TNG
Rekrytera TNG i Kalmar - ditt rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Kalmar med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Rekrytera och hyr personal i Kalmar

TNG är ditt moderna och kostnadseffektiva rekryteringsföretag i Kalmar och östra Småland! Vi erbjuder fördomsfri rekrytering, interim och bemanning för att snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt personal för din verksamhet. Oavsett om du söker personal i Kalmar, Emmaboda, Oskarshamn eller Västervik, så löser vi dina personalbehov. Varmt välkommen!

Vi är ditt rekryteringsbolag i Kalmar!

Tack vare erfarna rekryteringskonsulter, en fördomsfri metod och datadrivna beslut och möter vi dina personalbehov snabbt och kostnadseffektivt, oavsett om det gäller rekrytering eller konsultuthyrning. Det ger dig medarbetare med rätt kompetens och hög motivation att göra ett bra jobb. Samtidigt som vi bidrar till mångfald och innovation på din arbetsplats.

Vi hjälper dig med hela rekryteringar, alternativt bemanning och interim, när du behöver nya medarbetare inom ekonomi, försäljning, kundtjänst, HR, Supply Chain och marknadsföring. Dessutom har vi specialiserat oss på chefsrekrytering, IT-specialister och ingenjörsrekrytering.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Kalmar slott - en symbol för Kalmar! I Kalmar erbjuder TNG Lokal närvaro och branschkunniga rekryterare

Rekryteringsbyrå med lokal närvaro

TNG syd erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i Skåne, södra och östra Småland samt Blekinge. Men TNG i stort gör rekryteringar i hela Sverige. Tack vare moderna, digitala lösningar och Rectech-verktyg arbetar vi med flera kunder i Kalmar och kringliggande orter. Ofta sker arbetet digitalt, men vid behov ser vi givetvis till att finnas på plats. Exempelvis vid slutintervjuer eller när vi ska diskutera större rekryteringar eller interimslösningar.

Oavsett rekryteringsbehov får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna och konsulterna. Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din affär, vilket i kombination med vår lokala närvaro leder till framgångsrika rekryteringar.

Rekrytera med TNG i Kalmar

I en rekrytering med TNG får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryteringskonsulter förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är alla utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.

Kunder TNG Syd jobbar med just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta TNG när du behöver hjälp med rekrytering i Kalmar

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du personal i Kalmar eller till andra orter i Småland? Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb det gäller, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Söker du jobb i Kalmar?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika yrkesområden. Dessutom kan du – helt unikt – följa din ansökan med våra digitala tjänster och få löpande återkoppling om din ansökan i rekryteringen.

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla