheten, tydligheten och förståelsen. Att de för processen framåt och kommer med bra frågor och bra utmaningar som hjälper mig att tänka till inför nästa steg. Det sparar tid, det blir högre kvalitet på rekryteringen och man känner sig trygg som kund.

– Magnus Eklund, tf regionchef för Eitech och Emil Lundgren

Vi hjälper dig med personal inom

Kontakta TNG Norr - ditt rekryteringsföretag i Piteå som rekryterar och hyr ut personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Sök lediga jobb via TNG

Söker du jobb i Piteå?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb i hela Sverige inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget passande jobb just nu? Skicka då en spontanansökan så kan vi kontakta dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla