TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Malmö

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne inom områden som ekonomi, IT, administration, Supply Chain, marknadsföring, logistik och ekonomi? Då har du hittat rätt. TNG Malmö hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får en konsult med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult ytterligare. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

Vi erbjuder flera olika tjänster inom bemanning och är flexibla med att anpassa dem efter dina behov och affär. Vi specialiserar oss på att hyra ut konsulter inom ekonomi, teknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring, försäljning samt chefer och ledare.

Bemanning i Malmö och region Skåne

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser på Skånes västkust har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt kan vara på plats och sedan växa med arbetsuppgifterna. Till exempel bemannar vi även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm.

Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal!

Bemanning i Malmö

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Malmö! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-80 97 57

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Bemanning Malmö - kontakta oss när du ska hyra konsult!

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Malmö

Bemanning på hel- eller deltid

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Med en klassisk bemanning arbetar konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Tillsammans gör vi en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och sedan börjar vårt arbete. I vissa fall har vi startklara konsulter som matchar ditt behov. Men vi har också en välsmord rekryteringsorganisation som snabbt kan annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi också bjuder in och kan presentera rätt personer för ditt företag.

TNG Pool

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänst, innesäljare och IT-support/helpdesk.

Få hjälp med bemanning i Malmö!

Vill du veta mer om hur vi på TNG Malmö kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi med ett lösningsförslag!

TNG är en trygg partner när du hyr konsulter via vårt bemanningsföretag i Malmö

Med TNG Malmö får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG Malmö har många spännande möjlighter och konsultuppdrag samt ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Skåne och Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Malmö.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

HItta till TNG – bemanning i Malmö och södra Sverige

Laddar karta...