TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö, Skåne och södra Sverige – hyr personal snabbt och fördomsfritt

Hyr personal – få hjälp med bemanning och konsultuthyrning

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne inom områden som ekonomi, IT, administration, Supply Chain, marknadsföring, logistik och ekonomi? Då har du hittat rätt. TNG Syd hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

TNG Syd erbjuder flera olika tjänster inom bemanning och personaluthyrning. Vi är flexibla med att anpassa dem efter din affär. Vi specialiserar oss på att hyra ut konsulter och personal inom ekonomiteknik, administration, supply-chain, kundtjänst, logistik, IT, finans, marknadsföring, försäljning samt chefer och ledare. Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal!

Bemanning i Malmö och region Skåne

Vi sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne och södra Sverige. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser  i Skåne har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt är på plats och levererar. Vi bemannar även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm. Med TNG Syd får du en partner som:

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserad med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Hyr personal med TNG i Malmö!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och Sydsverige.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 0709-809 757mejla eller lämna din information.

Kunder i Malmö och södra Sverige just nu

Tjänster inom bemanning i Malmö
Fördomsfri bemanning i Malmö

Tjänster inom bemanning i Malmö och Skåne

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om medarbetaren fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: Kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Skåne och Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Nästa steg i din karriär?

Boka möte för att få mer information om våra tjänster inom bemanning i Malmö

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering boka ett möte direkt med en av våra erfarna rekryterare i Malmö.

Välj den dag och tid som passar dig så får du en mötesinbjudan till din mejl!

Boka möte här!

HItta till TNG – bemanning i Malmö och södra Sverige

Laddar karta...