TNG
TNGs rekryteringsprocess är fördomsfri och ser kompetens och potential när du söker jobb. Det innebär att jobbsökare inte väljs bort på felaktiga gdunder eller fördomar.

Vår fördomsfria rekryteringsprocess

Vår styrka är att hitta din styrka när du söker jobb

TNG är det rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi ser potentialen hos alla som söker jobb och tillsammans bidrar vi till ökad mångfald och innovation på arbetsplatser. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus. Dessutom kan du följa din ansökan transparent genom hela rekryteringen. 

När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vill du veta vilka tjänster och uppdragsgivare vi har just nu kan du surfa in till våra lediga jobb.

På TNG välkomnar vi alla sökande, och för oss ska din kompetens alltid stå i fokus. Därför har vi valt att jobba med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bl.a. använder oss av arbetspsykologiska tester som hjälper oss att göra fördomsfria urval. Allt för alla sökande ska ha samma chans att söka jobb. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Här berättar vi lite mer om vår rekryteringsprocess.

Så söker du jobb via TNG

Efter att du skickat in din ansökan (fyll i vårt ansökningsformulär och bifoga din CV eller länka till din profil på Linkedin) kommer du att få ett e-post med skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester utifrån kundens kompetensprofil som du ska genomföra. Kompetensprofilen har våra rekryterare satt samman tillsammans med kunden. Testerna gör du snabbt, smidigt och säkert på nätet. Här kan du läsa lite mer om hur det går till. Kom ihåg att du inte behöver skicka in ett personligt brev eftersom vi tagit bort det från vår process.

Testerna lyfter din potential

Det finns många fördelar med testerna för dig som kandidat. När vi lär känna dina styrkor bättre är det enklare att hitta jobb som bäst matchar dig. Testerna säger mycket mer om din potential och din kompetens än ett traditionellt CV. Viktigast är inte vad du har gjort förut utan vad du kan åstadkomma framöver. Testerna gör att din kompetens och dina möjligheter blir så mycket tydligare, redan innan vi har träffat dig.

Tillsammans med ditt testresultat och din ansökan gör vi sedan en helhetsbedömning för att matcha dig mot rätt tjänst. Därefter kallar vi dig eventuellt till en kompetensbaserad intervju.

Du rekryteras rättvist

Fördelarna med vår fördomsfria rekrytering är flera. Framför allt blir vår rekryteringsprocess mer objektiv. Eventuella yttre faktorer – t ex ditt efternamn, din ålder eller vilket kön du har – riskerar inte att påverka bedömningen på ett subjektivt sätt. Istället ser vi till fakta och dina inre egenskaper. Din kompetens, din potential, din person.

Vi får ofta höra av våra kandidater att de uppskattar TNG:s rekryteringsprocess. Många anser att metoden är mer rättvis när kompetensen och människan sätts i fokus. Det roliga är att det gör även våra kunder. Förmodligen för att testerna gör matchningen så mycket mer träffsäker. Du kommer till en arbetsplats som verkligen är i behov av just det som du är bra på. Dessutom gör testerna intervjufasen betydligt snabbare, eftersom vi då redan känner till dina egenskaper. En extra bonus är att testerna i förlängningen bidrar till ökad mångfald i arbetslivet.

Hur tänker våra rekryterare?

I vår podcast och jobbpodd ”Tack för din ansökan” bjuder våra rekryterare in dig bakom kulisserna på TNG och ger dig sina bästa tips och råd om att söka jobb.

På bara 10 minuter får du veta allt du behöver om CV, anställningsintervju, löneförhandling eller varför en bra rekryteringsprocess innehåller personlighetstester. Välkommen att ta del av våra hemligheter inom rekrytering – lyssna redan idag!

Här hittar du alla avsnitt!