TNG
Rekrytera kundtjänstmedarbetare

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare idag!

Rekrytera eller hyr kundtjänstmedarbetare när du är i behov av någon som arbetar noggrant, är service minded och är företagets ansikte utåt. Vi på TNG hjälper dig att rekrytera er näst kundtjänstmedarbetare datadrivet och kompetensbaserat för att kvalitetssäkra ert företags kundupplevelse.

Vill du veta mer? Boka möte direkt!

Kandidatens kompetens är det centrala för oss på TNG. För att säkerställa att vi levererar de bäst lämpade kundtjänstmedarbetarna tillämpar vi fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Detta öppnar upp för fler kandidater som är servicedrivna, noggranna och administrativa kundtjänstmedarbetare.

Rekrytera en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare

Företagets ansikte utåt mot kund är ofta kundtjänst. Genom att rekrytera en kundtjänstmedarbetare med TNG kan du kvalitetssäkra ert företags kundupplevelse och nöjdhet. På så sätt kan även organisationen bygga och stärka sitt varumärke med hjälp av kundsupport. Till exempel genom att kundtjänst kan företagets produkter väl och är lyhörd mot kund. Eftersom kundtjänstmedarbetare är ett brett område kan de administrativ avdelningarna även få avlastning med orderhantering, inkomna ärenden och reklamationer.

Med TNG får du:

  1. Rekryterare med lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kundtjänstmedarbetare som pratar svenska, engelska, norska, danska, finska och franska.
  2. Hjälp att rekrytera och hyra personal på kort varsel. I många fall behöver våra kunder bemanna sin kundservice snabbt. Det lyckas vi på TNG att göra med hjälp av vår tjänst Quality & Quantity Recruitments (Q&Q).
  3. Snabbt tag på rätt kundtjänstmedarbetare som levererar direkt på din arbetsplats med hjälp av våra riktade marknadsföringskanaler.

Kundtjänstjobb vi rekryterar just nu

Rekrytera kundtjänstmedarbetare

Hyr kundtjänstmedarbetare som bemanningskonsult

Behöver du snabbt backa upp ditt kundtjänst-team på grund av pågående rekryteringsprocesser, täcka upp vakanta poster eller fylla på din bemanningspool? Då passar det bra att hyra in bemanningskonsulter med hjälp av TNG!

Inom kundtjänst-branschen kan förändringar ske snabbt och det är inte ovanligt att ett flertal medarbetare behöver vara på plats på kort varsel. Flexibilitet och snabbhet är två stora fördelar med bemanningskonsulter. Eftersom vi vet att det kan finnas arbetstoppar inom kundsupport erbjuder vi även vår Pool-lösning för att du snabbt och enkelt ska ha tillgång till ett flertal konsulter när behovet dyker upp. Här står vi på TNG för rekrytering och schemaläggningen vilket gör att du kan lägga din tid på mer angelägna arbetsuppgifter.

Rekrytera kundtjänstmedarbetare

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig att rekrytera en kundtjänstmedarbetare eller höra mer om vår bemanningslösningar?

Lämna dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp!

Behöver du rekrytera inom kundtjänst?

Har du behov av att rekrytera kundtjänstmedarbetare? Då kan vi på TNG givetvis hjälpa dig! Vi arbetar kontinuerligt med rekrytering av kundtjänstmedarbetare i hela Sverige och tar gärna ett möte och berättar mer. Hör av dig ovan eller läs vidare här!