TNG
Rekrytera administratör

Rekrytera eller hyr en administratör — kompetensbaserat och datadrivet

Rekrytera eller hyr in en administratör

Rekrytera eller hyr in en administratör när du behöver hjälp med er ärendehantering, dokumentation eller interna och externa service. Vi på TNG hjälper dig med din nästa rekrytering och bemanning inom administration – kostnadseffektivt, snabbt och fördomsfritt – och alltid med fokus på er verksamhet.

Vi på TNG sätter alltid kandidatens kompetens och potential i fokus. Eftersom vi tillämpar en datadriven och kompetensbaserad rekryteringsmetodik kan vi öppna upp för fler kandidater. Detta resulterar i att vi kan hitta de bäst lämpade kandidaterna inom administration som är strukturerade, noggranna och servicemedvetna.

Rekrytera en service-minded administratör

Ordning bland interna dokument, rutiner och ärendehantering kan vara a och o för att arbetet ska fungera så bra som möjligt, både internt och externt, för en organisation. Med hjälp av TNG kan du rekrytera en administratör och kvalitetssäkra den interna dokument- och ärendehanteringen. Eftersom administratörens yrkesroll och kompetens ofta är bred finns det även möjlighet att hen backar upp där det finns behov. Detta kan exempelvis vara vid lönehantering eller schemaläggning.

Kom igång idag!

När du rekryterar administratörer med TNG får du:

  1. Skräddarsydda färdighetstester som bland annat mäter administratörens språkkunskaper, samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.
  2. Utökade bakgrundskontroller – viktigt då administratörer kan komma att arbeta med interna konfidentiella dokument
  3. Rekryterare som har lång erfarenhet av att hitta och mäta administrativ kompetens, egenskaper samt soft skills vilket är avgörande i dagens snabbföränderliga värld.
Rekrytering administratör

Hyr in en administratör som bemanningskonsult

Är du i behov av uppbackning vid föräldraledighet, sjukdom eller hög arbetsmängd? En konsult som snabbt kan hantera inkomna ärenden utan en lång och komplex introduktion? Då passar det bra att hyra in en bemanningskonsult via oss på TNG!

När interna dokument har hamnat huller om buller och styrdokument knappt går att hitta på intranätet kan det vara välbehövligt att få in en person utifrån med nya perspektiv. Genom att hyra in och bemanna upp med en konsult inom administration kan teamet avlastas och fokusera på andra arbetsuppgifter. Vi hjälper dig snabbt och effektivt att hitta rätt person som du kan hyra in under en kortare eller längre period. Eller varför inte prova vår hyr-först-lösning?

Jobb inom administration som vi rekryterar just nu

Rekrytera administratör

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en administratör eller höra mer om våra bemanningslösningar?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera personal inom administration?

Söker du personal inom administration? Vi på TNG hjälper dig! Vår rekrytering inom administration sker löpande över hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi får möjlighet att berätta mer. Hör av dig ovan eller läs mer här!

Rekommenderat för dig

Visa alla