TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö, Skåne och södra Sverige – hyr personal snabbt och fördomsfritt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Malmö!

Behöver du hyra personal i Malmö och Skåne inom ekonomi, IT, administration, Supply Chain, HR, marknadsföring eller logistik? Då kan vi på TNG hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt.

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

TNG Syd arbetar med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne och södra Sverige. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser i Skåne har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt är på plats och levererar. Vi bemannar även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm. Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal!

Med TNG får du:

  • En partner som tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Sabba och gör trygga tillsättningar
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Löpande uppföljningar under pågående uppdrag

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

 

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

TNG erbjuder flexibel och fördomsfri bemanning och konsultuthyrning i Malmö och hela Skåne

Vi avlastar dig med bemanning

Mycket att göra? Lugn – vi på TNG i Malmö underlättar din vardag genom att ta ett helhetsgrepp kring din bemanning. Så att du istället kan fokusera på arbetet i verksamheten. Vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer.

Tack vare vår erfarenhet av fördomsfri rekrytering, kombinerat med uppdaterad kunskap i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till fler diversifierade sökande.

Kunder i Malmö och södra Sverige just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Hyr personal med TNG i Malmö! Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig idag.

Hyr personal med TNG i Malmö!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter i Malmö, Skåne och Sydsverige? Lämna din information och beskriv hur vi kan hjälpa dig, så ringer vi upp!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö. Via oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag i hela Skåne!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i Malmö och hela södra Sverige. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Självklart är du också alltid välkommen att skicka in en spontansökan för framtida jobb och konsultuppdrag. Vi hanterar 100 % av alla spontanansökningar.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Malmö!

Laddar karta...

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla