TNG
Bemanningsföretag i Norrköping som gör bemanning, konsultuthyrning och interim enkelt för dig.

Bemanningsföretag i Norrköping som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Norrköping

Söker du ett modernt och effektivt bemanningsföretag i Norrköping? Välkommen till TNG! Med tjugo års erfarenhet inom bemanning och konsultuthyrning, är vi redo att möta dina personalbehov. Oavsett uppdrag, har vi rätt lösning för din verksamhet när du behöver hyra konsulter.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Norrköping?

På TNG är vi experter på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi fokuserar på fakta och kompetens, inte magkänsla och fördomar. En metod som gör att vi kan matcha ett större och mer diversifierat urval av kandidater till rätt arbetsgivare.

Med lång erfarenhet av att stödja organisationer i Norrköping och Östergötland, står vårt team av engagerade rekryteringskonsulter redo att hjälpa dig hitta rätt medarbetare för ditt team. Exempelvis för att täcka upp vid föräldraledighet, höga arbetstoppar, sjukskrivningar eller en omorganisation. Oavsett uppdrag lyssnar vi in era unika behov och säkerställer att ni får en driven konsult på plats som snabbt kommer igång med sina arbetsuppgifter.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Norrköping, har vi tillgång till ett brett nätverk av kvalificerade konsulter inom hela tjänstemannasektorn. Till exempel ekonomer, marknadsförare, HR-specialister, kundtjänstmedarbetare, administratörer, logistiker, inköpare och IT-personal. Givetvis kan du också rekrytera med oss lokalt i Norrköping.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG hjälper dig med bemanning, konsultuthyrning och interim i Norrköping.

Bemanning utan krångel

Mycket på ditt bord? Som ditt bemanningsföretag tar vi hand om allt det administrativa när du anställer en av våra konsulter. Våra konsultchefer hanterar alla personalfrågor, så att du kan fokusera på ditt arbete.

Med vårt kunniga team och moderna verktyg kan du lita på att vi hanterar din bemanning på rätt sätt. Vi ser till att ingen kandidat väljs bort av fel skäl, och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Dessutom bidrar du varje gång du anlitar oss till mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete. Då vår rättvisa urvalsmetod öppnar dörren för en bredare grupp sökande. Kort sagt: bemanning som det alltid borde vara.

Med TNG som bemanningsföretag i Norrköping får du kvalitetssäkrade konsulter som trivs på jobbet och snabbt kommer igång och levererar.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Snabb uppstart: Varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov, vilket innebär att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag ett.
 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra konsulter trivs på jobbet, vilket leder till bättre prestationer och högre kundnöjdhet.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag i Norrköping så hittar vi rätt konsult för just er verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vi har glada att du hittat till vårt bemanningsföretag i Norrköping. Behöver du hyra in personal? Lämna din information och beskriv kort vilken typ av roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga jobb och konsultuppdrag i Norrköping

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Norrköping?

Då har du hittat rätt! TNG samarbetar med många spännande arbetsgivare om behöver nya medarbetare inom ett brett spektrum av branscher.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i exempelvis Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Umeå, Luleå, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Lund.

Rekommenderat för dig

Visa alla