TNG

JAG VILL HA HJÄLP MED BEMANNING!

Bemanning i Göteborg och västra Sverige – hyr personal snabbt, tryggt och fördomsfritt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Göteborg!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller kanske en omorganisation? Det finns många skäl till att hyra in personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska bemanningen även ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det du får av oss på TNG Göteborg!

Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och personaluthyrning. Vi drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter och har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång.

Via oss kan du hyra personal inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital.

Snabb och trygg bemanning i Göteborg

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag, vilket innebär att vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

Bemanning i Göteborg

Vad kul att du besöker oss på TNG i Göteborg! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig!

Varför välja TNG Göteborg för din bemanning?

  • Vi tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Auktoriserade med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hitta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Göteborg!

Laddar karta...