TNG
sök jobb fördomsfritt

Sök jobb fördomsfritt

Därför ska du söka jobb via oss på TNG

Fördomar. Alla har vi dem, det är mänskligt. Men på TNG har vi valt att utforma vår rekryteringsprocess så att du som jobbsökare inte ska drabbas av förutfattade meningar eller fördomar. Hos oss kan du därför söka jobb mer rättvist – fördomsfritt helt enkelt.  

På TNG sätter vi potential och kompetens främst. Det innebär att vi inte räknar bort din ansökan för att du har (utifrån någons förväntningar) ”fel” namn, ålder, kön, ursprung eller gått på ”fel” skola. Det gör att vi alltid erbjuder den sökande som är mest lämpad jobbet – utifrån den fakta vi har och det forskningen hittills har visat bidrar till framtida arbetsresultat. Istället för att gissa, gå på magkänsla eller anställa ännu en kompis från det närmaste nätverket. Sunt förnuft om du frågar oss, men inte en självklarhet överallt ännu.

Vi erbjuder heltids- och deltidsjobb i hela Sverige och via oss kan du få jobb på företag där du anställs direkt, eller via bemanningsuppdrag där du går in som konsult under en viss tidsperiod och är anställd hos oss på TNG. Många av våra konsulter får också erbjudande om anställning på företagen eller går vidare till nya uppdrag. Vi har också löpande extrajobb för dig som vill ha det.

Oavsett vilket jobb du söker så går du igenom vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Rent konkret innebär det följande:

Rättvis ansökan

Vi har tagit bort möjligheten att registrera ålder, bild och bifoga ett personligt brev, samt har anonymiserat alla sökandes namn. Alla sökande får också genomföra arbetspsykologiska screeningtester och visa upp sin kompetens och potential innan vi läser ditt CV.

Ditt privatliv är ditt

Vi ställer endast kompetensbaserade intervjufrågor, vilket innebär att vi fokuserar på vad du kan och vill, inte ditt privatliv eller intressen då de inte är relevanta för jobbet du söker.

Instant och transparent återkoppling

Du kan följa din jobbansökan genom varje steg i rekryteringen i vår digitala tjänst ”Följ din ansökan”. Här speglas rekryterarens arbete i realtid från början till slut. En transparent och öppen kandidatupplevelse och helt i linje med vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Nyfiken och vill veta mer om hur vi låter dig söka fördomsfritt? Kolla in det här blogginlägget: 24 skäl att söka jobb fördomsfritt.

Nyfiken på alla våra lediga jobb? Klicka dig vidare!