TNG
Bemanning i Göteborg och västra Sverige – hyr konsulter snabbt, enkelt och fördomsfritt

Bemanning i Göteborg – hyr personal snabbt och enkelt

Få hjälp med bemanning i Göteborg

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller omorganisation? Det finns många skäl att hyra in personal och konsulter via bemanning. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner med kollektivavtal här i Göteborg, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och våra konsulter. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Välkommen till TNG!

Helhetsansvar för din bemanning

På TNG är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig när du behöver hyra personal och konsulter. Med oss får du en flexibel helhetslösning där vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt för att du ska kunna fokusera på arbetet i verksamheten.

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom kundtjänst, administration, IT-support och ekonomi, samt interimskonsulter inom life science, teknik, supply chain, marknad och HR. Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Göteborg om du vill anställa istället för att hyra personal.

Rätt konsult, snabbt på plats

Med tjugo års erfarenhet av bemanning och personaluthyrning drivs vi av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Ale, Lerum, Kungsbacka och hela västra Sverige. Våra konsulter har det där lilla extra och har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Vilket innebär att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Du kommer märka skillnaden!

Hitta rätt konsult med TNG

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning

 • Bemanning på hel- eller deltid
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.
 • Hyr först – Rekrytera-sen
  Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel. Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.
TNG erbjuder flexibel bemanning och konsultuthyrning i Göteborg

Bemanning: enkelt, tryggt och hållbart

Vid bemanning är det mycket som ska stämma. Tack vare vår långa erfarenhet av fördomsfri rekrytering kombinerat med uppdaterad kunskap i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag.

Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till ett bredare och mer diversifierat urval av sökande.

Med TNG får du kvalitetssäkrade konsulter som matchats till just din organisation.

Med TNG som partner för bemanning får du:

 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden

Uppdrag vi tillsätter i Göteborg och västra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Framgångssaga mellan Värmevärden och TNG i lyckad rekrytering

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

Värmevärden

Maria Jonsson, HR-ansvarig

Läs fler success stories

Hyr personal och konsulter i Göteborg! Kontakta TNG idag och kom igång direkt.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du förstärka din personalstyrka i Göteborg eller Västsverige? Låt oss hjälpa dig med din bemanning! Lämna din information och berätta lite mer om ditt behov, så blir du strax uppringd.

Vi ser fram emot att få avlasta dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag via TNG i Göteborg - specialister på fördomsfri bemanning och rekrytering

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Göteborg och västra Götaland, inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka in en spontansökan för framtida jobb eller konsultuppdrag. Då kontaktar vi dig när det dyker upp något som matchar din profil! Vi hanterar 100 % av alla spontansökningar.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Göteborg!

Laddar karta...

… psst! Du vet väl att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver bemanning i Göteborg hjälper vi dig också med:

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla