TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Rekrytering och bemanning inom administration

Rekrytera eller hyr personal fördomsfritt inom administration

Vi har sedan starten av TNG rekryterat och hyrt in medarbetare i början av sin karriär liksom erfarna specialister till olika roller inom administration. Vi gör det fördomsfritt och alltid med fokus på rätt kompetens. 

TNG arbetar med både bemanning och rekrytering inom administration. Hos oss står kompetensen alltid i fokus och vi ser till kandidaternas potential och vad hen kan åstadkomma idag men också imorgon.

Alla kandidater som söker lediga jobb inom administration får därför göra specialanpassade färdighetstester för administrativa roller. Dessa tester identifierar snabbt om de utvalda kompetenserna finns hos kandidaterna och hur starka de är. Det kan handla om inkorgsövningar och tester på simultankapacitet.

3 skäl att välja TNG

 1. Kompetensbaserade färdighetstester

  Vi mäter kompetens. Alla sökande gör färdighetstester på inkorgsövningar och simultankapacitet.

 2. Fördomsfri rekrytering

  Vi gör urval på fakta, inte magkänsla, vilket ger ert företag den kandidat som är bäst för er.

 3. Snabbt på plats

  Våra riktade marknadsföringskanaler gör att vi snabbt får tag på rätt administratör som levererar direkt på din arbetsplats.

Rekrytering och bemanning med kompetens i fokus

Vår fördomsfria rekryteringsprocess innebär för våra kunder att vi tillsätter medarbetare uteslutande utifrån era kompetenskrav. Vi gör helt enkelt våra urval från relevans och fakta, inte ”magkänsla” och fördomar. Det innebär att vi inte frågar efter ålder, personligt brev, eller ser bilder på kandidaterna eftersom det kan påverka det objektiva urvalet. Vårt sätt att arbeta bidrar också till mångfald på många arbetsplatser. Detta är speciellt viktigt för administrationsjobb som bara ska ”fungera” i en organisation.

Vi är auktoriserade och finns här när du behöver

Vi kan hjälpa dig med hela din rekrytering eller bemanning på hel- eller deltid. Vi skapar bemanningslösningar som anpassas efter dina arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis. Och vi gör det snabbt och kostnadseffektivt.

TNG är auktoriserade av Kompetensföretagen, vilket gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning. Våra konsulter trivs på jobbet, ger oss höga NPS-värden och har kollektivavtal.

Tjänster vi rekryterat inom administration i år

 • Administratör
 • Receptionist
 • Handläggare
 • VD-assistant
 • Assistent
 • SAP-administratör
 • Säljadministratör
 • Kontorsansvarig
 • Kontorsassistent
 • Koordinator
 • Växeltelefonist

Hör av er! Jag vill ha hjälp med att rekrytera eller hyra personal!

Fyll i informationen nedan så hör vi av oss inom kort.