TNG
Bemanningsföretag Stockholm - vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning

Bemanning i Göteborg och västra Sverige – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Göteborg

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller kanske en omorganisation? Det finns många skäl till att hyra in personal och konsulter via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det du får av oss på TNG Göteborg!

Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och personaluthyrning. Vi drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter och har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång.

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital.

Snabb och trygg bemanning i Göteborg

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har kontor i Göteborg som arbetar i hela västra Sverige. Det innebär att vi erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Dessutom hittar vi konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Göteborg om du vill anställa istället för att hyra personal!

Bemanning Göteborg

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Göteborg! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Göteborg

Bemanning på hel- eller deltid

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Tillsammans gör vi en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och sedan börjar vårt arbete. I vissa fall har vi startklara konsulter som matchar ditt behov. Men vi har också en välsmord rekryteringsorganisation som snabbt kan annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi också bjuder in och kan presentera rätt personer för ditt företag.

TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Kontakta TNG i Göteborg!

Vill du veta mer om hur vi på TNG i Göteborg kan hjälpa dig med bemanning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi med ett lösningsförslag!

TNG är en trygg och auktoriserad partner för bemanning och personaluthyrning i Göteborg

Med TNG Göteborg får du en partner som:

  • Tar konsultuthyrning och bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG Göteborg erbjuder många spännande konsultuppdrag och har ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Göteborg.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Göteborg!

Laddar karta...