TNG
Rekrytera administration - kompetensbaserad och datadrivet

Rekrytera eller hyr en administratör — kompetensbaserat och datadrivet

Rekrytera eller hyr in en administratör

Rekrytera eller hyr in en administratör när du behöver hjälp med ärendehantering, dokumentation eller intern och extern service. TNG hjälper dig med din nästa rekrytering och bemanning inom administration – kostnadseffektivt, snabbt och fördomsfritt och alltid med fokus på er verksamhet.

När du rekryterar administratörer med TNG kan du känna dig trygg att vi alltid sätter kandidatens kompetens och potential i fokus. Genom att tillämpa en datadriven och kompetensbaserad rekryteringsmetodik kan vi öppna upp för fler och mer diversifierade sökande. Det resulterar i att vi träffsäkert och effektivt kan hitta de bäst lämpade kandidaterna inom administration som är strukturerade, noggranna och servicemedvetna. Oavsett om det rör sig om en receptionist, kontorsansvarig, säljadministratör eller VD-assistent.

Rekrytera en service-minded administratör

Ordning bland interna dokument, rutiner och ärendehantering är A och O för att arbetet ska fungera så bra som möjligt, både internt och externt, för en organisation. Med hjälp av TNG kan du rekrytera en administratör och kvalitetssäkra den interna dokument- och ärendehanteringen. Eftersom administratörens yrkesroll och kompetens ofta är bred finns det även möjlighet att hen backar upp där det finns behov. Detta kan exempelvis vara vid lönehantering eller schemaläggning.

Kom igång idag!

Rekrytering administratör

Hyr in en administratör som bemanningskonsult

Är du i behov av uppbackning vid föräldraledighet, sjukdom eller hög arbetsmängd? En konsult som snabbt kan hantera inkomna ärenden utan en lång och komplex introduktion? Då passar det bra att hyra in en bemanningskonsult via oss på TNG!

När interna dokument har hamnat huller om buller och styrdokument knappt går att hitta på intranätet kan det vara välbehövligt att få in en person utifrån med nya perspektiv. Genom att hyra in och bemanna upp med en konsult inom administration kan teamet avlastas och fokusera på andra arbetsuppgifter. Vi hjälper dig snabbt och effektivt att hitta rätt person som du kan hyra in under en kortare eller längre period. Eller varför inte prova vår hyr-först-lösning?

Rekrytera administratör med TNG så får du:

  1. Skräddarsydda färdighetstester som bland annat mäter administratörens språkkunskaper, samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.
  2. Utökade bakgrundskontroller – viktigt då administratörer kan komma att arbeta med interna konfidentiella dokument
  3. Rekryterare som har lång erfarenhet av att hitta och mäta administrativ kompetens, egenskaper samt soft skills vilket är avgörande i dagens snabbföränderliga värld.
Success story mellan Scandinavia Biogas och TNG Tech

Jag uppskattar att kunna ha en nära kontakt där vi kan bolla fram och tillbaka och snabbt få svar.

Scandinavian Biogas

Linda Sundberg, HR-chef

Läs fler success stories

Rekrytera administratör

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en administratör eller höra mer om våra bemanningslösningar? Lämna dina uppgifter i formuläret så blir du strax uppringd!

Behöver du rekrytera personal inom administration?

Söker du personal inom administration? Vi på TNG hjälper dig! Vår rekrytering inom administration sker löpande över hela Sverige och vi tar gärna ett möte där vi får möjlighet att berätta mer. Via vår self service kan du enkelt boka möte – fysiskt eller digitalt – direkt med en av våra rekryteringskonsulter.

Rekommenderat för dig

Visa alla