TNG
Bemanningsföretag i Kalmar, Småland och södra Sverige som hyr ut konsulter och personal inom alla tjänstemannaområden.

Bemanningsföretag i Kalmar som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Kalmar

Letar du efter ett modernt och effektivt bemanningsföretag i Kalmar? Då har du hittat rätt! Som partner till TNG får du dra nytta av vår tjugoåriga erfarenhet och djupgående förståelse för arbetsmarknaden. I Kalmar, Småland och landet i stort. Vi erbjuder snabba, smidiga och kostnadseffektiva bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Kalmar?

TNG är mer än ett bemanningsföretag – vi är en auktoriserad partner specialiserad på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vår unika metod fokuserar på att mäta potentiell arbetsprestation baserat på objektiv data. På så sätt kan vi träffsäkert matcha en bred och diversifierad kandidatpool till dig som kund, oavsett var i Kalmar län du behöver bemanning och uppdragets omfattning.

Tack vare digitala lösningar och moderna verktyg, är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela Kalmar län och södra Sverige. Oavsett om du vill hyra konsulter i Kalmar, Emmaboda, Oskarshamn eller Västervik, så löser vi dina personalbehov.

Brett nätverk av kvalificerade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Kalmar, erbjuder vi tillgång till ett brett nätverk av konsulter inom en rad olika områden. Till exempel hyr vi ut ekonomer, ingenjörer, IT-specialister, marknadsförare, säljpersonal, logistiker och marknadsförare. Oavsett bransch säkerställer vi att du får in en kvalitetssäkrad konsult som har det där ”lilla extra” och snabbt kommer igång med arbetsuppgifterna. Du kommer märka skillnaden!

Anlita oss

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid och ”Hyr först”
  Vill du ha en flexibel lösning för din bemanning? Vi tillhandahåller personal på heltid eller deltid, anpassat efter dina behov. Vårt erbjudande ”Hyr först, rekrytera sen” ger dig dessutom möjligheten att första hyra in konsulten på prov innan du anställer, vilket säkerställer att du gör rätt val för ditt företag.
 • Bemanningspool med beredskap
  Vad gör du när plötsliga arbetstoppar uppstår? Känn dig trygg med vår bemanningspool! Vi ansvarar för rekrytering och schemaläggning och garanterar att du snabbt får tillgång till engagerade konsulter, redo att möta dina specifika behov, oavsett tid på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter
  Behöver du en expert för att navigera genom komplexa utmaningar? Vi stöttar din organisation med specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag som projektdeadlines och årsbokslut. Våra konsulter är noggrant utvalda för att matcha din organisations specifika krav, tack vare vår datadrivna och objektiva rekryteringsprocess.
 • Uthyrning av erfarna interimschefer
  Nya ledarskapsbehov? Våra interimschefer är redo att hjälpa till med strategiskt ledarskap inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. De har rätt kompetens för att effektivt ta sig an nya utmaningar och driva din verksamhet framåt, även under kritiska förändringsprocesser.
Hyr interimskonsult i Kalmar! TNG har erfarna konsulter inom bl.a. ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR.

Helhetsansvar för din bemanning

Känner du att tiden inte räcker till? Då finns vi här för dig. För med TNG:s konsulttjänster får du mer tid för dina kärnuppgifter. Medan vi tar hand om urval, anställningskontrakt och administration, inklusive personalfrågor. Kort sagt: du kan lita på att vi hanterar din bemanning professionellt och korrekt.

Självklart är vi också uppdaterade om aktuell anti-diskrimineringslagstiftning och använder beprövade verktyg för objektiva urvalsprocesser. Dessutom bidrar vi till ökad mångfald och hållbarhet i ditt företag genom vår datadrivna och fördomsfria urvalsmetod.

TNG hjälper dig med bemanning, personaluthyrning och interimslösningar i Kalmar.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • En partner du kan lita på: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss uppdaterade om diskrimineringslagen. Alltså en extra trygghet för dig.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i södra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Hyra konsult inom ekonomi, marknadsföring, administration, HR, kundtjänst, produktion, IT och teknik? Hör av dig till TNG - ditt lokala bemanningsföretag i Kalmar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Då ska du kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Kalmar. Lämna dina uppgifter och berätta hur vi kan hjälpa dig så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kalmar slott - en symbol för Kalmar! I Kalmar erbjuder TNG Lokal närvaro och branschkunniga rekryterare

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Kalmar?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Kalmar och Småland. Vi har löpande kontakt med arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Dessutom arbetar vi även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla