TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö, Skåne och södra Sverige – hyr personal snabbt och fördomsfritt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Malmö!

Behöver du hyra personal i Malmö och Skåne inom ekonomi, IT, administration, Supply Chain, HR, marknadsföring eller logistik? Då kan vi på TNG hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrningsnabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt.

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

TNG Syd arbetar med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne och södra Sverige. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser i Skåne har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt är på plats och levererar. Vi bemannar även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm. Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal!

Med TNG får du snabb och trygg bemanning i Malmö:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt i Malmö och Skåne

Hyr personal med TNG i Malmö!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och Sydsverige.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på   0709-809 757 eller lämna din information.

Kunder i Malmö och södra Sverige just nu

Tjänster inom bemanning i Malmö och Skåne

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Boka möte

Söker du lediga jobb eller uppdrag som konsult i Malmö och Sydsverige? Vi hjälper dig!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i Malmö och hela södra Sverige. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Självklart är du också alltid välkommen att skicka in en spontansökan för framtida jobb och konsultuppdrag. Vi hanterar 100 % av alla spontanansökningar.

HItta till TNG – bemanning i Malmö och södra Sverige

Laddar karta...

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla