TNG
TNG Malmö hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning inom ekonomi, HR, administration, marknad kundtjänst, IT, industri, teknik i hela Östersundsregionen

Bemanning i Malmö, Skåne och södra Sverige

Vi hjälper dig med bemanning i Malmö

Behöver du hyra personal i Malmö och Skåne inom ekonomi, IT, administration, Supply Chain, HR, marknadsföring eller logistik? Då kan vi på TNG hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt.

Flexibel personaluthyrning på dina villkor

Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Oavsett vilket säkerställer vi att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Beroende på arbetsuppgifterna presenterar vi erfarna specialister eller nya talanger med hög potential och kort inlärningskurva. Genom arbetspsykologiska rekryteringstester, kompetensbaserade intervjuer och effektiva bakgrundskontroller kvalitetssäkrar vi varje konsult. Utan att förlänga tillsättningsprocessen.

Bemanning i Malmö och hela Skåne

TNG Syd arbetar med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne och södra Sverige. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser i Skåne har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt är på plats och levererar. Vi bemannar även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm. Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa direkt istället för att hyra personal.

Hitta rätt konsult med TNG

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning

 • Bemanning på hel- eller deltid
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.
 • Hyr först. Rekrytera sen
  Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel. Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.
TNG erbjuder flexibel bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne

Helhetsansvar för din bemanning

Mycket att göra? Lugn – vi på TNG i Malmö underlättar din vardag genom att ta ett helhetsgrepp kring din bemanning. Så att du istället kan fokusera på arbetet i verksamheten. Vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras också av våra dedikerade konsultchefer.

Tack vare vår erfarenhet av fördomsfri rekrytering, kombinerat med uppdaterad kunskap i diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Varje bemanningsuppdrag bidrar också till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod leder till fler diversifierade sökande.

Med TNG får du kvalitetssäkrade konsulter som matchats till just din organisation i Malmö och Skåne.

Med TNG som partner för bemanning får du:

 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i Malmö och södra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Hyr personal med TNG i Malmö! Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig idag.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Behöver du hjälp att bemanna ditt team och därmed hyra konsulter i Malmö, Skåne och Sydsverige? Lämna dina uppgifter och berätta kort om tjänsterna du behöver fylla, så hör vi av oss inom kort.

Vi ser fram emot att få avlasta dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö. Via oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag i hela Skåne!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i Malmö och hela södra Sverige. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Självklart är du också alltid välkommen att skicka in en spontansökan för framtida jobb och konsultuppdrag. Vi hanterar 100 % av alla spontanansökningar.

Hitta till TNG – din specialist på bemanning i Malmö!

Laddar karta...

… psst! Du vet väl att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver bemanning i Malmö hjälper vi dig också med:

Nyheter inom bemanning och konsultuthyrning

Visa alla