TNG
När du anlitar TNG som ditt rekryteringsföretag i Norrköping tar vi alltid ett helhetsansvar för din rekrytering.

Rekryteringsföretag i Norrköping med tjänster inom rekrytering, bemanning och interim

Få hjälp med din rekrytering i Norrköping

Behöver du hjälp med rekrytering i Norrköping och dess omgivningar? TNG, ett ledande rekryteringsföretag, är här för att hjälpa dig! Vi är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att vi levererar rätt medarbetare till dig genom att opartiskt bedöma kompetens, potential och framtida arbetsprestation. Oavsett om du behöver rekrytera personal eller hyra konsulter så löser vi det. Snabbt, kostnadseffektivt och träffsäkert.

Varför välja TNG som ditt rekryteringsbolag i Norrköping?

När du anlitar TNG som ditt rekryteringsföretag i Norrköping tar vi alltid ett helhetsansvar för din rekrytering. Från det första mötet där vi tillsammans gör en kompetensanalys, till inkluderande talent marketing, digital annonsering, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti. Dessutom får dina jobbsökare ta del av vår transparenta kandidatupplevelse som återspeglar sig positivt på ert arbetsgivarvarumärke. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Lokal närvaro, branschkunniga rekryterare

TNG erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim i Norrköping och Östergötland, men också i hela Sverige. Vi arbetar brett inom alla tjänstemannaområden, och specialiserar oss där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen. Exempelvis inom chefsrekrytering, ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering och interim. Oavsett bransch får du en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna och konsulterna. Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket i kombination med vår lokala närvaro i Norrköping och kringliggande orter leder till framgångsrika rekryteringar.

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

När du väljer TNG som ditt rekryteringsföretag i Norrköping får du uppleva skillnaden med en fördomsfri rekryteringsprocess.

Fördomsfri rekrytering: vår styrka, din fördel

TNG:s filosofi är enkel: att fokusera på kompetens och inte stirra sig blind på det yttre – som namn, ålder, kön, bakgrund eller skostorlek. Istället tittar vi på mätbar kompetens, tillsammans med inre potential och personliga drivkrafter när vi rekryterar. Detta skapar både mångfald och mer konkurrenskraftiga och innovativa företag.

Genom att välja TNG som ditt rekryteringsföretag i Norrköping, får du tillgång till en rekryteringsprocess som är både rättvis och effektiv, och som hjälper dig att få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsbolag som löpande tillsätter uppdrag i Norrköping och närliggande orter i Östergötland.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är all vår personal är utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.
TNG hjälper dig med din rekrytering i Norrköping.

Stöd vid egen rekrytering

Sköter ni er rekrytering på egen hand, men vill hitta en rekryteringsbyrå som kan hjälpa till med kvalitetssäkring? Då finns också vi på TNG här för dig! Med vår tjänst Second Opinion utför vi objektiva bedömningar av interna eller externa slutkandidaters kompetens för att säkerställa att ni rekryterar rätt.

För dig som vill lära dig mer om rekrytering erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna, digitala kurser eller så skräddarsyr vi en företagsanpassad utbildningar på plats hos er i Norrköping.

Vi rekryterar just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat hit. Är du redo att uppleva skillnaden med TNG, ditt lokala rekryteringsföretag i Norrköping? Kontakta oss idag för att komma igång med din nästa rekrytering eller konsultinhyrning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök lediga jobb och konsultuppdrag i Norrköping via TNG

Söker du jobb i Norrköping?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla