TNG

Rekrytering i Malmö och Skåne – snabbt, kvalitetssäkrat och fördomsfritt

Vi hjälper dig rekrytera medarbetare i Malmö med omnejd

På TNG i Malmö specialiserar vi oss på datadriven fördomsfri rekrytering och hjälper företag i hela Skåne och Öresundsregionen med att kostnadseffektivt och snabbt rekrytera nya medarbetare inom alla tjänsteområden och branscher. Vi tar helt enkelt hand om din rekrytering – du fokuserar på din affär. Vår styrka är att vi gör det komplicerade enkelt och opartiskt hittar rätt kandidater snabbt och fördomsfritt. 

Vi är specialister på fördomsfri rekrytering och erfarenhet av att rekrytera talanger, ledare och specialister inom ekonomi, logistik, supply chain, IT, HR, administration, sälj, marknadsföring och kundtjänst. Men vi vet att varje rekrytering är unik och vi vill att du som kund ska ha valmöjlighet i ditt samarbete med oss.

Vi erbjuder därför en mängd olika rekryteringslösningar och är flexibla med att anpassa dem alltid efter dina behov och affär.

Har du hittat hit och söker jobb i Malmö med omnejd så har du också kommit rätt. Här hittar du våra lediga jobb i Malmö.

Rekrytering Malmö

Välkommen till oss på TNG i Malmö! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-809757

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
08-219 200
info@tng.se

Rekrytering i Malmö och Skåne - anlita TNG för snabb, fördomsfri och kostnadseffektiv hjälp att hita nya medarbetare
Våra tjänster inom rekrytering i Malmö

TNG hjälper dig med:

 • All inclusive rekrytering
  Vi tar ansvar för hela rekryteringen från start till mål. Vilket gör det enkelt och tryggt för dig som beställare. Vi gör en fördomsfri kompetensanalys, inkluderande kandidatattraktion, digital annonsering, arbetspsykologiska tester på samtliga sökande, djupintervjuer, fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning, samt garantier.
 • Select
  Med Select tar vi hand om första delen av rekryteringen som första urvalet och kandidatattraktionen, så du kan lägga tid på dina slutkandidater. Här ingår vår kompetensanalys, inkluderande marknadsföring, arbetspsykologiska screeningtester och telefon- eller videointervjuer. Därefter tar du över.
 • Blindintervjuer med roboten Tengai
  Här adderar vi kompetensbaserade blindintervjuer med AI-roboten Tengai adderas till tjänsten Select (ovan).
 • All inclusive search
  I de fall vi behöver hitta mer komplicerade kandidatprofiler adderar vi vår egenutvecklade digitala och fördomsfria searchmetodik Digital Cross Search till vårt All inclusive erbjudande.
 • Objektiv, extern, kandidatbedömning
  Vår tjänst Second Opinion kvalitetssäkrar dina in-house rekryteringar. Vi gör fördjupade kompetensanalyser och analyserar dina sökande i relation till tjänstens kravprofil gällande begåvning, personlighet och motivation.
 • Stora rekryteringsprojekt – kvalitet och kvantitet
  Behöver ni rekrytera många personer med samma profil inom en koncentrerad tidsperiod? Då har vi vår volymrekryteringstjänst som snabbt, kvalitativt och kostnadseffektivt kan hjälpa dig.
Exempel på tjänster vi rekryterat i Malmö i år:

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

JOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

JOBB INOM ADMINISTRATION OCH KUNDTJÄNST

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Få hjälp med rekrytering i Malmö!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina rekryteringsbehov. Vi arbetar också med bemanning och konsultuthyrning, traineeprogram och utbildning – så hör gärna av dig om du vill ta en dialog här också.

Hitta till oss på TNG i Malmö

Laddar karta...