TNG

Rekrytering i Malmö och Skåne – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Vi hjälper dig rekrytera medarbetare i Malmö med omnejd

På TNG i Malmö specialiserar vi oss på datadriven fördomsfri rekrytering och hjälper företag i hela Skåne och Öresundsregionen med att kostnadseffektivt och snabbt rekrytera nya medarbetare inom alla tjänsteområden och branscher. Vi tar helt enkelt hand om din rekrytering – du fokuserar på din affär. Vår styrka är att vi gör det komplicerade enkelt och opartiskt hittar rätt kandidater snabbt och fördomsfritt. 

Vi är specialister på fördomsfri rekrytering och erfarenhet av att rekrytera talanger, ledare och specialister inom ekonomi, logistik, supply chain, IT, HR, administration, sälj, marknadsföring och kundtjänst. Men vi vet att varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss.

Vi erbjuder därför en mängd olika rekryteringslösningar och är flexibla med att anpassa dem alltid efter dina behov och affär.

Har du hittat hit och söker jobb i Malmö med omnejd så har du också kommit rätt. Här hittar du våra lediga jobb i Malmö.

Rekrytering Malmö

Välkommen till oss på TNG i Malmö! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-809757

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
08-219 200
info@tng.se

Rekrytering i Malmö och Skåne - anlita TNG för snabb, fördomsfri och kostnadseffektiv hjälp att hita nya medarbetare
Våra tjänster inom rekrytering i Malmö

TNG hjälper dig gärna med:

 • All inclusive rekrytering

  Vår mest populära rekryteringstjänst. Här tar vi ett helhetsansvar, från kompetensanalys tills att rätt person är på plats. Vi sköter all digital talent marketing, kandidatattraktion, digital annonsering, social spridning, matchning, arbetspsykologiska tester på alla sökande innan vi läser CV, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning.

 • All inclusive search

  I yrken med kandidatbrist eller med krav på väldigt unika kompetenser, krävs det ibland searchtid. Då adderar vi vår egenutvecklade digitala och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search till vårt All inclusive-erbjudande.

 • Second Opinion

  Ibland är det skönt att inte vara ensam – och ta hjälp av någon som kan ge en neutral åsikt och professionell rekommendation när du rekryterar på egen hand. Med tjänsten Second Opinion får du hjälp med att kvalitetssäkra dina in-house-rekryteringar.

 • Tengai Select – datadrivna robotintervjuer

  Tengai Select är en komplett rekryteringslösning där intervjuroboten Tengai integrerats i TNG:s etablerade och egenutvecklade fördomsfria rekryteringsmetodik™. Vi sköter hela rekryteringen och ger dig ett faktabaserat och objektivt intervjuunderlag med scoring av kandidater.

Exempel på tjänster vi rekryterat i Malmö i år

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

CHEFSJOBB

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

JOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

JOBB INOM ADMINISTRATION OCH KUNDTJÄNST

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Få hjälp med rekrytering i Malmö!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina rekryteringsbehov. Vi arbetar också med bemanning och konsultuthyrning, traineeprogram och utbildning – så hör gärna av dig om du vill ta en dialog här också.

Hitta till oss på TNG i Malmö

Laddar karta...