TNG
Bemanningsföretag i Kalmar, Småland och södra Sverige som hyr ut konsulter och personal inom alla tjänstemannaområden.

Bemanningsföretag i Kalmar som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Kalmar

Letar du efter ett modernt och effektivt bemanningsföretag i Kalmar? Då har du hittat rätt! Som partner till TNG får du dra nytta av vår tjugoåriga erfarenhet och djupgående förståelse för arbetsmarknaden. I Kalmar, Småland och landet i stort. Vi erbjuder snabba, smidiga och kostnadseffektiva bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Kalmar?

TNG är mer än ett bemanningsföretag – vi är en auktoriserad partner specialiserad på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vår unika metod fokuserar på att mäta potentiell arbetsprestation baserat på objektiv data. På så sätt kan vi träffsäkert matcha en bred och diversifierad kandidatpool till dig som kund, oavsett var i Kalmar län du behöver bemanning och uppdragets omfattning.

Tack vare digitala lösningar och moderna verktyg, är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela Kalmar län och södra Sverige. Oavsett om du vill hyra konsulter i Kalmar, Emmaboda, Oskarshamn eller Västervik, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalificerade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Kalmar, erbjuder vi tillgång till ett brett nätverk av konsulter inom en rad olika områden. Till exempel hyr vi ut ekonomer, ingenjörer, IT-specialister, marknadsförare, säljpersonal, logistiker och marknadsförare. Oavsett bransch säkerställer vi att du får in en kvalitetssäkrad konsult som har det där ”lilla extra” och snabbt kommer igång med arbetsuppgifterna. Du kommer märka skillnaden!

Anlita oss

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
Hyr interimskonsult i Kalmar! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Helhetsansvar för din bemanning

Känner du att tiden inte räcker till? Då finns vi här för dig. För med TNG:s konsulttjänster får du mer tid för dina kärnuppgifter. Medan vi tar hand om urval, anställningskontrakt och administration, inklusive personalfrågor. Kort sagt: du kan lita på att vi hanterar din bemanning professionellt och korrekt.

Självklart är vi också uppdaterade om aktuell anti-diskrimineringslagstiftning och använder beprövade verktyg för objektiva urvalsprocesser. Dessutom bidrar vi till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag genom vår datadrivna och fördomsfria urvalsmetod.

TNG hjälper dig med bemanning, personaluthyrning och interimslösningar i Kalmar.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • En partner du kan lita på: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss uppdaterade om diskrimineringslagen. Alltså en extra trygghet för dig.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i södra Sverige just nu

Våra specialistområden

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Hyra konsult inom ekonomi, marknadsföring, administration, HR, kundtjänst, produktion, IT och teknik? Hör av dig till TNG - ditt lokala bemanningsföretag i Kalmar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Då ska du kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Kalmar. Lämna dina uppgifter och berätta hur vi kan hjälpa dig så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kalmar slott - en symbol för Kalmar! I Kalmar erbjuder TNG Lokal närvaro och branschkunniga rekryterare

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Kalmar?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Kalmar och Småland. Vi har löpande kontakt med arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Dessutom arbetar vi även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Växjö, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund.

Lästips för dig

Visa alla