TNG
Bemanningsföretag Kristianstad - vi tar hand om din bemanning snabbt, flexibelt och kostnadseffektivt

Bemanningsföretag i Kristianstad och norra Skåne som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Kristianstad

Letar du efter ett bemanningsföretag i Kristianstad? TNG Syd är ditt lokala bemanningsföretag i Kristianstad som erbjuder snabb, flexibel och kostnadseffektiv personaluthyrning. Oavsett om du behöver förstärkning på kort eller lång sikt ser vi till att hitta rätt konsultlösning för din verksamhet.

Varför välja TNG Syd som ditt bemanningsföretag i Kristianstad?

Som ett ledande bemanningsföretag i Kristianstad-trakten, har vi lång erfarenhet av att stötta organisationer i Kristianstad och hela Skåne. Vi erbjuder bemanning, konsultuthyrning och interim inom hela tjänstemannasektorn. Vårt team av erfarna rekryterare står redo att hjälpa dig hitta rätt konsult för ditt team. En engagerad medarbetare som har det lilla extra och snabbt sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Flexibla lösningar när du behöver hjälp med bemanning

Skälen till att hyra in personal är många. Det kan handla om föräldraledighet, höga arbetstoppar, sjukskrivningar eller en omorganisation. Därför erbjuder vi på TNG Syd flexibla lösningar som passar just era unika behov. Som ditt bemanningsföretag i Kristianstad matchar vi snabbt rätt konsult till din organisation och säkerställer att de levererar med hög kvalitet från dag ett.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Vårt bemanningsföretag i Kristianstad har ett brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp, IT och mer. Självklart kan du också rekrytera personal med oss lokalt i Kristianstad.

Kom igång idag!

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG är ett bemanningsföretag som hyr ut konsulter i Kristianstad och hela Skåne

Helhetsansvar för din bemanning

Mycket på ditt bort? Lugn. Som bemanningsföretag är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Därför tar vi hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på det dagliga arbetet i verksamheten.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett diversifierat urval av sökande.

Hyr konsulter i Kristianstad via bemanningsföretaget TNG

Våra konsulter i Kristianstad trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag, även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på god trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i Kristianstad och Skåne just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag TNG när du behöver hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Kristianstad

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi har glada att du hittat till vårt bemanningsföretag i Kristianstad. Behöver du hjälp att hyra personal? Lämna din information och beskriv kort vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt konsultlösning för just din verksamhet!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Kristianstad?

Då har du hittat rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Kristianstad och Skåne. Vi samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Norrköping, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Helsingborg och Lund.

Rekommenderat för dig

Visa alla