TNG
bemanningsbolag bemanningsföretag göteborg kvinna man

Bemanning i Göteborg och västra Sverige – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Få hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Göteborg

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller kanske en omorganisation? Det finns många skäl till att hyra in personal och konsulter via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig en seriös partner med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska allt ske snabbt och kostnadseffektivt. Precis det du får av oss på TNG Göteborg!

Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och personaluthyrning. Vi drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter och har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång. Dessutom hittar vi konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Via oss kan du hyra personal och konsulter inom de flesta områden. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital. Självklart kan vi också hjälpa till med rekrytering i Göteborg om du vill anställa istället för att hyra personal!

Snabb och trygg bemanning i Göteborg

Med TNG får du en partner som:

  • Tar konsultuthyrning och bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdra
Eva Ärlebo - regionchef på TNG Väst - rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt i Göteborg och västra Sverige

Hyr personal i Göteborg!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Väst. Eva Ärlebo heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige.

Behöver du hjälp att hyra personal i Göteborg eller Västsverige så kontakta mig direkt på 0735-97 31 08, mejla, eller lämna din information.

Kunder i Göteborg och västra Sverige just nu

Bemanning och personaluthyrning i Göteborg
Hyr personal och konsulter i Göteborg och västra Sverige

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Göteborg

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Nästa steg i din karriär

Boka möte med TNG för mer information om våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Göteborg.

Välj den dag och tid som passar dig så skickar vi en mötesinbjudan till din mejl!

HItta till TNG – vi hjälper dig med bemanning i Göteborg!

Laddar karta...