TNG
Söker du ett rekryteringsföretag i Trollhättan? Välkommen till TNG! Vi erbjuder snabba och kostnadseffektiva tjänster inom rekrytering, bemanning och interim.

Rekryteringsföretag i Trollhättan

Rekrytera och hyr personal i Trollhättan

Letar du efter ett modernt och träffsäkert rekryteringsföretag i Trollhättan? Då har du hittat rätt! TNG är experter på att hjälpa små som stora företag hitta rätt kompetens genom vår fördomsfria, datadrivna rekryteringsmetod. Vårt team av erfarna rekryterare har en djup förståelse för arbetsmarknaden och vet hur man attraherar och väljer ut de bästa kandidaterna för varje position.

Rekrytering, bemanning och interimslösningar i Trollhättan

Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive rekrytering, bemanning och interim. Oavsett om du behöver rekrytera för en permanent position, fylla en tillfällig lucka i ditt team eller hyra konsulter för att hantera en period av förändring, kan vi hjälpa till. Vi förstår att varje organisation är unik och skräddarsyr uppdraget utifrån just era målsättningar framåt.

Rekryteringsföretag i Trollhättan och hela Västra Götalands län

Tack vare digitala lösningar och moderna verktyg, kan vårt rekryterings- och bemanningsföretag tillsätta uppdrag i hela landet. Oavsett om du behöver hjälp med rekrytering och bemanning i Trollhättan eller andra platser i Västra Götalands län som Vänersborg, Uddevalla, Lilla Edet eller Grästorp, så löser vi dina personalbehov.

Bred branschkunskap och specialisering

Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, samt delmoment som sourcing, urval eller digital kandidatattraktion. Vi arbetar huvudsakligen inom tjänstemannasektorn inklusive HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vi specialiserat oss på teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering samt chefsrekrytering. Vi erbjuder även interimsuthyrning av specialister.

Rekrytera idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Upplev skillnaden med fördomsfri rekrytering! Anlita TNG för rekrytering och konsultuthyrning i Trollhättan.

Upplev skillnaden med fördomsfri rekrytering

När vi grundade TNG för tjugo år sedan var det med utgångspunkt i vår vision om en hållbar arbetsmarknad, där alla sökande får en rättvis och diskrimineringsfri bedömning av sin kompetens baserat på fakta. Inte ålder, kön, utseende eller bakgrund. Det är inte bara fina ord på en hemsida, utan vi gör det på riktigt. Varje dag.

Oavsett om det gäller rekrytering, bemanning eller interim, arbetar vi fördomsfritt och strukturerat. Från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska rekryteringstester och anonymiserade ansökningar. Till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring. Resultatet? Fler och bättre sökande – och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats.

Kvalitetssäkra din egen rekrytering i Trollhättan med hjälp av tjänsten Second opinion från TNG.

Stöd vid rekrytering inhouse

Rekryterar ni internt i Trollhättan men behöver stöd för kvalitetssäkring? Då hjälper vi gärna till. Med tjänsten Second Opinion säkerställer vi att ni rekryterar rätt genom objektiva kompetensbedömningar.

Har ni behov av kompetensutveckling inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidatattraktion? Missa då inte vår uppskattade utbildningsverksamhet TNG Evolve. Vi erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva rekryteringsutbildningar, både digitalt och på plats hos er i Trollhättan. Våra kurser ger er konkreta verktyg och nya infallsvinklar för att lyckas med er rekrytering.

TNG har skapat en fördomsfri och rättvis kandidatupplevelse som är helt unik

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst matchade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Erfarna branschexperter: Vårt team av seniora rekryterare har djupgående kunskap om din bransch och affärsverksamhet, vilket bidrar till framgångsrika rekryteringsprocesser.
  • Analys av kompetensbehov: Vi erbjuder vägledning och stöd i allt från att identifiera nuvarande behov till att fastställa vilka kompetenser som kan hjälpa ditt företag att nå nästa nivå.
  • Auktoriserad rekryteringspartner: Vi har kollektivavtal och alla våra medarbetare är utbildade i diskrimineringslagstiftningen, vilket garanterar objektiva och icke-diskriminerande urvalsprocesser.

Uppdrag vi tillsätter just nu i västra Sverige

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt rekryteringsbolag i Trollhättan! Vi rekryterar och hyr ut konsulter inom bl.a. HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Är du redo att uppleva skillnaden med TNG, ditt lokala rekryteringsföretag i Trollhättan? Kontakta oss för att komma igång med din rekrytering eller konsultinhyrning. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG hjälper dig framåt i din karriär

Söker du lediga jobb i Trollhättan?

Via TNG hittar du nya karriärmöjligheter via våra lediga jobb. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför sidan regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

Exempel på roller vi rekryterar i Trollhättan

Jobb inom ekonomi och HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, inköpschef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom marknad och försäljning

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

 

Jobb inom teknik, IT och inköp

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, programmerare, supply chain expert, supply chain specialist, produktionsplanerare, mekanikkonstruktör.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Vårt rekryteringsföretag har fysiska kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Dessutom arbetar vi även i exempelvis Västerås, Uppsala, LinköpingGävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Borås, JönköpingHalmstad, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad, Växjö, Lund och Helsingborg.

Rekommenderat för dig

Visa alla