TNG
Bemanningsföretag Kristianstad - vi tar hand om din bemanning snabbt, flexibelt och kostnadseffektivt

Bemanningsföretag i Kristianstad och norra Skåne som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Kristianstad

Letar du efter ett bemanningsföretag i Kristianstad? TNG Syd är ditt lokala bemanningsföretag i Kristianstad som erbjuder snabb, flexibel och kostnadseffektiv personaluthyrning. Oavsett om du behöver förstärkning på kort eller lång sikt ser vi till att hitta rätt konsultlösning för din verksamhet.

Varför välja TNG Syd som ditt bemanningsföretag i Kristianstad?

Som ett ledande bemanningsföretag i Kristianstad-trakten, har vi lång erfarenhet av att stötta organisationer i Kristianstad och hela Skåne. Vi erbjuder bemanning, konsultuthyrning och interim inom hela tjänstemannasektorn. Vårt team av erfarna rekryterare står redo att hjälpa dig hitta rätt konsult för ditt team. En engagerad medarbetare som har det lilla extra och snabbt sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Flexibla lösningar när du behöver hjälp med bemanning

Skälen till att hyra in personal är många. Det kan handla om föräldraledighet, höga arbetstoppar, sjukskrivningar eller en omorganisation. Därför erbjuder vi på TNG Syd flexibla lösningar som passar just era unika behov. Som ditt bemanningsföretag i Kristianstad matchar vi snabbt rätt konsult till din organisation och säkerställer att de levererar med hög kvalitet från dag ett.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Vårt bemanningsföretag i Kristianstad har ett brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, HR, kundtjänst, administration, logistik, produktion, inköp, IT och mer. Självklart kan du också rekrytera personal med oss lokalt i Kristianstad.

Kom igång idag!

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid och ”Hyr först”
  Vill du ha en flexibel lösning för din bemanning? Vi tillhandahåller personal på heltid eller deltid, anpassat efter dina behov. Vårt erbjudande ”Hyr först, rekrytera sen” ger dig dessutom möjligheten att första hyra in konsulten på prov innan du anställer, vilket säkerställer att du gör rätt val för ditt företag.
 • Bemanningspool med beredskap
  Vad gör du när plötsliga arbetstoppar uppstår? Känn dig trygg med vår bemanningspool! Vi ansvarar för rekrytering och schemaläggning och garanterar att du snabbt får tillgång till engagerade konsulter, redo att möta dina specifika behov, oavsett tid på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter
  Behöver du en expert för att navigera genom komplexa utmaningar? Vi stöttar din organisation med specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag som projektdeadlines och årsbokslut. Våra konsulter är noggrant utvalda för att matcha din organisations specifika krav, tack vare vår datadrivna och objektiva rekryteringsprocess.
 • Uthyrning av erfarna interimschefer
  Nya ledarskapsbehov? Våra interimschefer är redo att hjälpa till med strategiskt ledarskap inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. De har rätt kompetens för att effektivt ta sig an nya utmaningar och driva din verksamhet framåt, även under kritiska förändringsprocesser.
TNG är ett bemanningsföretag som hyr ut konsulter i Kristianstad och hela Skåne

Helhetsansvar för din bemanning

Mycket på ditt bort? Lugn. Som bemanningsföretag är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Därför tar vi hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på det dagliga arbetet i verksamheten.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du som kund känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett diversifierat urval av sökande.

Hyr konsulter i Kristianstad via bemanningsföretaget TNG

Våra konsulter i Kristianstad trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag, även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på god trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter i Kristianstad och Skåne just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag TNG när du behöver hjälp med bemanning och konsultuthyrning i Kristianstad

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi har glada att du hittat till vårt bemanningsföretag i Kristianstad. Behöver du hjälp att hyra personal? Lämna din information och beskriv kort vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt konsultlösning för just din verksamhet!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Kristianstad?

Då har du hittat rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i Kristianstad och Skåne. Vi samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla