TNG
Rekrytera kundtjänstmedarbetare och hyr konsulter inom kundtjänst med TNG. Kontakta oss idag så matchar vi dig med rätt personal som levererar.

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare idag!

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare när du är i behov av någon som arbetar noggrant, är service minded i rollen som företagets ansikte utåt. TNG hjälper dig att rekrytera er nästa kundtjänstmedarbetare – datadrivet och kompetensbaserat – för att kvalitetssäkra ditt företags kundupplevelse.

Kandidatens kompetens är det centrala för oss på TNG. För att säkerställa att vi levererar de bäst lämpade kundtjänstmedarbetarna tillämpar vi en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Resultatet blir fler och bättre matchade kandidater som är servicedrivna, noggranna och administrativa kundtjänstmedarbetare.

Rekrytera en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare

Företagets ansikte utåt mot kund är ofta kundtjänst. Genom att rekrytera en kundtjänstmedarbetare med TNG kan du kvalitetssäkra ditt företags kundupplevelse och kundnöjdhet. På så sätt kan även organisationen bygga och stärka sitt varumärke med hjälp av kundsupport. Till exempel genom att kundtjänstsmedarbetaren kan företagets produkter väl och är lyhörda mot kund.

Kundtjänstmedarbetare – ett yrke med många yrkestitlar

Rollen som kundtjänstmedarbetare kan också kallas för kundsupport, kundservice, ordermottagare, säljstöd, kundkommunikatör och orderadministratör.

Anlita oss

Kundtjänstjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera kundtjänstmedarbetare

Hyr kundtjänstmedarbetare som bemanningskonsult

Behöver du snabbt backa upp ditt kundtjänst-team på grund av pågående rekryteringsprocesser, täcka upp vakanta poster eller fylla på din bemanningspool? Då passar det bra att hyra in bemanningskonsulter med hjälp av TNG!

Inom kundtjänst-branschen kan förändringar ske snabbt och det är inte ovanligt att ett flertal medarbetare behöver vara på plats på kort varsel. Flexibilitet och snabbhet är två stora fördelar med bemanningskonsulter. Eftersom vi vet att det kan finnas arbetstoppar inom kundsupport erbjuder vi även vår Pool-lösning för att du snabbt och enkelt ska ha tillgång till ett flertal konsulter när behovet dyker upp. Här står vi på TNG för rekrytering och schemaläggningen vilket gör att du kan lägga din tid på mer angelägna arbetsuppgifter.

Rekrytera kundtjänstmedarbetare med TNG så får du:

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

– Fredrik Krüeger, HR-chef Fitness24Seven
Rekrytera och hyr medarbetare med TNG. Kontakta oss idag!

Kontakta oss direkt

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en kundtjänstmedarbetare eller höra mer om vår bemanningslösningar? Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera inom kundtjänst?

Har du behov av att rekrytera kundtjänstmedarbetare? Då kan vi på TNG givetvis hjälpa dig! Vi hjälper löpande kunder över hela Sverige med rekrytering inom kundservice.