TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö, Skåne och södra Sverige – hyr personal snabbt och fördomsfritt

Hyr personal - få hjälp med bemanning och konsultuthyrning

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne inom områden som ekonomi, IT, administration, Supply Chain, marknadsföring, logistik och ekonomi? Då har du hittat rätt. TNG Syd hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

TNG Syd erbjuder flera olika tjänster inom bemanning och personaluthyrning. Vi är flexibla med att anpassa dem efter din affär. Vi specialiserar oss på att hyra ut konsulter och personal inom ekonomi, teknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring, försäljning samt chefer och ledare.

Bemanning i Malmö och region Skåne

Vi sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne och södra Sverige. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser  i Skåne har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt är på plats och levererar. Vi bemannar även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm.

Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal!

Hyr personal med TNG i Malmö!

anna nydahl regionchef malmö

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och Sydsverige.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 0709-809 757, mejla eller lämna din information.

Bemanning Malmö - kontakta oss när du ska hyra konsult!

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Malmö och södra Sverige

Bemanning på hel- eller deltid  och Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Konsult- och interimsuthyrning av specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver kompetensförstärkning vid kritiska tillfällen t.ex. projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt konsulttnätverk kan du snabbt hyra in kvalificerade specialister. Handlar det om bristkompetenser hjälper våra rekryteringsexperter till att söka efter rätt konsult i andra kanaler.

Vill du hyra in ingenjörer och inköpare sker det via vårt specialistbolag TNG Tech och  IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital.

Hyr interimschefer

TNG Lead erbjuder interimsuthyrning av chefer. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering. Interimschefer som har rätt personliga egenskaper för att bygga framgångsrika team och leda förändringsarbete.

Vi fokuserar helt enkelt på de egenskaper som är viktigast för att lyckas med ett modernt ledarskap som är hållbart idag och framtiden.

TNG är en trygg partner när du hyr konsulter via vårt bemanningsföretag i Malmö

Med TNG Syd får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG Malmö har många spännande möjlighter och konsultuppdrag samt ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Skåne och Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Personaluthyrning och bemanning i Malmö, Skåne och Öresund
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Malmö.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – bemanning i Malmö och södra Sverige

Laddar karta...