TNG
Rekrytering och bemanning inom FMCG

Rekrytering och bemanning inom FMCG

Hitta morgondagens talanger och specialister inom FMCG

Just nu händer det mycket inom FMCG. Ny teknik och digitalisering möjliggör högre effektivitet och automatisering. Vissa arbetsuppgifter försvinner, medan behovet av andra typer av kompetens ökar. På TNG hjälper vi dig rekrytera och bemanna för den pågående transformationen genom att hitta medarbetare som inte bara kan branschen, utan även har rätt förutsättningar att vara med i förändringen.

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper dig att rekrytera och bemanna fördomsfritt och se bortom det uppenbara. På riktigt. Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsprocess hittar vi rätt kompetens och nya talanger som andra inte ser – dessutom snabbare! Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i din organisation.

Varför rekrytera inom FMCG med TNG?

 1. Framtidssäkrad kompetens
  Vi lyckas hitta inte bara kandidater med erfarenhet från branschen, utan även talanger med potential att anpassa sig till en ständigt skiftande omvärld med skärpta krav på digital kompetens. Alla sökande får genomföra våra skräddarsydda arbetspsykologiska tester som bland annat mäter logisk förmåga, stresstålighet inför förändring, kreativitet, simultanförmåga och andra egenskaper som är idag är avgörande framgångsfaktorer inom FMCG.
 2. Mångfald som bidrar till ökad kundförståelse och lönsamhet
  För att förstå snabbt skiftande konsumentbeteenden blir det idag allt viktigare för företag att ha en personalstyrka som återspeglar kundgruppen. På TNG utmanar vi er kravspecifikation och lägger all vikt på kompetens och potential – inget annat. Det gör att ni får medarbetare som ökar er innovation och lönsamhet och inte är en kopia av en tidigare kollega.
 3. Vi lyfter ert employer brand
  Vi jobbar aktivt med talent marketing och har en transparent kandidatupplevelse som stärker ert employer brand. Något som idag är allt viktigare för att lyckas nå ut och attrahera alla potentiella kandidater på arbetsmarknaden.

Kom igång idag!

Roller inom FMCG vi nyligen tillsatt

 • Brand Manager
 • Demand Planner
 • Supply Planner
 • Kemist
 • E-handelsansvarig
 • Consumer Activation Manager
 • Key Account Manager (KAM)
 • Product Manager
 • Säljare
 • Marknadsförare
 • Logistiker
 • Inköpare
 • Supply Chain Manager
Auktoriserat rekryteringsföretag inom FMCG

Rekrytering och bemanning på dina villkor

Höga arbetstoppar eller behov av att täcka upp under föräldraledighet eller sjukfrånvaro?

Vi hjälper dig både när ni ska rekrytera in egen personal och när ni behöver bemanna tillfälligt, på hel- eller deltid. Är du osäker på dina personalbehov kan du också välja vår hyr-först-lösning. För dig med stora personalbehov, kort- eller långsiktigt, har vi även god erfarenhet av volymuppdrag med mer än 50 konsulter och över 100+ rekryteringar.

Få hjälp med fördomsfri rekrytering och bemanning inom FMCG

Tryggt för dig som kund

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som är auktoriserat av Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal vilket gör att du kan känna dig trygg.

Dessutom investerar vi löpande i att utbilda alla våra medarbetare involverade i urvalsprocessen, i diskrimineringslagstiftningen och kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minimerar vi risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Därför kan du tryggt luta dig tillbaka och låta oss hantera hela eller delar av tillsättningen.

TNG hjälper dig med rekrytering och konsultuthyrning inom FMCG

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha hjälp med rekrytering och konsulter inom FMCG? Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss redan idag.

Rekommenderat för dig

Visa alla