TNG

Bemanning i Malmö – hyr in konsulter snabbt och kostnadseffektivt

Vi hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning i Malmö

Behöver du hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne inom områden som ekonomi, IT, administration, supply chain, marknadsföring, logistik och ekonomi? På TNG Malmö tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter har genomgått vår fördomsfria och vetenskapliga process, där vi kvalitetssäkrar deras kompetens. Vi gör det givetvis snabbt och kostnadseffektivt. Hör av dig idag så berättar vi mer!

Från våra lokaler på Malmöhusvägen 1 i centrala Malmö hjälper vi våra kunder med personaluthyrning och bemanning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd olika kompetensområden samt specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital.

Bemanning i Malmö och region Skåne

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund, Helsingborg och andra platser på Skånes västkust har behov av effektivt frammatchade konsulter som snabbt kan vara på plats och sedan växa med arbetsuppgifterna. Till exempel bemannar vi även på orter som Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Hässleholm och Ängelholm.

Givetvis kan vi också hjälpa till med rekrytering i Malmö och Skåne om du vill anställa istället för att hyra personal!

Bemanning i Malmö

Vad roligt att du besöker oss på TNG i Malmö! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne med TNG - specialister på fördomsfri bemanning och rekrytering
Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning i Malmö

Vi hjälper dig med:

BEMANNING HEL- ELLER DELTID

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal och konsulter under en kortare eller längre period? Eller behöver du hyra in en interimschef under en längre period? Vi arbetar i hela Skåne och Öresundsregionen och kan hjälpa dig snabbt och enkelt. Oavsett erfarenhetsnivå på din inhyrda personal, så kan konsulten arbeta hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Innan vi drar igång uppdraget, gör vi tillsammans en kompetensanalys för att se vad medarbetaren ska kunna och hur de bäst kommer att lyckas på sitt jobb. Genom vår datadrivna fördomsfria rekryteringsmetodik har vi startklara konsulter som matchar ditt behov, men kan också snabbt annonsera ut ditt bemanningsuppdrag under våra lediga jobb så att vi bjuder in andra sökande och kan presentera rätt personer för ditt företag som snabbt kommer igång på jobbet.

POOL-LÖSNING FÖR BEMANNING

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så har vi på TNG i Skåne en effektiv Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar vi helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

TNG Pool gör bemanningar inom:
– Kundtjänst
– Innesäljare
– IT-support/helpdesk

TNG är en trygg partner när du hyr konsulter via vårt bemanningsföretag i Malmö

Med TNG som partner får du

  • Tar interims- och konsultuthyrning samt bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Är auktoriserade med kollektivavtal
  • Är snabba och gör trygga tillsättningar
  • Har dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter – 65+ (NPS)
  • Gör löpande uppföljningar under pågående uppdrag
TNG Malmö har många spännande möjlighter och konsultuppdrag samt ett stort nätverk av konsulter

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Skåne och Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

 

Nästa steg i din karriär?
Kontakta TNG Malmö!

Vill du veta mer om hur vi på TNG Malmö kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi med ett lösningsförslag!

HItta till TNG – bemanning i Malmö och södra Sverige

Laddar karta...